TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2012 20:22 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:
zaneta22 pisze:Ja się Justynie nie dziwię, że kocha! Ja zdecydowanie wolę zwierzęta niż ludzi. :1luvu:

Dobra, dobra! Ja widziałam zdjęcia Mańka przed Justyną i po Justynie musiałam otwór w pudełku kartonowym dla niego powiększać. I tak się nie mieścił, ale wyciął pazurami sobie na wymiar. Poczekajcie jak Justyna weźmie Laryskę w obroty to się w drzwiach nie będzie mieścić. :) :D

Tak, tak! :) :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Bo Laryska chce sie do mnie upodobnić bo ja jak to mówią do do wago piórkowej sie nie zaliczam :mrgreen:

A jak kiedyś ktoś do mnie przyszedł w sprawie adopcji chyba , to jakie było zdziwienie , że jakie one sa duże , dorodne :ryk:

A i tak sie zdążają ludzie którzy twierdza że moje zwierzęta są zaniedbanie :roll:

Taaa i jest ich 39 :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie kwi 29, 2012 20:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

dokladnie, twoje footra upodabniaja sie do ciebie na znak solidarnosci z toba hehehe :D chca ci chyba w ten sposob pokazac, ze tez cie bardzo kochaja :)

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
A i tak sie zdążają ludzie którzy twierdza że moje zwierzęta są zaniedbanie :roll:

Taaa i jest ich 39 :mrgreen:

dla niewtajemniczonych, ta liczba okresla te "zaniedbane" zwierzeta u Justy a nie liczbe osob, ktora tak twierdzi :D

efekt zaniedbania widac najlepiej na przykladzie: Eustachego zwanego pieszczotliwie "Pulpecikiem", Manka zwanego zartobliwie "zarlaczem wielkim" i Morfeusza, ktory nie tylko do Justy trafil "skrajnie zaniedbany" do tego stopnia ze to "zaniedbanie sie powiekszylo" i teraz koti musi byc na specjalnej diecie dla "tak zaniedbanych" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
a kuleczka-kluseczka Majcia, a Miki, ktory jak walnie baranka z calej sily to az since mam potem :D
W zasadzie chyba tylko 2 koteczki maja figure Miss: Prima i Kika :) Nadia tez ma ladna figurke :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie kwi 29, 2012 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Kileczek był chyba u Justy za krótko... bo on to jest totalna waga piórkowa... waży aż całe 4 kg (pozostali 6,2 kg i 7,6kg) :mrgreen: i mimo, że jest już przecież dorosły, to wciąż wygląda jak małolat... i choć wciąż go rozpieszczam mięskiem, pozwalam zlizywać resztki jogurtu, śmietany (tylko on może, Kajko ma przymusową dietę a Kokos nie je niczego poza suchą karmą..), to on wciąż trzyma formę ponad normę :) i wygląda jak połowa z każdego z dwóch pozostałych kotów... taki jakiś mały typ...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie kwi 29, 2012 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

a moze ma szybka przemiane materii?....
tez bym tak chciala :oops:

Kociara82

Post » Pon kwi 30, 2012 20:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Kociara82 pisze:a moze ma szybka przemiane materii?....
tez bym tak chciala :oops:

Pewnie tak :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon kwi 30, 2012 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Byłam dziś u weta z Szłapkiem i Karolkiem .
Szłapek od kilku dni coraz mniej jadł a dziś sie przewrócił :cry:
Ma bardzo bolesny kręgosłup i dziąsła :cry: :cry: :cry: dostał antybiotyk i zastrzyk przeciw bólowy, może teraz jeść tylko mokre jedzenie a on niczego nie chce, nawet Sheby a kupiłam mu 3 takie saszetki :| , A w środę do kontroli .

A Karolek ma coraz gorzej z zębami , coraz mocniej mu przerastają i tez trzon zęba jest coraz dalszy co uniemożliwia obcięcie ich na krótko :cry:

Rzadko narzekam, ale dziś już nie wyrabiam ,ma ogromny ból nie tylko nóg ale i kręgosłupa, nie umiałam nawet unieść klatki z Szlapkiem a jeszcze muszę iść z Larunią bo z Pedrem i Fibim juz byłam, iść na kwarantanne do Morfiego ( ktoś dziś obiecał mu odwiedznki ale wyszło jak prawie zawsze :roll: ) posprzątać kuwety , przewinąć ze dwa razy Eustaszka itd ...
A w mieszkaniu dosłownie sauna :roll: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 30, 2012 20:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

ja od wczoraj znow mam jakies problemy z watroba czy tez z zoladkiem, 2 noce z rzedu nie spalam... :roll:

Kociara82

Post » Pon kwi 30, 2012 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Kociara82 pisze:ja od wczoraj znów mam jakies problemy z wątroba czy tez z żołądkiem, 2 noce z rzędu nie spalam... :roll:

Ja chyba na Ciebie źle działam bo jak obiecujesz odwiedzić moich podopiecznych, to zawsze masz jakiś problem ze zdrowiem :|, albo cie boli głowa, albo żołądek, albo wątrobą, albo ząb, albo masz biegunkę albo koleżanka przyjdzie z znienacka , albo mama karze ci sprzątać pokój, albo musisz iść do kościoła , kurcze co sie dzieje :| :roll: :twisted: A Morfeusz jak dziś czekał :| , ja do niego poszłam nie rano tylko dopiero o 12 bo obiecałaś przyjść a jeśli nie mogłaś to czemu nie dałaś mi znać :roll: Marfi był już bardzo głodny ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 30, 2012 21:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

nieustanne za Twoje Skarby Justyś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 01, 2012 12:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

w piatek zrobie maly bazarek dla mrusiow. :)
Mam komplet 2 slicznych kubkow do kawy z lyzeczkami, nowka niesmigana, nie uzywane, a tylko mi kurz zbieraja.
Chetnie oddam w dobre rece najlepiej zapalonego wielbiciela kawy, bo one maja wzorek ziarenka kawy wlasnie :D

mysle, co zrobic z tymi kolczykami od Ewcii, ktore dostalam wlasnie na bazarek a sie jeszcze nie sprzedaly...
moze najlepiej bedzie tamten bazarek zamknac i zrobic nowy? :roll: Jak myslicie?

Kociara82

Post » Wto maja 01, 2012 13:01 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa, nie bede komentowac twoich zlosliwosci, bo znasz mnie nie od dzis, wiesz, ze mam czesto problemy z watroba. Wychodzi na to, ze jak ty sie zle czujesz to ok, to masz prawo, a ktos inny nie ma prawa...
Wczoraj naprawde czulam sie zle, zawalilam przez to wiele spraw, po poludniu mialam w planach 2 wazne spotkania ktore nie doszly do skutku z tego samego powodu i nikt sie o to nie czepia! :evil:

Kociara82

Post » Wto maja 01, 2012 17:09 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Hmmm.... to chyba komentarz był :roll:

Cześć mruczki :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto maja 01, 2012 17:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Wiesz Kociara nie było by problemu gdybyś statystycznie na 10 obiecanych odwidzeń mruczków nie mogła byś raz czy dwa , ok zdarza sie :wink: , ale jest odwrotnie bo na 10 obiecanych jesteś raz lub dwa razy a ludzie którzy czytają watki widzą jak często piszesz że do moich podopiecznych wpadniesz a potem nie ma Cie to nie dziw mi się że się irytuje :roll:
Po prostu nie obiecuj że przyjdziesz jak wiesz że nie przyjdziesz :|
Po prostu nie można twoich obietnic traktować tak poważnie, jak traktowałam :| i proszę nie pisz że odwidzisz tyskie mruczki jak wiesz że nie odwiedzisz :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 01, 2012 17:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Petko czy u Was tez taki war leje sie z nieba :roll:

Juz nie wyrabiam , dopiero byłam dwa razy z Larysa , raz z Pedrem i Fibim a teraz muszę iść osobno z Pedrem i osobno z Fibim , jeszcze muszę iść do Morfiego na kwarantanne a jeszcze muszę z mięsem robić , kurcze doba ma za mało godzin , nie wyrabiam czasowo :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 01, 2012 18:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Oo,widzę,że chyba i nas nie ominie,we Łodzi na razie słońce pełnom gembom
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]