OSTRZEŻENIE-weterynarz Okapa- wyrok

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 31, 2012 7:53 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

marr pisze:koty czują dobrych ludzi i nie potrzebny jest chwytak żeby coś sprawdzić to nie koty są dzikie tylko ludzie ... a kotek znajdzie dom bo widzisz inni wolontariusze jak mogliby to zrobiliby majdanek dla kotów np nie wiem czy jeden kot to rozmnażanie

Tiaaaa- czują, mnie tak "poczuły" że po odłowieniu 4 tygodniowego dzikusa gołą ręką to przez tydzień nie mogłam nic robić a na jednym palcu miałam ślady po 10 ugryzieniach o podrapaniu nie wspomnę. :evil: Przez dwa tygodnie w domu widzialam te kociaki tylko jak się przemykały w nocy do żarcia. Pierwszy raz je wzięłam na ręce w trzecim tygodniu i to podstępęm.O zaglądaniu pod ogon mogłam pomarzyć.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob mar 31, 2012 8:03 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

AnielkaG pisze:
koty czują dobrych ludzi i nie potrzebny jest chwytak żeby coś sprawdzić to nie koty są dzikie tylko ludzie ... a kotek znajdzie dom bo widzisz inni wolontariusze jak mogliby to zrobiliby majdanek dla kotów np nie wiem czy jeden kot to rozmnażanie

8O upss, to nawet jest poniżej poziomu pracowników tej lecznicy

Tu nie ma poziomu i nie ma co komentować. Jeśli powyższy post ma być obroną lecznicy to jest to iście niedźwiedzia przysługa. A płaskie i bezmyślne wykorzystanie "majdanka" świadczy tylko o braku kultury (?) i wrażliwości piszącego.
Nic nie stoi lecznicy na drodze by wykorzystując swych wolontariuszy i wielbicieli szukali domów broniąc koty przed obozami.
Ale jak się nie ma argumentów to każdy chwyt wydaje się dobry. Ciekawe co tam się dzieje i jak pali sie grunt pod nogami,ze tak nisko upadają obrońcy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 31, 2012 17:16 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

marr pisze:koty czują dobrych ludzi i nie potrzebny jest chwytak żeby coś sprawdzić to nie koty są dzikie tylko ludzie ... a kotek znajdzie dom bo widzisz inni wolontariusze jak mogliby to zrobiliby majdanek dla kotów np nie wiem czy jeden kot to rozmnażanie

jestem wypoczęta "inaczej" i chyba nie do końca rozumiem ten post.
Tym bardziej, że jest całkowicie pozbawiony znaków przestankowych :evil:
Znaki przestankowe to: kropka, przecinek, średnik, chyba również myślnik. O, właśnie! - MYŚLNIK.
Gorąco polecam stosowanie.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob mar 31, 2012 17:56 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

delfinka pisze:

jestem wypoczęta "inaczej" i chyba nie do końca rozumiem ten post.
Tym bardziej, że jest całkowicie pozbawiony znaków przestankowych :evil:
Znaki przestankowe to: kropka, przecinek, średnik, chyba również myślnik. O, właśnie! - MYŚLNIK.
Gorąco polecam stosowanie.

Ja jestem wypoczęta dosłownie i tez nie rozumiem. Nie rozumiem też , jak można cos takiego napisać na publicznym forum (zarówno treść jak i forma). Moje dziecko w pierwszej klasie szkoły podstawowej więcej wiedziało na temat uzywania znaków przestankowych i formułowało bardziej zrozumiałe wypowiedzi (a nie należało do szczególnie "wyszczekanych")
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Sob mar 31, 2012 17:59 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

No prosze cie...może i czują ,ale są czasem tak zestresowane,że bez chwytaka się nie obejdzie...
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 30, 2012 11:33 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Kolejne wyczyny doktora Piotra Okapy można podziwiać tu viewtopic.php?f=13&t=141554 i tu viewtopic.php?f=13&t=141549

Bardzo proszę opowiadać o działanich tego weta wszystkim znajomym i nieznajomym. Żeby już kolejne zwierzęta nie cierpiały przez jego bezdenną głupotę i kompletny brak wiedzy.
AnielkaG

Post » Pon kwi 30, 2012 12:04 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Matko, to ten sam wet 8O
Czy nie ma mocnych na niego?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 30, 2012 12:10 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

8O
Rzeźnik to mało powiedziane!
Ten kocurek z pozostawionym kawałkiem ucha i usuniętymi zębami mnie osłabił już totalnie. :crying:

Nie pojmuję wielu ludzi i ich stosunku do zwierząt, ale kiedy ktoś kto z założenia ma pomagać, a w efekcie okalecza to dla mnie zdecydowanie za wiele do ogarnięcia :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon kwi 30, 2012 22:24 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Czy nie można byłoby uderzyć np. tu?
http://www.wilw.waw.pl/index.php?option ... &Itemid=27
polecam przeczytanie kodeksu etyki lekarza weterynarii.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Wto maja 01, 2012 0:08 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Na stronie lecznicy pana Piotra O (http://med24.pl/Opinie.is.animalvet-gab ... ryjny.html). w opiniach same pozytywne wpisy, choć ani jednego konkretu. Poza jednym 8O :

71176 Autor: Anna Opinia: Pozytywna
Witam Piotr Okapa jako jedyny się w warszawie się zdecydował żeby usunąć mojemu psu zęby muj pies ma 16 lat i zachowuje sie jak szczenie. Naprawdę ludzi z takimi zwierzakami zadzwoncie zapytajcie stary pies to nie znaczy ze juz nic nie da sie zrobić ... W Polsce jest chyba 5 stomatologów prawdziwych jest jeden z nich dr PIOTR OKAPA ... według mnie nie i wogule to zabraniam DR JODKOWSKA zrobi wam krzywdę
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto maja 01, 2012 0:31 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Matko jedyna kochana... przecież jest tyle innych fajnych zawodów na "w". Dlaczego taki ktoś musiał zostać akurat weterynarzem...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Wto maja 01, 2012 8:00 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Opinie są tylko na temat leczenia psów.
Kilka wychwalających asystenta tym samym prymitywnym językiem jakim pisał tu pewien "dwupostowicz".
Szkoda też ,że nie ma dat wpisów. Jedna wielka ściema.
Mało pochlebna opinia o dr Jodkowskiej (nie znam jej) świadczy o konflikcie między wetami.A pisał ją ktoś , kto ma problemy z ortografią. Tak jak i wcześniej na tym wątku.
Trzeba dobrać im się do d..y i to jak najszybciej.

Czy udało się zgłosić sprawę do tvn Uwaga ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto maja 01, 2012 10:11 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

MalgosiaZ pisze:Czy udało się zgłosić sprawę do tvn Uwaga ?

Również zapytam?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 01, 2012 11:22 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Napisałam do TVN uwaga podesłałam im linki do poczytania.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto maja 01, 2012 11:44 Re: OSTRZEŻENIE - Warszawa

Meg11, bardzo dobrze zrobiłaś :ok:
Mam nadzieję, że zareagują - i to szybko.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]