BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 15:29 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Jakims cudem udało się przetrwać ten miesiąc ,dziś już powinnam mieć parę groszy na koncie .
W tym miesiącu będę się bardziej pilnowała :oops:

Boli mnie głowa ,okropnie ,chyba ta pogoda . :roll:

Kupiłam moim kotom drugi raz Joserę ,teraz z odkłaczaczem ,odkąd ją jedzą sporadycznie lub wcale są rzygi .
Tak paw kolorowy był codziennie :roll:
tyle że karma dość duże ma granule.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 27, 2012 15:53 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Jak się ta Josera nazywa?
Ja wciąż mam problem z wykładziną:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt kwi 27, 2012 17:20 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

A propos żarełka.
Jadę w przyszły weekend na wystawę i kurdupel ma już nakładzione do główki ,że musi jakieś jedzonko dla bardziej potrzebujących zorganizować :mrgreen: No chyba ,że znów tylko kieliszki będą dawać :twisted:
Powiedział ,że sie będzie bardzo starał :mrgreen:
Trzym kciukasy he he :D

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt kwi 27, 2012 20:00 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Moje też jedzą Joserę. Jest to pierwsza (oprócz RC) karma, po której Teklik nie wydrapuje sobie dziur w głowie i karku. Nie wiedziałam, że jest też z odkłaczaczem.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt kwi 27, 2012 21:44 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Babcia Dorcia ubije rudego,przetopię na smalec,albo upiekę jak kuraka.Po pierwszym zakropieniu oczu poszedł do mojego pokoju i delikatnie mówiąc nasrał mi na nową kołdrę :crying: ,A może ktoś wymyśli mocniejszą karę. :?:
Za najlepszą wymyślną karę nagroda :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 27, 2012 22:04 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Welinka ,ty go nie bij ,ty go tylko odnieś na to drzewo z którego był zdjęty :smiech3:

Wanilko ,no niech mi kurdupelek nic nie przywiezie napuszczę na niego moje dziewczyny :twisted: :lol:

U mnie rzyg to reguła ,nawet parę razy dziennie ,w końcu mam 6 kotów :roll: najgorzej z persami .
Teraz odpukać i odpluć spokój ..gorzej z nazwą ,ale zaraz zobaczę w swoich zakupach na allegro .

Oj dostałam dziś w kość w pracy ,piątek koniec miesiąca...`ale już siedzę w domku ,jakie to miłe uczucie :oops:

Boidupka znów nie otwiera oczu :cry: przemyłam chłodną wodą ,osuszyłam ..biedna ,biedna kocina .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 27, 2012 22:13 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Dorcia bić go nie będę,ale zawiozą do mafii Pruszkowskiej.Tylko nie wiem ,czy jeszcze ISTNIEJE :roll: teraz mi się przyszedł pieszczochać.RUDA MAŁPA. 8)

welina

Post » Pt kwi 27, 2012 22:18 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

JOSERA CULINESSE

Josera Emotion Culinesse z delikatnym drobiem i łososiem jest szczególnym pożywieniem dla wymagających kotów. Koty spędzają dużo czasu na pielęgnacji futra. W czasie tej czynności często połykają pojedyńcze włosy, które tworząc kulki zbitego włosa mogą być przyczyną zaparć i innych dolegliwości pokarmowych. Aby temu zapobiec Josera Emotion Culinesse ma w swoim składzie specjalne, dietetyczne włókno wspomagające pracę jelit. Dzięki wysokiej strawności, włosy usuwane są naturalnymi drogami. Biotyna, kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 wpływają na zdrową skórę i lśniącą sierść. Witaminy A + E wzmacniają ochronę i wspomagają system immunologiczny Waszego kota.

welinko ,drzewo bliżej :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 27, 2012 22:40 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

dobranoc kochani :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 28, 2012 1:16 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

dorcia44 pisze:

Nooooo fakt u mnie topól co niemiara,a one wysokie -sama wiesz. Odroczyłam wyrok do jutra bo mam MIĘTKIE serce-zobaczymy czy mnie przeprosi .Niestety miłość jest ślepa.ale tylko z mojej strony. Rzygi bym wybaczyła,ale obsrać mnie hmmmmmmmm co za życie 8) :mrgreen:

welina

Post » Sob kwi 28, 2012 7:03 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Witam już po porannej zaprawie :wink:

pomyliłam JOSERY Josera Emotion SensiCaT
t to karma zawierąjąca białko o wysokiej strawności i w minimalny sposób obciążająca jelita Państwa kota.
Emotion SensiCat posiada specjalne, dietetyczne włókno, dzięki któremu zachowana jest optymalna flora jelitowa, a włosy usuwane są naturalnymi drogami
. Karma znakomicie wpływa na zdrową skórę i lśniącą sierść za sprawą kwasów tłuszczowych Omega 3 i 6.

Josera Emotion SensiCat
przeznaczona jest dla kota z wrażliwym układem pokarmowym, z problemami skórnymi i uczulonego na rybę.

Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 28, 2012 7:12 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

welina pisze:
dorcia44 pisze:

Nooooo fakt u mnie topól co niemiara,a one wysokie -sama wiesz. Odroczyłam wyrok do jutra bo mam MIĘTKIE serce-zobaczymy czy mnie przeprosi .Niestety miłość jest ślepa.ale tylko z mojej strony. Rzygi bym wybaczyła,ale obsrać mnie hmmmmmmmm co za życie 8) :mrgreen:

Mi takie przyjemności serwowała Perełka ,sunia która była na dt.leżała koło mnie na poduszce i zostawiała urobek ,ale ona była sparaliżowana ..co nie znaczy że było mi miło tulać się do kupska :twisted:
Lusia też sprawiała mi niezłe niespodzianki ,spała u mnie na podusi ,budziła się ,kucała i sikała a ja w tym ....się odmaczałam :twisted:

Jednak to wszystko pikuś w porównaniu z urynoterapią jaką zaserwował pewien kot pewnej forumowej koleżance nie napisze nicku bo by mnie zjadła :ryk:
centralnie wypiął się i siknął jej na twarz kiedy ta spała słodko :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 28, 2012 7:21 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Witaj Dorotko :1luvu:
Parę grosików już do ciebie płynie :ok:
Ale przez te weekendy nie wiem kiedy otrzymasz :?: Przed operacją białej BB powinny już być :ok:
U nas wszystko dobrze :kotek:
Miłego dnia :piwa:

Dana

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Sob kwi 28, 2012 7:35 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

Dana bardzo wam dziękuję :1luvu:

w poniedziałek sprawdzę ,może i na prywatną opiekunkę po zabiegu będzie :ryk:

a Wendy Biała Boidupka oczka okropne ,oddech okropny i cały czas się zastanawiam czy nie zadzwonić do Galantego ,może by nie zdarł z nas skóry a zrobił i jedno i drugie ? :roll:

Moje koty są z lekka zniesmaczone bo ona je RC Persian ,a one Josere ,ale dla niej to za duże kawałki są ,przy takim oddechu łatwiej łyknąć coś małego
Kiedy stawiam małej miseczkę z RC tworzy się kolejka ,nie mam sumienia im nie dać :oops: więc każda ma prawo skubnąć parę razy :wink:

a dzis w nocy wymiotło z miseczki :evil: chociaż stała ukryta pod poduszką..bo jak późno wracam to podtykam jej do północy ,ona nigdy nie zje więcej jak parę ziarenek ,zasapie się :?
no i znikło ,oskarżenie padło na Dżagę ,która się specjalizuje w takich włamaniach :twisted: ale równie dobrze może to być każda :wink:
więc sobie śpiewała

otworzę okno ,otworze drzwi
wyrzucę koty wyrzucę psy :twisted:

:smiech3:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 28, 2012 8:16 Re: BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam

claudia66 50zł
amms 50zł :1luvu:
gertaaa 50zł
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]