Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olafen pisze:Agnieszka (...)
olafen pisze:Wiesz co najszczęśliwsza, mam Cię już dość.
Ty sobie siedzisz w domu i tylko krytykujesz innych a może sama na własny koszt jedź do Pajęczna i sobie urzędnikami pogadaj a ode mnie wara
najszczesliwsza pisze:Olafen nie piernicz głupot!
Weszła ustawa i gmina musi wytrzepać na to pieniądze!
Rozumiem, że masz w dupie kocięta które urodzą się na działkach, a potem będziesz płakać na miau, a Twoja mama będzie płakać u wetów?
Wet jej powiedział co i jak ma napisać, mówił, że po 1 stycznia wszedł w życie przepis i MUSZĄ pomóc!
Lepiej rozłożyć rączki, że się nie da?
Ja pomogę w łapaniu kotek, będę je woziła na sterylizacje. Ale sama sobie ich nie złapię, ja nawet nie wiem gdzie tam są działki, a przez płot skakać nie będę!
Jak się chce, to się da.
Od kiedy deklarowałam pomoc w sterylkach? Od kiedy deklarowałam, że wezmę na DT 2 kociaki od Twojej mamy i dam na adopcje do nas?
najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Wiesz co najszczęśliwsza, mam Cię już dość.
Ty sobie siedzisz w domu i tylko krytykujesz innych a może sama na własny koszt jedź do Pajęczna i sobie urzędnikami pogadaj a ode mnie wara
Tak, kurka wodna sama na własny koszt mam zamiar jeździć po kocice na sterylizacje, ale potrzebuję minimum zaangażowania ze strony twojej matki.
Rozumiem, że nie chcesz ode mnie pomocy? Bo?
Przez to, że nie pracuję mam dość wolnego czasu by zaangażować się w sterylizacje i kastracje kotów w najbliższej okolicy.
Mam czas, mam chęci.
olafen pisze:najszczesliwsza pisze:Olafen nie piernicz głupot!
Weszła ustawa i gmina musi wytrzepać na to pieniądze!
Rozumiem, że masz w dupie kocięta które urodzą się na działkach, a potem będziesz płakać na miau, a Twoja mama będzie płakać u wetów?
Wet jej powiedział co i jak ma napisać, mówił, że po 1 stycznia wszedł w życie przepis i MUSZĄ pomóc!
Lepiej rozłożyć rączki, że się nie da?
Ja pomogę w łapaniu kotek, będę je woziła na sterylizacje. Ale sama sobie ich nie złapię, ja nawet nie wiem gdzie tam są działki, a przez płot skakać nie będę!
Jak się chce, to się da.
Od kiedy deklarowałam pomoc w sterylkach? Od kiedy deklarowałam, że wezmę na DT 2 kociaki od Twojej mamy i dam na adopcje do nas?
I TY nie piernicz o swojej wielkiej bezinteresownej pomocy, bo tak bezinteresowna to ona nie jest,
a nas nie stać na kolejne sterylki, czy ty tego nie rozumiesz, czy może mam ci to napisać tak jak ty do vailet.
Wiesz dlaczego nie chciałyśmy dać ci kotów, bo za to łysłybyśmy dać tyle karmy na utrzymanie tych kotów, ze taniej wyniosło zostawić je u siebie
olafen pisze:Pytałam Cie o klatkę łapkę , macie przecież - pożyczyłaś ?
Więc nie piernicz, ze jesteś święta, bo nie jesteś
olafen pisze:Ty sobie siedzisz w domu i tylko krytykujesz innych a może sama na własny koszt jedź do Pajęczna i sobie urzędnikami pogadaj a ode mnie wara
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości