Niezaleznie od tego, czy bedzie +/- Manius bedzie kochany tak samo jak i przez Duza tak i przez ciotki

No widzisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zaneta22 pisze:Wróciłam i poszliśmy na spacerekManiuś dziś opatrzył sobie gołąbki na cel - lepsze to dla niego niż jakikolwiek film dla nas
![]()
A z balkonu (niezabezpieczonego) na 3 piętrze patrzył na nas inny kotek - podobny do Eustachego, Maniek jak go zobaczył to miauknął głośno.
Brzmiało to jak : ''Frajer!'' ale nie wdawał się w szczegóły - zajął się oglądaniem ptaków.
Tak się nakręcił tym spacerem, że biega z koralikami w zębach po mieszkaniu aż mu się nogi plącząZasuwa jakby baterie Duracella zjadł
A to z wczoraj:
zaneta22 pisze:Wróciliśmy, zjadł, napił się i stanął pod drzwiami o powtórkę.
Ale potem ziewnął i dał sobie spokój - poszedł spać. Oj Maniuś jest przystojniak![]()
Nasłuchać się nie mogę komplementów o nimno nawet jaki Pani Doktor chwaliła, że grzeczny i nie ucieka, że baranki strzela to zuch chłopak.
Jak przyjadę to pokażę wam filmiki, a jak zrobię porządek z internetem to wrzucę je na forum. (używam telefonu jako routera, bo router w naprawie).
Poranny rytuał - Maniuś wstaje, Maniuś robi masaż, Maniuś żąda szczotkowania brzusia.Trąca nosem szczotkę i nie ma zmiłuj.
Potem czyszczę kuwetkę i pozwala mi dalej spać. Łaskawca...
A chodnikiem idzie tak:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości