Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 30, 2012 19:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
Obrazek
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Obrazek

Oni są fantastyczni! :D :1luvu: :1luvu:
Ciotka Was całuje! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 30, 2012 20:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:ach te Twoje kociambry :ryk:

:D :D :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon kwi 30, 2012 20:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bozena640 pisze:Dzień doberek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

hejka
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 20:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Witaj Karola bardzo gorąco że gifa nie mam siły szukać.Fotki świetne :P .Oni wyglądają na najlepszych kumpli :lol: Leżą obok siebie mimo gorąca.Nie tłuką się :lol: Czy 2 maja sklepy są otwarte?Może ktoś wie?Tak pytam na wszelki wypadek.

helou
a ty co masz kompa na korbke ze musisz miec sile na szukanie obrazka :P

sklepy otwarte są, moze krocej ale są
kolo mnie nocny to bedzie czynny i jutro i w czwartek wiec menelom głód nie grozi :D

pozatym 6 lat temu 2 maja o 10:40 pojawił sie Filip :D a paredziascia lat wczesniej David Beckham :P

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 20:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

puszatek pisze:przecież 2 maja to normalny dzień dla ludu pracującego :mrgreen:

bry Karolki :1luvu:

Bry
u nas impreza od 6 lat 2maja :D

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 20:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bubor pisze:Niezła fotorelacja 8) :wink:

w końcu maja dobrego reżysera, scenażyste i operatora kamery :P

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 20:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Sklepy 2 maja raczej otwarte.
Karolko, w jakiej części Kalisza mieszkasz? Chyba sobie pooglądam moje kaliskie zdjęcia, stęskniłam się :oops:
Pooglądałam. Ale fajnie było. Kiedyś :oops:

jak z Wrocka pojedziesz i przez Ostrów to jak wlecisz na Szczypiorno to jedziesz cały czas prosto, nie kręcisz do ronda tylko tak jakbys do Rogatki chciała to po drodze mijasz mój dom w którym mieszkalam do 25 roku zycia, a pare bloków dalej mój teraźniejszy :D

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 21:00 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:

no no 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon kwi 30, 2012 21:01 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

joszko89 pisze:Hello! Jaki upał dziś był! :D Zrobiłam psom psikusa i poszliśmy w ten wielki upał na spacer to byli tacy zmachani, że resztę dnia odpoczywali :twisted: Uroczy widok jak Twoi chłopcy się kochają, Oluś to nie lubi innych kocurów, tylko je leje. Zresztą z babami nie lepiej żyje, jak mu zagra. Jak tam spędziliście dzień, oprócz podglądania pięknych koleżków :mrgreen:

rano szukalismy salonu kolporter zeby odebrac wyprawke od whiskasa, przy okazji rundka po zoologachz a kuwetami odkryymi ale albo marny wybór, albo ceny jak z kosmosu - ta sama kuweta w jednym 35 a drugim 45zł a szczotka co z Dinzoo i Vailet ogladalam wczoraj na allegro za 12 zl jest za 24 - jaja sobie robia
a ten sklep co wczoraj go wyczailam blisko mnie byl zamkniety.
a na 17.30 bylam z malym u logopedy, potem na dzialke podeszlam ale bratki wyschly na pieprz. wrocilam do domu po 20tej, wzielam prysznic, umylam małego i lezalam z nim az zasnał no i jestem

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 21:01 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:Toffik ale ty wiesz, że ja jestem facetem jak ty?
Obrazek
przecież nie mamy jajek to możemy leżec jak chcemy
Obrazek

Oni są fantastyczni! :D :1luvu: :1luvu:
Ciotka Was całuje! :P

no baaa

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 21:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bubor pisze:
Karolek(ona) pisze:

no no 8)

<dupa> :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 30, 2012 21:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
bubor pisze:
Karolek(ona) pisze:

no no 8)

czyja niby ? :lol:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon kwi 30, 2012 21:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bubor pisze:
Karolek(ona) pisze:
bubor pisze:
Karolek(ona) pisze:

no no 8)

czyja niby ? :lol:

no tutaj nie ma takiego emota wiec sobie wyobraz tego z gygy
albo masz pokaze ci
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Wto maja 01, 2012 7:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć, Karolcia i chłopaki :D .
Pierwsza się dziś witam :mrgreen: .
Gorąco....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto maja 01, 2012 8:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karola pewnie dziś z Filipem gdzieś wylegnie na dwór...a byłaś wczoraj z nim u lekarza??

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

[poprzednia][następna]