Moderator: Moderatorzy
Monikaa pisze:Sunia ma 6 lat i ponad tydzień temu została wysterylizowana. Też myślę, ze może być chora, albo to po sterylce? Czy jakaś manifestacja? tak, czy siak, chcę, żeby mąż ją zabrał jutro do weta. Tylko jeśli weterynarz stwierdzi, ze jest zdrowa, to o oberwie mi się od męża. Bo ja nie dam rady- pracuję jutro cały dzień. I to pobranie próbki moczu- czy wet sam sobie go weźmie, np. cewnikiem. ?
Zastanawiam się też, czy to wina jej wcześniejszych doświadczeń? Możliwe, że ta pani po prostu jej nie wyprowadzała, albo robiła to za rzadko (wina alkoholu)? Z drugiej strony kobitka, która ją wyadoptowała mówi, że w schronisku była bardzo czysta i z potrzebami czekała, aż ktoś ją wypuści.
Monikaa pisze:Muszę przyznać, że na tej dwójce zrobiłam doskonały "interes". Suka 6 lat- nic mi nie zniszczyła, jak to zwykle z młodym psem, i koffa mnie najbardziej w domu. Bezkrwawo i bezkolizyjnie weszła do posiadanego stada (ostrzegali mnie, ze dwie suki mogą się nie dogadać). Kot pogryzł mnie i podrapał kilkanaście razy- teraz na rękach wychodzi ze mną wypuszczać psy. No i pierwszy raz mogę pochwalić się psem i kotem, które razem śpią, okazują sobie miłość i wsparcie.Trafiły mi się wspaniałe okazy (drugi kot też ze schronu)!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości