Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cairo pisze:Wydaje mi się, że Izaura nie ma czipa bo by na RTG wyszło, a są widoczne same śruty.
Pełen numer tatuażu to: Z-XH
Może uda się zabawić w detektywów i dowiedzieć się jaka jest historia Izaury. Ostatnio Rutkowski jest nieco zajęty, więc musimy poradzić sobie same.
PS: Nie wiem czy ten trop jest dobry, bo widzę że na fotce schroniskowej Izaura miała obrożę z identycznym numerem i tatuażu w uchu nie widać. Chyba jednak zagraniczne hodowle nie mają monopolu na tatuaowanie kotów.A już myślałam, że mam arystokratkę w domu.
cairo pisze:Izaura zaczyna znowu stawać na cztery łapki. Bardzo mnie to cieszy i mam nadzieję, że będzie teraz coraz lepiej. Kicia leży codziennie godzinami wygrzewając się na słońcu przenikającym przez okna. Szkoda, że dzisiaj jest pochmurny dzień.
Niestety nie ma żadnego odzewu na wiele ogłoszeń reklamujących Izaurę.Co prawda wiszą dopiero od dwóch dni, ale póki co nikt się nią nie interesuje.
To taki kochany i wdzięczny kot, mam nadzieję że znajdzie się osoba o wielkim sercu, która będzie chciała poświęcić Izaurze trochę swojego czasu.
Agłaja^..^ pisze:cairo jestes wspanialaoby jak najwiecej takich ludzi jak Ty
kotkins pisze:A jak z trafianem do kuwetki?
Może to jest też trochę psychiczne??
Bo u nas róznie.
Ale na Xanaxie nastrój w narodzie dobry...jak to na Xanaxie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości