Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 01, 2012 8:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć, Karolcia i chłopaki :D .
Pierwsza się dziś witam :mrgreen: .
Gorąco....

czołem :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto maja 01, 2012 8:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:Karola pewnie dziś z Filipem gdzieś wylegnie na dwór...a byłaś wczoraj z nim u lekarza??

helou
byłam, mialam isc z buta ale nie poszlam, a poza tym pisalam juz o tym wczoraj - tak sie mnie czyta :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 8:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
dinzoo pisze:Karola pewnie dziś z Filipem gdzieś wylegnie na dwór...a byłaś wczoraj z nim u lekarza??

helou
byłam, mialam isc z buta ale nie poszlam, a poza tym pisalam juz o tym wczoraj - tak sie mnie czyta :P

:ryk: :ryk: czasem jak nie nadążam to ominę ze dwie strony :ryk: bywa, że wazne :oops:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto maja 01, 2012 8:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Czyli sklep z Filipkiem 2 maja sześć lat temu był otwarty :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 01, 2012 8:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:
Karolek(ona) pisze:

helou

:ryk: :ryk: czasem jak nie nadążam to ominę ze dwie strony :ryk: bywa, że wazne :oops:

pislaam to na poprzedniej stronie nie prawie na samym dole :P

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 8:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Czyli sklep z Filipkiem 2 maja sześć lat temu był otwarty :D

no był :P

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 8:22 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

a to czytałam, ale o jakieś konkrety mi chodziło :twisted:

dinzoo

Post » Wto maja 01, 2012 8:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:a to czytałam, ale o jakieś konkrety mi chodziło :twisted:

np jakie?
u logopedy bylismy, a ze wyszlismy od niej 18,10 a auto bylo 18,12 to mowie chodz szybko na dzialke bo blisko mam stamtad to podlejemy bratki, po drodze musialam wejsc do tesco mu loda kupic i frytki bo glodny byl, poszlismy, on poszedl do sasiada patrzec jak maluja plotki, a ja podlewalam wyschniete na pieprz bratki. o 19.12 mielismy ostatni autobus to nim przyjechalismy, po drodze zrobilam zakupy, po powrocie zonbaczylam ze mam giry zachlapane ziemia jak podlewalam wiec ise pierwsza wpakowalam pod wode potem jego, i polezalam znim az zasnal.
a dzis moz ena cmentarz skocze w koncu. ogolnie to mysle czy bratow nie odkupic, ale jak ma byc taki skwar to znow wyscna bo kto je bedie podlewal ciagle,

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 8:33 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

no niestety upały dobrze na kwiatki nie działają :ryk: chyba szkoda pieniędzy jeśli nie możesz ich ciągle podlewać, choć przy takiej temperaturze to i podlewanie mało daje, widzę po swoich, gotują się w tej gorącej, mokrej ziemi

dinzoo

Post » Wto maja 01, 2012 8:41 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:no niestety upały dobrze na kwiatki nie działają :ryk: chyba szkoda pieniędzy jeśli nie możesz ich ciągle podlewać, choć przy takiej temperaturze to i podlewanie mało daje, widzę po swoich, gotują się w tej gorącej, mokrej ziemi

pewnie nawet by nic nie dalo to jakbym raz na dzien byla i konewka podlala, one pewnie wyschly w ciagu jednego dnia, przeciez taki swkar jest ze szok.

I co zdecydowalas sie na kociaczka, zaklepac ci jednego malucha?

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 9:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Witajcie Karolki, miłego dzionka.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 01, 2012 9:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:Witajcie Karolki, miłego dzionka.

no hejka
wstałas w koncu :P
Safol jak sie tam starasz, miałas co godzie pobudki robić

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 9:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:

no hejka

Była! O piątej! Dlatego trzeba było odespać. Do dziewiątej. :twisted: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto maja 01, 2012 9:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Witajcie Karolki :mrgreen: U nas lenistwo jak zwykle i zastanawianie się co na obiad zrobić, a Wy co serwujecie? :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto maja 01, 2012 10:41 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:

no hejka

Była! O piątej! Dlatego trzeba było odespać. Do dziewiątej. :twisted: :mrgreen:

tylko o 5tej
Safol jak cie uczylam :twisted:

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]