MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 13:17 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

na pierwszy rzut oka Maniek i Morfeusz sa do siebie bardzo podobni ;)
...do tego stopnia, ze zdarzylo sie i Juscie i mnie tez chlopakow ze soba pomylic :oops: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 27, 2012 13:33 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Piekny Morfeusz. :* Ale ja juz niestety nie moge wziac drugiego skarba. :( Manius bylby niepocieszony. Pieknie spalismy dzis do 8:00. :* zamowilam wycieraczke dla kotow, bo zwirek znalazlam az w kuchni - Krecik :D.

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt kwi 27, 2012 18:30 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Kociara82 pisze:na pierwszy rzut oka Maniek i Morfeusz sa do siebie bardzo podobni ;)
...do tego stopnia, ze zdarzylo sie i Juscie i mnie tez chlopakow ze soba pomylic :oops: :ryk:

To było wtedy jak był już na górze, a teraz biedny siedzi sam na kwarantannie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt kwi 27, 2012 18:32 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Piekny Morfeusz. :* Ale ja juz niestety nie moge wziac drugiego skarba. :( Manius bylby niepocieszony. Pieknie spalismy dzis do 8:00. :* zamowilam wycieraczke dla kotow, bo zwirek znalazlam az w kuchni - Krecik :D.

Wiem kochana wiem , ale ja miałam na myśli że może byś kogoś znała kto by mógł sie nim zaopiekować na dobre i na złe ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt kwi 27, 2012 19:27 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

jakby komus przyszlo do glowy kotnaperstwo ;) to mozesz wtedy powiedziec, ze kot podobny do Manka, ale chyba wiekszy miziak, (bo jak tylko na chwile przestaniesz go glaskac, to natychmiast spojrzy na ciebie z wyrzutem, jakim prawem przerwalas) tez poszukuje domu.

Kociara82

Post » Pt kwi 27, 2012 23:25 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Maniek ma dom 8O
Ale rewelacyjna wiadomość :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt kwi 27, 2012 23:46 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

kinia098 pisze:Maniek ma dom 8O
Ale rewelacyjna wiadomość :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no nie? :) Szczescie sie wreszcie usmiechnelo do tego niezwyklego koteczka :) i to bardzo szeroko, bardzo serdecznie i bardzo cieplo :) No i widac, ze to obustronna milosc przez wieeeeeeeeeeelkie M :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dobrej nocy, Maniusiu :*:*:*:* Buziam, gdzie tylko chcesz, slodkich snow :*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Pt kwi 27, 2012 23:53 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Jutro idziemy na dlugi spacer :) Manius juz sie prosi o wychodzenie. :) bedzie dokumentacja zdjeciami i relacja na zywo:)

zaneta22

Post » Sob kwi 28, 2012 0:05 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Oj to czekamy na relację spacerkową. :D
Może ktoś z Twoich znajomych zauroczony Mańkiem zdecydował by się na Morfeuszka? Różnie bywa, a zaproponować zawsze warto :wink:
Tak molestujemy, bo strasznie nam go żal :( Na jego wątek nawet nikt nie zagląda, a on tak bardzo zasługuje na dobry dom :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 28, 2012 0:58 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Biedactwo :( bardzo zaluje ze Manius nie akceptuje innych, bo wzielabym Morfeuszka. Jak mozna nie kochac takiego piszczocha? Zapytam, oczywiscie, ze zapytam. :*

zaneta22

Post » Sob kwi 28, 2012 8:16 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Jutro idziemy na dlugi spacer :) Manius juz sie prosi o wychodzenie. :) bedzie dokumentacja zdjeciami i relacja na zywo:)

Fantastycznie :lol: Czekamy na foto relacje :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob kwi 28, 2012 8:23 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Biedactwo :( bardzo zaluje ze Manius nie akceptuje innych, bo wzielabym Morfeuszka. Jak mozna nie kochac takiego piszczocha? Zapytam, oczywiscie, ze zapytam. :*

Wiem , taki domek jak Twój to marzenie , ale tez wiemy że Maniuś musi być jedynakiem . Bardzo Ci dziękuje że popytasz , może i dla Morfiego stanie sie cud :?
Tak bardzo bym chciała aby Morfi też znalazł dom, bo teraz jest na kwarantannie, a ja go nie mogę wziąć na górę bo sie boi psów po bardzo nie udanej adopcji ( w byłym ds był duży agresywny pies ) a teraz jest u mnie wszędobylska duża suczka Lara bo tych małych Pedra i Fibiego to może by sie tak nie bał , jest mi go wyjątkowo żal bo nie wystarcza mi czasu aby godzinami z nim siedzieć a on tego potrzebuje :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob kwi 28, 2012 9:53 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Z niecierpliwością oczekuję zdjęć Manieczka :) Ja jutro raniutko wyjeżdżam na pięć dni, będę więc na wątku dopiero w piątek. Manieczku, zapas buziaczków ci przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 28, 2012 12:06 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

No więc tak:

Byliśmy z Maniusiem u veta (Białobrzeska). :) Maniuś pięknie się zachowywał, pełna kultura nawet parę baranków 8) :) Zaszczepiłam Maniusia (nie był wcześniej szczepiony) - zniósł to jak mężczyzna nawet nie miauknął. I Pani doktor powiedziała, że chciałaby zrobić mu badanie na obecność FIV, ale z krwi. Bo to które miał robione nie jest pewne (to tak jak z testem ciążowym, np. mała infekcja wpływa na wynik) :roll: , a Maniuś wygląda bardzo zdrowo :lol: , a wcześniejsze ''kryzysy'' mogą wynikać z tego, że nie był szczepiony.

Byłoby najwspanialej jeśli badanie wyszłoby na -, bo dużo smutku by Maniusiowi to oszczędziło w życiu, ale jak będzie + to też płakać nie będziemy. Maniuś :1luvu: :)

Pani zbadała Maniusia, wszystko w normie, piękne futro, zęby to wychwalone pod niebiosa :mrgreen: i kultura zachowania, i zalecane spacerki, żeby sadełko zrzucić. Siedzi teraz i szoruje futro.

Więc Maniuś będzie miał post w niedzielę po śniadaniu (nie wiem jak on to zniesie 8O ) i w poniedziałek jedziemy na pobranie krwi.

zaneta22

Post » Sob kwi 28, 2012 12:46 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Jutro idziemy na dlugi spacer :) Manius juz sie prosi o wychodzenie. :) bedzie dokumentacja zdjeciami i relacja na zywo:)

jak ja kocham zdjecia na powietrzu,żondam ich dużo :oops: :oops: :oops: :oops:

Jesoo,jak z krwi wyjdzie Fiv - to nie wiem co zrobię,pojadę kiedyś do Wawy ,nawet pociągiem :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]