POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 11:35 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Zaznaczam :evil: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Sob kwi 28, 2012 12:56 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

:evil: :evil: :evil:

wyć się chce i robi się słabo jak takie historie się czyta :evil:
nawet nie skomentuję,bo by same flugi leciały,a szkoda mi psuć wątek kici
Jakby ciężko było wcześniej zadzwonić ,że taka kicia jest sz k*a mać :evil:

Mi w tej chwili ciężko z kasą,ale na pewno postaram się coś wygrzebać,nawet te 10 zł :cry:

a jak będzie jakiś bazarek to u siebie w chałupie cos wynajdę dla kici :cry:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob kwi 28, 2012 17:12 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Nawet niewiem co napisac :placz:
Nie potrafie napisac, to co wet powiedzial !!! Slyszalam tylko tu zlamane, tam zlamane, tu to wypadlo, to zmiazdzone. Mowil o jakis ubytkach, implantach, srubach. Wszystko mi sie w glowie pomieszalo. W poniedzialek beda zdjecia z rtg i opis. Jeszcze, zeby tego bylo malo to zabralysmy Zosie na przeswietlenie bo od jakiegos czasu ma problemy z jedzeniem, strasznie krzyczy i boi sie jesc. No i wet podejrzewa nowotwor kosci. Dokladny opis tez powinien byc w poniedzialek. Jestem zalamana i wyc mi sie chce !!!
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Sob kwi 28, 2012 17:36 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Wiem co czujesz, tyle nieszczęścia naraz - ale bądź dobrej myśli, zobacz ile osób chce pomóc i ile wspiera. Musi być dobrze , nie ma innej opcji - przykład Miecia.
A ile już ma swoje domy - następne już się szykują i to dzięki Wam.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Sob kwi 28, 2012 18:30 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

toz-police wyj, jeśli tylko Ci ulży, to wyj.
Nie wyśmiewam się, nie ironizuję. Wiem, że krzyk pomaga. Nie płacz, tylko wrzeszcz ile sił w płucach.
Nie zatrzymuj złych emocji, bo one Cię zwyczajnie zjedzą.
I kto będzie ganiał po krzaczorach za miaukolącą biedą? 8)

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob kwi 28, 2012 18:40 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Ten '' człowiek '' co jej nawet nie chciał przewieźć to kawał nie powiem czego :evil: :evil: :evil:

Boże bidna kicia :cry: :cry: :cry: , ale nawet kot w pampersie może żyć szczęśliwie, a wiem co mówię , wiem jak ciężko jest na początku ale proszę Was walczcie , szkoda że nie mogę pomóc finansowo :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 28, 2012 19:04 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Biedactwo.Mogę przesłać pare rzeczy na bazarek tylko proszę o podanie adresu gdzie ewentualnie mam je wysłać.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Sob kwi 28, 2012 19:21 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

iwaka pisze:Biedactwo.Mogę przesłać pare rzeczy na bazarek tylko proszę o podanie adresu gdzie ewentualnie mam je wysłać.

Slicznie dziekujemy :1luvu:
Wyslalam pw.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob kwi 28, 2012 20:07 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Zdjęcia są słabe, ale jutro postaram się zrobić lepsze. W takich sytuacjach czuję się zupełnie bezradna, zaczęłam szkołę weterynaryjną, a mimo to takie momenty mnie przerażają. Jak mam zwierzaka na stole to jest inaczej, wiem, że jest bezpieczny, a jak leży tak w trawie jak Mała, to głupieję... Zabieg będzie cholernie ciężki technicznie i długi.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Sob kwi 28, 2012 20:12 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Dzisiaj bylysmy na przeswietleniu, niestety kotka caly tyl ma polamany. W poniedzialek operacja, nie wiadomo czy poskladaja Kicie za jednym zamachem ? Byc moze bedzie skladana na raty ? Wstepny koszt operacji to 1000-1200 zl. Chcemy kotke ratowac innej opcji nie ma, ale takiej kwoty nie mamy i same nie uzbieramy !!! Prosimy wszystkich o POMOC !!!! Kazdy grosz sie liczy.

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Koło w Policach

Organizacja Pożytku Publicznego
KRS: 0000154454
nr konta: 26 1940 1076 3025 4299 0000 0000
Nasza siedziba:

ul. Bankowa 9/12
72-010 Police

Z dopiskiem dla kotki Szylkreci.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob kwi 28, 2012 20:12 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

bidulka , ale jakie śliczne ślepia - trzeba być dobrej myśli, jest w dobrych rękach
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Sob kwi 28, 2012 20:20 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Musialysmy u weta podac jej jakies imie i na szybko dalysmy Cola.
Cola jest sliczna i taka bezbronna, caly czas mruczy i sie tuli. Caly czas sie zastanawiam skad ona sie znalazla na tym odludziu ? Przeciez to musiala byc domowa kotka.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob kwi 28, 2012 20:40 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Piękna kociczka, przydałaby się aukcja allegro dla niej.
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Sob kwi 28, 2012 20:50 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

Mamy to w planach, jak już będzie wiadomo co z operacją to wtedy wystawimy taką aukcję. Na razie szukamy pomocy tu.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Sob kwi 28, 2012 20:52 Re: POLAMANA SZYLKRECIA ZOSTAWIONA NA PEWNA SMIERC-POLICE

tomek_k pisze:Piękna kociczka, przydałaby się aukcja allegro dla niej.

To prawda kotka piekna. Allegro napewno by sie przydalo i bedziemy cos robic, bo zebrac taka sume to bedzie bardzo ciezko :cry:

Ale damy rade. Kotka musi zyc i bedzie zyla :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

[poprzednia][następna]