Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:musi być dobrze, nie ma innej opcjiale zawsze ...wiesz jak to jest
lidka02 pisze:puszatek pisze:musi być dobrze, nie ma innej opcjiale zawsze ...wiesz jak to jest
Wiem wiem bo jestesmy wariatki![]()
![]()
.
Nie mam siły dupy podnieść a muszę umyć podłogi i jechać na działke i wieczorem do terierka ach....gdzie te mrozy
ruda32 pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:musi być dobrze, nie ma innej opcjiale zawsze ...wiesz jak to jest
![]()
.
Nie mam siły dupy podnieść a muszę umyć podłogi i jechać na działke i wieczorem do terierka ach....gdzie te mrozy
nic nie robisz i dupy nie możesz podnieść? może przykleiła się
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:musi być dobrze, nie ma innej opcjiale zawsze ...wiesz jak to jest
![]()
.
nic nie robisz i dupy nie możesz podnieść? może przykleiła się
Ale masz nocha tak klei się, Karola mucha jak podeschnie to sama z szyby spadnie
.Ruda nie w pracy
puszatek pisze:u mnie w domu jest w miarę dobrze...stare budownictwo gdzie zimą jest zimno a latem można nazwać przyjemnie![]()
dlaczego u Was tak gorąco
toć miałaś myć podłogi a idziesz leżeć![]()
ruda32 pisze:Lidka zrób Mundkowi jakieś żałosne zdjęcia najlepiej na żałosnym tle z żałosnym otoczeniem
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Lidka zrób Mundkowi jakieś żałosne zdjęcia najlepiej na żałosnym tle z żałosnym otoczeniem
To nic nie da Mundek ma żałosne zdjęcie jak je w polu i tylko kamienie , jest za duzo zwierząt w potrzebie ;(
Położyłam się i kimłam obudziłam się zlana potem i pot wymył mi podłogi aż błyszczą .Teraz będe miała taki sposób kłade się a jak wstane to posprzątane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości