Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 20:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
bulba pisze:Cześć Karolka weekendowo :D Ja jutro raniutko wyjeżdżam na pięć dni. Będę na wątku dopiero w piątek. Życzę wspaniałych, cieplutkich dni i do zobaczenia :D

Czesc
znowu sobie jedziesz gdzies
:roll:

Niezbyt chętnie z jednej strony, ale trzeba czasem odpocząć, zwłaszcza, że córka po egzaminach i ma cały tydzień wolny. Jedziemy nad jeziora obok Olsztynka, drewniane chałupki w lesie. Mam dość tego warszawskiego zgiełku, smrodu i hałasu. Do zobaczenia Karolek w piątek :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 28, 2012 21:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
joszko89 pisze:Cześć ! Rozmowy kiblowe czy mi się wydaje? To ja powiem tak. Jak miałam chory pęchcerz co mi się często zdarzało to mogłam się wysikać wszędzie, ale jak jest ok to już nie tak wszędzie :roll: Dziś znów takie słoneczko także korzystajcie i na kible nie zwarzajcie :mrgreen: :ok:

Bo wam to nie mozna nic napisac
jak cos do kogos odpisuje to nawet nie zajrzy strone niżej następnym razem i nie przeczyta ale jak wyłapaliscie tekst o zmianie klopa na dzialce to mi życ juz nie dacie pewnie :x :P

No racja Karolka nie przeczytałam wszystkiego, wybacz :oops: ale KLOPY to zawsze ciekawy temat, mi tam się nigdy nie znudzi :mrgreen:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob kwi 28, 2012 21:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:
Karolek(ona) pisze:
bulba pisze:Cześć Karolka weekendowo :D Ja jutro raniutko wyjeżdżam na pięć dni. Będę na wątku dopiero w piątek. Życzę wspaniałych, cieplutkich dni i do zobaczenia :D

Czesc
znowu sobie jedziesz gdzies
:roll:

Niezbyt chętnie z jednej strony, ale trzeba czasem odpocząć, zwłaszcza, że córka po egzaminach i ma cały tydzień wolny. Jedziemy nad jeziora obok Olsztynka, drewniane chałupki w lesie. Mam dość tego warszawskiego zgiełku, smrodu i hałasu. Do zobaczenia Karolek w piątek :D

bys zabrala ze soba :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob kwi 28, 2012 21:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

joszko89 pisze:
Karolek(ona) pisze:
joszko89 pisze:Cześć ! Rozmowy kiblowe czy mi się wydaje? To ja powiem tak. Jak miałam chory pęchcerz co mi się często zdarzało to mogłam się wysikać wszędzie, ale jak jest ok to już nie tak wszędzie :roll: Dziś znów takie słoneczko także korzystajcie i na kible nie zwarzajcie :mrgreen: :ok:

Bo wam to nie mozna nic napisac
jak cos do kogos odpisuje to nawet nie zajrzy strone niżej następnym razem i nie przeczyta ale jak wyłapaliscie tekst o zmianie klopa na dzialce to mi życ juz nie dacie pewnie :x :P

No racja Karolka nie przeczytałam wszystkiego, wybacz :oops: ale KLOPY to zawsze ciekawy temat, mi tam się nigdy nie znudzi :mrgreen:

wielu artystów tworzy na tronie
pisza teksty piosenek, wiersze, scenariusze itp
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 21:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Teraz Karola więcej rozrywki będzie jak Masz ten CN :ok: Ciekawa jestem co więcej Ci się spodoba z tych kreskówek :) Niektóre są kretyńskie :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob kwi 28, 2012 21:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Teraz Karola więcej rozrywki będzie jak Masz ten CN :ok: Ciekawa jestem co więcej Ci się spodoba z tych kreskówek :) Niektóre są kretyńskie :mrgreen:

ja ogldam te co znam
nowe mnie jakos nie wciagly jeszcze
Johny Bravo leci na boomerangu wiec jest git :D
z młodym ogladamy Tom & Jerry jego ulubiona bajka, w gos sie smieje no i Garfielda - on sie zawsze smieje jak komus cos na łeb spadnie albo inna krzywda sie dzieje

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 22:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Teraz Karola więcej rozrywki będzie jak Masz ten CN :ok: Ciekawa jestem co więcej Ci się spodoba z tych kreskówek :) Niektóre są kretyńskie :mrgreen:

ja ogldam te co znam
z młodym ogladamy Tom & Jerry jego ulubiona bajka, w gos sie smieje no i Garfielda - on sie zawsze smieje jak komus cos na łeb spadnie albo inna krzywda sie dzieje

Mnie też te nowe jakoś nie wciągają.Tom i Jerry mnie już nudzi,ale Garfield to fajna kreskówka bo on egoista :mrgreen: i Nermal najsłodszy kotek świata,którego Garf nie znosi.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie kwi 29, 2012 7:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:

ja ogldam te co znam

Mnie też te nowe jakoś nie wciągają.Tom i Jerry mnie już nudzi,ale Garfield to fajna kreskówka bo on egoista :mrgreen: i Nermal najsłodszy kotek świata,którego Garf nie znosi.

Filipowi nie przeszkadza ze powtarzaja sie odcinki, kazdy pglada z taka uwaga jakby widzial pierwszy raz
ja akurat dawno nie ogladalam to osbie moge po razie obejrzec - wczesniej lecialo na pulsie na przemian z mlodzienczymi ich latami ale tego nie lubie.

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 29, 2012 7:12 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 29, 2012 9:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Jak Filipek oglądam Rodzinę zastępczą. Znam na pamięć, ale zawsze z uwagą :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 29, 2012 11:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie kwi 29, 2012 11:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

cześć :1luvu:
mam swój telewizor :mrgreen: zastanawiam się jak ja przeżyłam te wszystkie lata we wspólnym telewizorze gdy córka była mała i młodsza :?: :mrgreen:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie kwi 29, 2012 13:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Gratuluję Puszatku. :lol:

Witajcie Karolki! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 29, 2012 14:00 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Jak Filipek oglądam Rodzinę zastępczą. Znam na pamięć, ale zawsze z uwagą :D

a to ja tez lubie jakis film obejrzec wiecej niz raz ale nie za czesto
jak np mam film z napisami to ogladam 2 razy, za pierwszym razem uwaznie czytam a za drugim ogladam :P

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 29, 2012 14:00 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bozena640 pisze:Obrazek

siemka

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]