bo tak smutkiem mi powiało na koniec Twojego postu Moderator: Estraven
bo tak smutkiem mi powiało na koniec Twojego postu 
puszatek pisze:musimy pokonać opory, dla Ciebie Ewobo tak smutkiem mi powiało na koniec Twojego postu

ten piwkował, a ja z Roksanką sprzątałyśmy po zimie pomieszczenia gospodarcze. Bo w zimie jak się nie chce wyjść to wszystko wywala się na dół i potem zbiera się gromady różnych rzeczy niepotrzebnych do niczego. Zebrałyśmy 3 wielkie worki makulatury, 3 worki doniczek i zapełniłyśmy pół pojemnika na śmieci. Tak się zmęczyłam, że nie miałam siły wejść na górę. Ale już odpoczęłam i jest lepiej
:EVA2406 pisze:Kto leżał i się opalał to się opalał, ktoten piwkował, a ja z Roksanką sprzątałyśmy po zimie pomieszczenia gospodarcze. Bo w zimie jak się nie chce wyjść to wszystko wywala się na dół i potem zbiera się gromady różnych rzeczy niepotrzebnych do niczego. Zebrałyśmy 3 wielkie worki makulatury, 3 worki doniczek i zapełniłyśmy pół pojemnika na śmieci. Tak się zmęczyłam, że nie miałam siły wejść na górę. Ale już odpoczęłam i jest lepiej
Tak sobie myślę, że jak człowiek ma małe mieszkanie to musi od razu wywalać, a jak ma dom to się wrzuca, wrzuca i wrzuca a potem to dopiero ból głowy jak trzeba sprzątać
Puszatku, Kacperek dziękuje za glosy:
viewtopic.php?f=20&t=140839&start=360

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 8 gości