Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2012 18:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Zdjęcia teraz bedom.
Dużo.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak wygląda wiosna w Vipkowie :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie kwi 29, 2012 18:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Vipki śliczności :)
nawet widzę Alusia..... skuszonego do wylegiwania na dworze :)

Agata piaskownica normalna, drewniana...... jak na całym osiedlu
niestety nie ma chętnego do zakrywania.....
ja tego robić nie będę bo najnormalniej w świecie nie mam czasu.....
w którymś momencie administracja będzie zmuszona ogrodzić plac zabaw więc może coś się zmieni..... :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie kwi 29, 2012 18:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Mój sąsiad, ojciec nieletniego dziecka, krzyczał kiedyś do mnie, że koty chodzą do piaskownicy. Powiedziałam, że piaskownica powinna mieć pokrywę zamykaną i że chętnie (przecież w ramach wspólnoty) pokryję koszty. Pan powiedział: "a kto to będzie przykrywał".
No cóż, nie ja, nie mam dzieci, nie będę dyżurować przy piaskownicy.
Pomijam, że ptaków i psów pan nie widzi :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 29, 2012 18:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Upał... wszyscy śpią...
Fajne foty :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie kwi 29, 2012 18:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Ano śpią.
Zośka to się tak schowała, że ledwie ja na moment uchwyciłam, jak na kolację przyszła :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 18:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Michasia jak zwykle cudowna :1luvu: reszta towarzystwa oczywiście też :D
Myślisz, że koty nie przejdą przez ogrodzenie? Przecież to najlepsza kuweta na świecie :mrgreen: Jak byłam mała nikogo nie dziwiły kocie kupy w piaskownicy... to jest rzecz absolutnie normalna :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie kwi 29, 2012 18:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Małgosia żyje! :dance:

Karolek(ona) ale teraz, to strój idealny na łapanie dzikunów :lol: a do karnawału wyrośnie...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie kwi 29, 2012 18:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Bianka 4 pisze:Michasia jak zwykle cudowna :1luvu: reszta towarzystwa oczywiście też :D
Myślisz, że koty nie przejdą przez ogrodzenie? Przecież to najlepsza kuweta na świecie :mrgreen: Jak byłam mała nikogo nie dziwiły kocie kupy w piaskownicy... to jest rzecz absolutnie normalna :D

u nas w piaskownicy ostanio spal jakis pan usikany po pachy a kupami sie ktos przejmuje
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie kwi 29, 2012 18:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Panowie usikani po pachy śpią słodko na 5 :!: kanapie koło śmietnika.

Tak, moje panie, to 5 kanapa!

Ja nie wiem, czy te kanapy to gdzieś rozdają :idea: , że tak lokatorzy masowo wynoszą :?:

Czym sprać krew ze spodni? Duuużo krwi?

najszczesliwsza

Post » Nie kwi 29, 2012 18:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Karolek(ona) pisze:
Bianka 4 pisze:Michasia jak zwykle cudowna :1luvu: reszta towarzystwa oczywiście też :D

u nas w piaskownicy ostanio spal jakis pan usikany po pachy a kupami sie ktos przejmuje

no, taki pan, to nie jest rzecz normalna w piaskownicy, przyznaję :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie kwi 29, 2012 18:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Dziękujemy cioteczkom za podziwianie :1luvu: .
No żyję, a co, miałam zejść? 8O
Niedziela jest, i gorąco straszliwie...

Piaskownica za moich czasów pełna była kup, nie tylko kocich.
Jakoś mgliście pamietam, że fajnie się z takiego piasku babki robiło :ryk: .

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 18:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

No to telefon Ci zszedł :evil:

najszczesliwsza

Post » Nie kwi 29, 2012 18:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

najszczesliwsza pisze:No to telefon Ci zszedł :evil:

I tak zasięgu nie łapie, a poza tym robie sobie odwyk od telefonu.
Ale jutro juz wracam w normalnej sieci :mrgreen: .

vip

Post » Nie kwi 29, 2012 18:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

najszczesliwsza pisze:Małgosia żyje! :dance:

Karolek(ona) ale teraz, to strój idealny na łapanie dzikunów :lol: a do karnawału wyrośnie...

na tym stroju jest napisane od 4-6 lat ale ja Filipa na 5 lat w niego stroilam i sie zmiescil jeszcze, teraz ma 6 i raczej nie da rady ale onjest wysoki po mamusi :P

chlopaki mu zazdroscili a ten oszolom nie dal sie ubrac, w tym roku dopiero sie dal przebrac za kowboja ale sama mu zroblam stroj bo mam dzinsowy kapelusz

czapke co maly mial do stroju mu zapizdzili w przedszkolu - czerwona z napisem ferrari
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie kwi 29, 2012 18:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

e tam... kotom ogrodzenie nie przeszkadza :)
może tylko wyhamować większe psy..... ;)

Agata krew najlepiej zimną woda.....
zamoczyć i poczekać....
jak kolorowe to najlepiej od razu, białe można jakimś odplamiaczem w proszku posypać i zostawić na noc nawet coby odplamiło.....
co to masz za materiał? i kolor.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

[poprzednia][następna]