Ale od wczoraj nic nie wydala, więc dzisiaj (po konsultacji z wiślackim) dostał laktulozę i parafinę. Jak będzie ok, to jutro wieczór po dniu otwartym zostanie wypuszczony. Emet i Astra zresztą też.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Kamyk zapuszkowany za biegunkę.![]()
Ale od wczoraj nic nie wydala, więc dzisiaj (po konsultacji z wiślackim) dostał laktulozę i parafinę. Jak będzie ok, to jutro wieczór po dniu otwartym zostanie wypuszczony. Emet i Astra zresztą też.
mahob pisze:miszelina pisze:Kamyk zapuszkowany za biegunkę.![]()
Zatkaliśmy kota?Biedny Kamyk...
Jafusia pisze:annakreft pisze:Jafusia pisze:mikela pisze:A Kamyk zapudłowany za jaki paragraf?Bo nie jestem na bieżąco...
Znając życie "za niewinność"![]()
Tak wczoraj właśnie twierdził że jest NIEWINNY i w bardzo dramatyczny sposób wyciągał łapkę przez kraty (chyba wskazaywał na Zafirę )
A to mały donosiciel
miszelina pisze:Nie jest jedynym rodzynkiem, jest jeszcze Emet.
Tweety pisze:Pożegnalna przypominajka:
- nie ma mnie i wislackiegokota od dzisiaj do 6.05 (niedziela), jesteśmy niedaleko ale z minimalnym zasięgiem więc jak będziemy musieli koniecznie o czymś wiedzieć w tym czasie to raczej sms z prośbą o telefon, dostępu do komputera z tych samych względów tam nie ma
- koty zaopatrzone karmowo i żwirkowo, annakreft przypomniała mi o rękawiczkach, zamówione, w pon. Ania odbierze,
- pamiętajcie o identyfikatorach na kweście, jakby ktoś nie miał koszulki to annakreft dowiezie w piątek do Almy (tej na Kościuszki!)
- do 3.05. katgral razem z miszeliną (tel w pierwszym poście) decydują co i jak, od 4.05 katgral w pojedynkę
- do transportu można wykorzystać Jolę i Monikę (tel w pierwszym poście), Jola na pewno będzie jeździć w weekend kwestowy
Z najważniejszych rzeczy to tyle.
Kto wyjeżdża temu miłego wypoczynku, pozostającym na posterunku - sił i wytrwałości i podziękowania za wzięcie dodatkowych obowiązków
jola_d_p pisze:Tweety pisze:Pożegnalna przypominajka:
- nie ma mnie i wislackiegokota od dzisiaj do 6.05 (niedziela), jesteśmy niedaleko ale z minimalnym zasięgiem więc jak będziemy musieli koniecznie o czymś wiedzieć w tym czasie to raczej sms z prośbą o telefon, dostępu do komputera z tych samych względów tam nie ma
- koty zaopatrzone karmowo i żwirkowo, annakreft przypomniała mi o rękawiczkach, zamówione, w pon. Ania odbierze,
- pamiętajcie o identyfikatorach na kweście, jakby ktoś nie miał koszulki to annakreft dowiezie w piątek do Almy (tej na Kościuszki!)
- do 3.05. katgral razem z miszeliną (tel w pierwszym poście) decydują co i jak, od 4.05 katgral w pojedynkę
- do transportu można wykorzystać Jolę i Monikę (tel w pierwszym poście), Jola na pewno będzie jeździć w weekend kwestowy
Z najważniejszych rzeczy to tyle.
Kto wyjeżdża temu miłego wypoczynku, pozostającym na posterunku - sił i wytrwałości i podziękowania za wzięcie dodatkowych obowiązków
Z tym, że w piątek 4.05 jestem dostępna i gotowa do pomocy dopiero po 19.00 - wracam ze szkolenia z okolic Brzeska.
jola_d_p pisze:A ty się pakuj, a nie siedź na na forum
mahob pisze:Na Chocimskiej z rana spokój.
Tylko Kamyk jak zwykle ostatnio robi rewolucję. Nadal nie zrobił kupy, więc podałam mu laktulozę i parafinę. Zabrałam mu też koszyk wilkinowy, bo zrobił z niego sieczkę w ramach protestuApetyt ma doskonały.
Selena też wcina aż miło![]()
Bystra coraz przyjaźniejsza ale trzeba uważać, bo ma zmienne nastroje![]()
Czy Astra musi jeszcze długo siedzieć w areszcie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot] i 60 gości