Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mamrot pisze:Zofia&Sasza pisze:Mamrot pisze:Zofia&Sasza pisze:Mamrot pisze:konieczne testy. i nie mozna żadnego proponować do adopcji... ta śmierć i choroby wygląda na białaczkę.
Tyle że testy, nawet po zniżkach, to będzie ładnych parę stówek.
no i co z tego? a dalej wydawać w ciemno na leczenie, nie wiedziec co się dzieje? to jest bez sensu. nie ma co ... wysyłam 100 zł. nie mam sama, mam do zaszczepienia masę zwierząt bo minał juz rok od poprzednich... smutno mi ale bez metodycznego, racjonalnego ogarnięcia sytuacji trzeba zacząć. poprosić weta żeby przyjechał i na miejscu to zrobił... ech. w pierwszej kolejności badać wydaje mi się te zdrowe, przy braku przeciwciał odizolować je na maksa... i te "oferować" do adopcji. Pinokio musisz się ogranąc z jakims rozliczeniem, wiem, że ma inne sprawy, ale sprawdź finanse. tu się znajda ludzie do składek mam nadzije, ale trzeba podać co i jak. wiem, że na wszystko Ci brakuje... wiem...
To z tego, że trzeba skądś je wziąćZgadzam się przecież z Tobą, że testy są konieczne.
dajcie choc po 10 zł. cholera.
Patmol pisze:to czekamy na banerek od SZalonego Kota
i na wydatrzenie na FB
i zbieramy na testy? te wpłacane pieniądze mają iść na testy? na FIV i FELV? i zacząć trzeba chyba od Mańka i biedronek
Mamrot -100 zł
Szalony Kot - po 30 kwietnia - 100 zł
Patmol po 7 maja -10 zł na pewno ( a jak się porozliczam -to może więcej -nie wiem więc nie chcę deklarować)
prosimy pinokio_ o zrobienie w wolnej chwili jakiegoś rozliczenia czy jakieś pieniądze zostały
może ktoś ma coś na bazarek -i zrobiłby bazarek?
Carmen201 pisze:A ja mogę spróbować załatwić testy za ok. 40 zł, na 100 % jeszcze nie obiecam ale jestem wstępnie na tropie.
ewona1 pisze:Jutro pójdzie 100 ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 7 gości