Beliowen pisze:Skoro w kwestii autorstwa bana nie zadowala Cię oświadczenie lrafala, to jaka prawda Cię zadowoli, Marcelibu?
Naprawdę jestem ciekawa.lrafal pisze:Nie ma powodów, żeby miało być inaczej, ban (czasowy) dla casicy, był dyskutowany na forum moderatorów i wszyscy rozmówcy opowiedzieli się za, więc nie była to samowolka jak to w tym wątku się sugeruje.
W momencie, kiedy ban został założony, administracja Miau składała się z 8 osób, z których jedna wówczas przez dłuższy czas była nieobecna (więc można założyć, że przy tej dyskusji także)
to nadal jest 7 osób
nie 2.
ana pisze:Marcelibu, krótko:
podważasz prawdziwość słów Admina?
Beliowen pisze:Zważywszy, że nawet do cytowanego w dyskusji oświadczenia administratora były zastrzeżenia, nie wiem, czy istnieją odpowiedzi na postawione tu pytania, które zadowoliłyby pytających
(...)
Przepraszam za powtórną dłuższą nieobecność i niemożliwość odpisania od razu.
Nie chodzi o to, czy oświadczenie Admina mnie zadowala. Nie podważam również prawdziwości Jego oświadczenia. Dlaczego? Bo to nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Jak widzę kilka osób zrozumiało moje intencje

Belio, ja wiem, jaka jest obsada moderatorska w ogóle. Mnie interesuje ten szczególny moment, kiedy zastosowano tę czwartą już karę wobec casicy i stąd moje pytanie: ilu modów nad nią "pracowało". Uważam, że wyjaśnienie tej sprawy zamiast wklejania ogólnego oświadczenia Admina jest jednym ze sposobów na oczyszczenie bardzo niejasnej sytuacji i niemiłej atmosfery. Mam nadzieję, że teraz już jest jasno