K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 13:13 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Kamyk zapuszkowany za biegunkę. :(
Ale od wczoraj nic nie wydala, więc dzisiaj (po konsultacji z wiślackim) dostał laktulozę i parafinę. Jak będzie ok, to jutro wieczór po dniu otwartym zostanie wypuszczony. Emet i Astra zresztą też.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt kwi 27, 2012 14:02 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:Kamyk zapuszkowany za biegunkę. :(
Ale od wczoraj nic nie wydala, więc dzisiaj (po konsultacji z wiślackim) dostał laktulozę i parafinę. Jak będzie ok, to jutro wieczór po dniu otwartym zostanie wypuszczony. Emet i Astra zresztą też.

Zatkaliśmy kota? :roll: Biedny Kamyk...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt kwi 27, 2012 14:05 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:
miszelina pisze:Kamyk zapuszkowany za biegunkę. :(

Zatkaliśmy kota? :roll: Biedny Kamyk...

To dlatego twierdzi że jest niewinny - biedny jest rzeczywiście niewinny :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Pt kwi 27, 2012 14:08 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Ale grzeczny jest w klatce, nie? To znaczy robi burdel okropny ale daje się głaskać i wogóle... tylko się obraża, jak się przestają nim zajmować i jak już wiadomo, że nie wypuszczą z klatki :wink: Przy mnie też rzucił takiego focha i się odwrócił pleckami :wink:

mahob

Post » Pt kwi 27, 2012 16:04 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Jafusia pisze:
annakreft pisze:
Jafusia pisze:
mikela pisze:A Kamyk zapudłowany za jaki paragraf? :wink: Bo nie jestem na bieżąco...

Znając życie "za niewinność" :twisted: :wink:

Tak wczoraj właśnie twierdził że jest NIEWINNY i w bardzo dramatyczny sposób wyciągał łapkę przez kraty (chyba wskazaywał na Zafirę ) :D

A to mały donosiciel :twisted:

:ryk:

Biedaczysko, mało, że go przeczyściło, jak to mawiała moja babka, to jeszcze nie załapie się na ocieranie o nogi odwiedzających i zaprezentowanie w pełni swych wdzięków :wink: A w końcu jedynym rodzynkiem jest na tym babińcu, o ile się nie mylę.
Nic dziwnego, że się focholi.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pt kwi 27, 2012 16:09 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Nie jest jedynym rodzynkiem, jest jeszcze Emet.
Obrazek

miszelina

Post » Pt kwi 27, 2012 17:08 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:Nie jest jedynym rodzynkiem, jest jeszcze Emet.

ups, pardon Emet :oops:
mówiłam, że nie jestem na bieżąco :wink:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob kwi 28, 2012 7:46 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Pożegnalna przypominajka:
- nie ma mnie i wislackiegokota od dzisiaj do 6.05 (niedziela), jesteśmy niedaleko ale z minimalnym zasięgiem więc jak będziemy musieli koniecznie o czymś wiedzieć w tym czasie to raczej sms z prośbą o telefon, dostępu do komputera z tych samych względów tam nie ma
- koty zaopatrzone karmowo i żwirkowo, annakreft przypomniała mi o rękawiczkach, zamówione, w pon. Ania odbierze,
- pamiętajcie o identyfikatorach na kweście, jakby ktoś nie miał koszulki to annakreft dowiezie w piątek do Almy (tej na Kościuszki!)
- do 3.05. katgral razem z miszeliną (tel w pierwszym poście) decydują co i jak, od 4.05 katgral w pojedynkę
- do transportu można wykorzystać Jolę i Monikę (tel w pierwszym poście), Jola na pewno będzie jeździć w weekend kwestowy

Z najważniejszych rzeczy to tyle.
Kto wyjeżdża temu miłego wypoczynku, pozostającym na posterunku - sił i wytrwałości i podziękowania za wzięcie dodatkowych obowiązków :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob kwi 28, 2012 8:47 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Pożegnalna przypominajka:
- nie ma mnie i wislackiegokota od dzisiaj do 6.05 (niedziela), jesteśmy niedaleko ale z minimalnym zasięgiem więc jak będziemy musieli koniecznie o czymś wiedzieć w tym czasie to raczej sms z prośbą o telefon, dostępu do komputera z tych samych względów tam nie ma
- koty zaopatrzone karmowo i żwirkowo, annakreft przypomniała mi o rękawiczkach, zamówione, w pon. Ania odbierze,
- pamiętajcie o identyfikatorach na kweście, jakby ktoś nie miał koszulki to annakreft dowiezie w piątek do Almy (tej na Kościuszki!)
- do 3.05. katgral razem z miszeliną (tel w pierwszym poście) decydują co i jak, od 4.05 katgral w pojedynkę
- do transportu można wykorzystać Jolę i Monikę (tel w pierwszym poście), Jola na pewno będzie jeździć w weekend kwestowy

Kto wyjeżdża temu miłego wypoczynku, pozostającym na posterunku - sił i wytrwałości i podziękowania za wzięcie dodatkowych obowiązków :1luvu:

Z tym, że w piątek 4.05 jestem dostępna i gotowa do pomocy dopiero po 19.00 - wracam ze szkolenia z okolic Brzeska.

jola_d_p

Od: Nie kwi 08, 2012 10:06

Post » Sob kwi 28, 2012 8:54 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

jola_d_p pisze:
Tweety pisze:Pożegnalna przypominajka:

Z tym, że w piątek 4.05 jestem dostępna i gotowa do pomocy dopiero po 19.00 - wracam ze szkolenia z okolic Brzeska.

i ok :)
w piątek odbiór spod Almy o godz. 21, w sobotę o 18-tej a w niedzielę o 19-tej

Tweety

Post » Sob kwi 28, 2012 9:07 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

A ty się pakuj, a nie siedź na na forum :piwa:

jola_d_p

Od: Nie kwi 08, 2012 10:06

Post » Sob kwi 28, 2012 9:16 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

jola_d_p pisze:A ty się pakuj, a nie siedź na na forum :piwa:

a kocie fotki i ogłoszenia same się pozmieniają na fb i stronie :) jeszcze tylko ogłoszenie Ibu, telefon do Ciebie i idę się pakować

Tweety

Post » Sob kwi 28, 2012 9:31 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Na Chocimskiej z rana spokój.
Tylko Kamyk jak zwykle ostatnio robi rewolucję. Nadal nie zrobił kupy, więc podałam mu laktulozę i parafinę. Zabrałam mu też koszyk wilkinowy, bo zrobił z niego sieczkę w ramach protestu :wink: Apetyt ma doskonały.
Selena też wcina aż miło :)
Bystra coraz przyjaźniejsza ale trzeba uważać, bo ma zmienne nastroje :roll:
Czy Astra musi jeszcze długo siedzieć w areszcie?

mahob

Post » Sob kwi 28, 2012 10:19 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:Na Chocimskiej z rana spokój.
Tylko Kamyk jak zwykle ostatnio robi rewolucję. Nadal nie zrobił kupy, więc podałam mu laktulozę i parafinę. Zabrałam mu też koszyk wilkinowy, bo zrobił z niego sieczkę w ramach protestu :wink: Apetyt ma doskonały.
Selena też wcina aż miło :)
Bystra coraz przyjaźniejsza ale trzeba uważać, bo ma zmienne nastroje :roll:
Czy Astra musi jeszcze długo siedzieć w areszcie?

Astrę i Emeta wypuszczę dzisiaj po Dniu Otwartym.
Kamysia chyba też, bo się nam zatka do imentu. :( On musi się ruszać przy takim apetycie. Oczywiście najpierw dam mu laktulozę i parafinę.
Obrazek

miszelina

Post » Sob kwi 28, 2012 10:28 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

AWARIA! vanya w związku ze swoimi przeprowadzkami wypada w sobotę z kwesty w Almie, to godz. 14:30-18. Kto może ją zastąpić??

Tweety

[poprzednia][następna]