i radze dać im jakieś domki

jeszcze radze dać jakąś tapetke

Moderator: Moderatorzy
wiki-miki pisze:daj rybom żywe roślinki wtedy nie musisz ich często karmić![]()
wiki-miki pisze: i radze dać im jakieś domki![]()
szle i myj im gąbke z filtru jak nie będzie bombelelek
![]()
persiak1 pisze:Mają się jak ryba w wodzie.No , a zdarzyło się komuś z was napić wody z akwenu przy ściąganiu jej? Pytam bo nie wiem czy tylko ja jestem taka ciamajda....
persiak1 pisze:Mają się jak ryba w wodzie.No , a zdarzyło się komuś z was napić wody z akwenu przy ściąganiu jej? Pytam bo nie wiem czy tylko ja jestem taka ciamajda....
Ewciia pisze:persiak1 pisze:Mają się jak ryba w wodzie.No , a zdarzyło się komuś z was napić wody z akwenu przy ściąganiu jej? Pytam bo nie wiem czy tylko ja jestem taka ciamajda....
Mi się zdarza i napić i nią pluć, ale dziś przeszłam sama siebie... tak się zaciągnęłam że w ustach miałam gupika ...![]()
Nie zorientowała bym się, gdyby mi się w ustach nie zaczął szamotać. Miałam dokończyć zlewanie wody
( dla nowego samca betta do boksu więc tam pluć nie chciałam) ale z gupikiem w ustach tak nie bardzo
kotx2 pisze:Ewciia pisze:persiak1 pisze:Mają się jak ryba w wodzie.No , a zdarzyło się komuś z was napić wody z akwenu przy ściąganiu jej? Pytam bo nie wiem czy tylko ja jestem taka ciamajda....
Mi się zdarza i napić i nią pluć, ale dziś przeszłam sama siebie... tak się zaciągnęłam że w ustach miałam gupika ...![]()
Nie zorientowała bym się, gdyby mi się w ustach nie zaczął szamotać. Miałam dokończyć zlewanie wody
( dla nowego samca betta do boksu więc tam pluć nie chciałam) ale z gupikiem w ustach tak nie bardzo
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości