Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 12, 2012 7:55 Re: Moje koty... moja miłość:) jest i wiosna i kolejny kot:)

Śliczna na nowa bida :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto kwi 17, 2012 20:37 Re: Moje koty... moja miłość:) jest i wiosna i kolejny kot:)

Hej hej , Zuziu z futerkami - co słychać w pięknym świecie ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro kwi 18, 2012 17:47 Re: Moje koty... moja miłość:) jest i wiosna i kolejny kot:)

Oj, buborku ja już chyba wysiadam :( nie jadę dalej :(

znowu kolejna bida :crying: :crying: Nie widziałam jeszcze tyle porzuconych kotów co ostatnio :crying: :crying: Co się dzieje z tymi ludźmi!!!! :crying: :crying:

oto bida
Obrazek

Obrazek

Założyłam bidzie wątek, zaglądnijcie
viewtopic.php?f=1&t=141207
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro kwi 18, 2012 18:53 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Alusia z Lilutkiem dalej przyjaciółki :D

Obrazek
i tylko zmieniają pozycje :D rogaliki moje kochane :love: :love:
Obrazek

a Maksia rozsadza energia tak, że znowu rozwalił drapak :evil: a jak go już rozwalił to usiadł sobie na doopce (też dosłownie :lol: )
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro kwi 18, 2012 19:58 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Wiesiu, ja już się zdecydowanie pogubiłam... :oops:
czy mogłabyś napisać ile kotów obecnie posiadasz :lol:
z krótkim opisem poproszę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro kwi 18, 2012 20:00 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Na szczęście te bidulki spotykają na swej drodze Ciebie Zuziu :1luvu:
Czy mi się wydaje czy też jest przynajmniej z pysia dość podobna do Lilutka ? :roll: .
Alusia jak widzę znów pięknie wygląda podobnie jak jej koleżanka oraz Maksiu :1luvu: , wygłaskaj Zuziu wszystkie futerka w moim imieniu 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw kwi 19, 2012 7:44 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Joanna KA pisze:Wiesiu, ja już się zdecydowanie pogubiłam... :oops:

Dołączam się do prośby. :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw kwi 19, 2012 8:17 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

zuzia96 pisze:Alusia z Lilutkiem dalej przyjaciółki :D

Obrazek

Uwielbiam takie precelki :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw kwi 19, 2012 9:31 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Joanna KA pisze:Wiesiu, ja już się zdecydowanie pogubiłam... :oops:

Asieńko, mam trójcę rezydentów (Alusia, Maksiu i Lili) i aktualnie 2 tymczasy, prawie jednakowe w umaszczeniu:
Mikusia (ten co wciąż siedzi za łóżkiem i się boi człowieka, a ja ciągle nie mam czasu żeby założyć mu wątek :oops: ) i ostatnią bidę (no dobra dałam jej na imię Tośka, bo przecież nie będę ciągle o niej pisać per "bida")

Mikuś
Obrazek
Tosia
Obrazek

A od czasu wyadoptowania Rudisia do Ciebie :love: Tosia jest to już siódmy porzucony kot, którym przyszło mi się zająć!!!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw kwi 19, 2012 9:33 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Z przodu rozróżniam Tośkę od Mikusia, z tyłu nie :mrgreen: A że oboje są jeszcze podobni do Lilusi, to czasami już głupieję i nie wiem who is who
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw kwi 19, 2012 16:57 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

zuzia96 pisze:A od czasu wyadoptowania Rudisia do Ciebie :love: Tosia jest to już siódmy porzucony kot, którym przyszło mi się zająć!!!!

o kurtka na wacie... 8O niezłe masz moce przerobowe Wiesiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiesiu, a powiedz mi kochana, co robisz w celu oswojenia Mikusia?
bo ja mam przecież ciągle u siebie Shillę-Lilianę, która dziczy cały czas i nie wiem co zrobić żeby w końcu się przełamała w relacjach ludziowo-kocich... :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt kwi 20, 2012 22:31 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Asiu, na pw Ci opisałam, jaka to jestem dobra w oswajaniu dzikusków :oops:

A Tosia wróciła do swojego domu, znalazła się właścicielka :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon kwi 23, 2012 16:54 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

zuzia96 pisze:Asiu, na pw Ci opisałam, jaka to jestem dobra w oswajaniu dzikusków :oops:

A Tosia wróciła do swojego domu, znalazła się właścicielka :ok:

Wiesiu, to super wiadomość :dance: :dance2: :dance:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon kwi 23, 2012 21:41 Re: Moje koty... moja miłość:)jest wiosna i dużo kotów!Za du

Miki zaprasza do swojego wątku :D wreszcie mu założyłam jego własny :D viewtopic.php?f=1&t=141333

nie wiem, kiedy Mikuś znajdzie dom, bo okropny strachulec z niego :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw kwi 26, 2012 22:06 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

Towarzystwo kocie ma się dobrze :D je, śpi, czasami pogoni jakąś myszkę, ale tylko czasami, bo się nie chce :D Nie ma to jak starsze koty, żadnych problemów, śpią w nocy, nie ganiają po firankach, same plusiki :ryk:
Tymczasik Miki jest co prawda młodziutkim kotem, ale on jest bardzo spokojny, zupełnie bezproblemowy, tak jakby go wcale nie było :D

Maksiu ma teraz całodobowy dostęp do swojej oponki, nikt mu jej nie podbiera, z czego jest bardzo zadowolony. A dzisiaj w nocy to nawet spadł razem ze swoją oponką z szafki nocnej, na której ostatnio sypia :mrgreen: Nie wiem, jak on to zrobił, że spadł, ale jak się rano obudziłam to oponka leżała na podłodze, Maksiu spał na niej, tylko że oponka była do góry dnem :ryk:
Alusia oczywiście sypia ze mną w objęciach, a Lilutek się ostatnio obraził :wink: i śpi osobno. A Miki to nawet nie wiem gdzie śpi, ale ostatnio wymyślił sobie miejscówkę na półce za radiem :roll: A że nie ma tam za wiele miejsca, to porozłączał mi wszystko, radio, kolumny, książki go w doopkę gniotą, ale siedzi i koniec. Położyłam mu tam kocyk, niech siedzi jak mu dobrze :ryk:

Alusia z Maksiem w oczekiwaniu na caterring (jakby to razem jadali :), niestety jedzą osobno )
Obrazek

Obrazek

Lilutek przeprowadza generalną toaletę futra (przy okazji widać, jak ładnie zarosło jej futerko na kikutku łapki)
Obrazek

i Miki na półce za radiem
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]