Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:VVu, no ja Cię proszęOdgrzała wygasły konflikt?
![]()
Bo zmoderowała obraźliwą wypowiedź? I to na dodatek nie casicy?
Mieliśmy tu okazję przeczytać, jak to niby niektóre osoby bały się pisać, żeby nie dostać bana.
A teraz wychodzi na to, że jeszcze trochę i moderujący powinni zacząć się bać, bo się Sajgon zacznie, jak się coś wytnie.
I to ostatnie zdanie odnoszę do całej Administracji, nie do konkretnej osoby.
Erin pisze:Tak, masz rację - należało zmoderować cały post.
Ale czy naprawdę myślisz, że wycięcie całego postu coś by zmieniło?
VVu pisze: (...) A można było to zrobić delikatnie - albo później, albo wycinając np. cały post (bo okrojony z jednego słowa przecież dalej jątrzył), albo chociaż nie dając bezsensownego uzasadnienia.
Proste, prawda?
Ale przecież pewnie i ten konflikt by w końcu zgasł bezbanowo, gdyby alix76 nie zaczęła obrażać innych użytkowników (załóżcie sobie bloga, jak wam się nie podoba). Przecież na takie działanie nie ma w ogóle żadnego dobrego uzasadnienia, bo nie może być. alix76 - przynajmniej jako mod - jest po prostu niegrzeczna. To jest antycecha moda wg mnie.
Mulesia pisze:VVu pisze: (...) A można było to zrobić delikatnie - albo później, albo wycinając np. cały post (bo okrojony z jednego słowa przecież dalej jątrzył), albo chociaż nie dając bezsensownego uzasadnienia.
Proste, prawda?
Ale przecież pewnie i ten konflikt by w końcu zgasł bezbanowo, gdyby alix76 nie zaczęła obrażać innych użytkowników (załóżcie sobie bloga, jak wam się nie podoba). Przecież na takie działanie nie ma w ogóle żadnego dobrego uzasadnienia, bo nie może być. alix76 - przynajmniej jako mod - jest po prostu niegrzeczna. To jest antycecha moda wg mnie.
Jasne, że proste.
Po zdarzeniu łatwo je rozebrać na części i ocenić.
Tyle, że samo zdarzenie jest dynamiczne.
A w ogóle bliźnich łatwo się ocenia.
Według mnie Alix nie jest niegrzeczna.
Mam wrażeniem że tu się zaklina rzeczywistość.
Jak się sto razy coś napisze, to może ktoś uwierzy, że to prawda.
Beliowen pisze:Ale ja nie czuję się upoważniona, żeby informować o szczegółach dyskusji na zamkniętym bądź co bądź forum moderatorskim.
Zwłaszcza, że w tej dyskusji nie brałam udziału, bo mowa o czasie zanim dołączyłam do administracji.
Sądzę, że jedyną osobą mogącą rozwiać wątpliwości, które się pojawiły jest właśnie lrafal.
MariaD pisze:[...]
Czyli w "prywatnym" wątku mod może na życzenie kogokolwiek z dyskutujących pociąć taki wątek, nawet jeśli autor i "właściciel" tego nie chce?[...]
Femka pisze:kto Ci wyciął wątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość