Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 16:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:A mnie dziś córcia kupiła loda 8O 8O 8O ....

ło...to tak jak mi Młody 8O i pyta mnie-chcesz lodzika mamuś? a ja oczywista :ok: i właśnie szamię :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob kwi 28, 2012 16:43 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:

ło...to tak jak mi Młody 8O i pyta mnie-chcesz lodzika mamuś? a ja oczywista :ok: i właśnie szamię :mrgreen:

Ja już wszamałam, w trybie przyspieszonym, żeby sie dziewczę nie rozmyśliło przypadkiem :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob kwi 28, 2012 16:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

u mnie też już po :wink: tylko mlasnęłam :ryk:

dinzoo

Post » Sob kwi 28, 2012 17:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Wam to dobrze, lodami się objadacie, ja nie mogę, grypsko mi nie pozwala ;)

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob kwi 28, 2012 18:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

podobno na ból gardła najlepsze są .... lody :mrgreen:

dinzoo

Post » Sob kwi 28, 2012 19:36 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kamari pisze:Pogoda na lody wymarzona :ok:

młody mnie zatargał na plac zabaw
ale nie szło tam wysiedzieć, wszystko nagrzane, pobujal sie chwile, zjechal pare razy i uciekalismy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob kwi 28, 2012 19:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Obrazek
Pozdrawiam i już głupot tu nie piszę pójdę do Lidki :mrgreen:

hejka
Lidka tez Cie poszczuje psami jak bedziesz pitloic :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:39 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

tak bez interesownie??

ja kupilam sobie sama, Filip nie chcial wiec ja zeszlam sobie potem po Twistera z Algidy ale tego calego z soku nie tego zielono bialego

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:40 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:

mój to mi nie kupi
jedynie czasem zostawi jak juz nie moze i przynosi mi takiego wymemłanego

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:41 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:
dinzoo pisze:

Ja już wszamałam, w trybie przyspieszonym, żeby sie dziewczę nie rozmyśliło przypadkiem :mrgreen: .

a to u Filipa tak jest z paluszkami np. jak ci daje to szybko gryz i łykaj bo zaraz sie rozmyśla i Ci zabiera, a jak zobaczy, że dał Ci dłuższego to jaki oburzony :lol:

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:41 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:u mnie też już po :wink: tylko mlasnęłam :ryk:

mnie tez szybko poszło - ale dobre było takie kwaskowe

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:42 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kiche_wilczyca pisze:Wam to dobrze, lodami się objadacie, ja nie mogę, grypsko mi nie pozwala ;)

Obrazek

helou

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:43 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

dinzoo pisze:podobno na ból gardła najlepsze są .... lody :mrgreen:

przy anginie i powiekszonych migdałkach chyba
nie na grype

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 19:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:

hejka

:mrgreen: Nie wierzę :lol: Ona czasem też pitoli to się dogadamy :lol:żart 8)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob kwi 28, 2012 20:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:

hejka

:mrgreen: Nie wierzę :lol: Ona czasem też pitoli to się dogadamy :lol:żart 8)

wczoraj podłaczyli mi większy pakiet kablówki i wieczorem do późna oglądałam Cartoon Network i Bumerang
na bumerangu o 21.25 jest Johny Bravo :D
rano oglądałam Bliźniaki Cramp :P

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]