Milusia wreszcie w swoim domku na Śląsku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 15:51 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

to ja po cichutku cieszę się :wink: i trzymam kciuki co by nie zapeszyć :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt kwi 27, 2012 16:14 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

No ciekawe jak poszło :wink:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pt kwi 27, 2012 19:42 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

Ano poszło tak:

Obrazek

Obrazek

Na początku w ogóle nie chciała wyjść z kontenerka, po dokładnym umyciu się zdecydowała, że jednak pozwiedza mieszkanie jak już w nim się znalazła. Chłopczyk reaguje dość żywiołowo, głośno śmieje się, krzyczy, jeździ samochodami, a ona spokój królowej.
Ale i tak czekam na wieści jak minęła noc i w ogóle pozostałe rzeczy. Najbardziej zainteresowana była własną toaletą, ale potem przyszła i poobcierała się po nogach wszystkich oprócz Pani :) była zawiedziona :)
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt kwi 27, 2012 19:45 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

No to czekamy na rozwój sytuacji :wink: ale myślę,że można troszkę potańczyć z radości :dance: :dance2: :dance: :dance2: i wypić za pomyślny rozwój sytuacji :piwa:

rudy kociak

Post » Pt kwi 27, 2012 19:47 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

no tak, ale na razie ostrożnie - domek nie ma doświadczenia jeżeli chodzi o koty, uczą się
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Sob kwi 28, 2012 17:39 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

Bedzie dobrze :ok: :ok: :ok:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Sob kwi 28, 2012 17:53 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

Z domku Milusi dostałam takiego maila...

Kicia najwyraźniej nas polubiła. Po naszym wyjściu na zakupy zwiedziła cały dom o czym świadczą pozostawione po sobie kłaczki. Jak wróciliśmy do domu to zastaliśmy ją w naszym łóżku pod poduszkami, wystawał jej tylko pyszczek. W nocy spała z nami w sypialni. Przymknęliśmy drzwi ale je sobie otworzyła i przyszła do nas. Kręciła się po całej sypialni. Troszkę pospała w łóżeczku naszego synka, troszkę na poduszkach, które leżały na podłodze i troszkę w naszym łóżku (w tym na mojej głowie). Trzyma
się cały czas nas i jest tam gdzie my. Zjadła śniadanko, napiła się wody a teraz wyleguje się przy kanapie.
Jak uda mi się zrobić jej jakieś fajne zdjęcie to wyślę.
pozdrawiamy.
Kod:

lula11

Post » Sob kwi 28, 2012 19:46 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

jejuuuuuuuuuuuuuu..............jak czytam takie wieści to paszcza mi automatycznie rozszerza się w uśmiechu :lol: oby tak dalej :ok:

rudy kociak

Post » Pon kwi 30, 2012 23:17 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

Czy nowy domek Milusi cos pisal ? Jestem ciekawa co tam u tluscioszka ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto maja 01, 2012 7:23 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

pisał, pisał :)
Kotka zachowuje się jakby tam mieszkała cały czas. Ma apetyt z kuweta też się wszystko unormowało zrobiła komplet poprzedniej nocy i następnego dnia po południu. Czyli te jednodniowe przerwy chyba wynikały z tego, że siedziała ona cały czas w klatce i nie miała ruchu.
Jest obrończynią małego synka opiekunów, jak mały tylko zapłacze ona już jest przy nim i patrzy czy krzywda mu się nie dzieje, a Pan i tak został skarcony łapa. Tak chyba już pro forma, żeby sobie zapamiętał, że nie wolno karcić synka. Ale mały też wymusza coś płaczem i kotka też staje w jego obronie :)
Śpi u nich w nogach łóżka, ale przeważnie na swoim kocyku i cały czas jak nie śpi, to chodzi za domownikami i się ociera, ociera.... Super, nie :)

Mam obiecane zdjęcia ale nie wiem kiedy będą - to wtedy wstawię.
Kod:

lula11

Post » Wto maja 01, 2012 8:34 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

No proszę jaka mądra koteczka :D

rudy kociak

Post » Wto maja 01, 2012 10:10 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

... :1luvu: :1luvu: :1luvu: i kolejna szczęściara ma domek :ryk: gratuluję :ok: lula11 masz jak zwykle niezawodną rękę :wink:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto maja 01, 2012 16:42 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

animalon , jutro łapiemy z jahodą trzy 2-miesięczne kociaki - to dopiero wyzwanie bo to są normalne dzikuski. aż się boje :?
Kod:

lula11

Post » Śro maja 02, 2012 0:09 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

lula11 pisze:pisał, pisał :)
Kotka zachowuje się jakby tam mieszkała cały czas. Ma apetyt z kuweta też się wszystko unormowało zrobiła komplet poprzedniej nocy i następnego dnia po południu. Czyli te jednodniowe przerwy chyba wynikały z tego, że siedziała ona cały czas w klatce i nie miała ruchu.
Jest obrończynią małego synka opiekunów, jak mały tylko zapłacze ona już jest przy nim i patrzy czy krzywda mu się nie dzieje, a Pan i tak został skarcony łapa. Tak chyba już pro forma, żeby sobie zapamiętał, że nie wolno karcić synka. Ale mały też wymusza coś płaczem i kotka też staje w jego obronie :)
Śpi u nich w nogach łóżka, ale przeważnie na swoim kocyku i cały czas jak nie śpi, to chodzi za domownikami i się ociera, ociera.... Super, nie :)

Mam obiecane zdjęcia ale nie wiem kiedy będą - to wtedy wstawię.

Za Milusie i za Dzidziusia :ok: :ok:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Śro maja 02, 2012 8:54 Re: Milusia - cudna, w ciąży wyrzucona z domu!

Zdjęć Milusi z domku jeszcze nie mam.

dzisiaj łapanka zakonczona sukcesem - trzy dziewczynkii i chłopczyk (czyli były cztery maluchy a nie trzy). Dzieki nam zrobili sobie porządki w piwnicach :)
Dwa biało-czarne, biało-ruda i szylkretka. Fajne maluchy.
Kod:

lula11

[poprzednia][następna]