mam do oddania 16 roznych doroslych kotow ktore juz dlugo czekaja na dom- znalezione, porzucone, oddane z adopcji po latach
caly asortyment, do wyboru
wykastrowane, zaszczepione (z bialaczka) i zaczipowane
Moderator: Estraven
Zofia&Sasza pisze:jaaana pisze:klauduska pisze:aamms przecież B&B napisała, że chodzi jej o kota dorosłego..
Znowu żartujesz, prawda?
Nie słyszałaś o przypadku, gdy ktoś chce dorosłego białego kocura, a ze schroniska wychodzi z burą młodą kotką? W czym Ci przeszkadzały zdjęcia aamms? Bo chyba nie chodziło o zmniejszanie liczby konkurencyjnych w stosunku do zaproponowanych przez Ciebie kotów?
Na pewno nie, przecież te kociaki też są z JoKota
klauduska pisze:Zofia&Sasza pisze:jaaana pisze:klauduska pisze:aamms przecież B&B napisała, że chodzi jej o kota dorosłego..
Znowu żartujesz, prawda?
Nie słyszałaś o przypadku, gdy ktoś chce dorosłego białego kocura, a ze schroniska wychodzi z burą młodą kotką? W czym Ci przeszkadzały zdjęcia aamms? Bo chyba nie chodziło o zmniejszanie liczby konkurencyjnych w stosunku do zaproponowanych przez Ciebie kotów?
Na pewno nie, przecież te kociaki też są z JoKota
ano właśnie, ano właśnie.
ale lepiej naskoczyć od razu przecież
; i wieść wspólnie szczęśliwe kocie życie
Iwona, Napisz mi proszę coś o więcej o niej - jest wysterylizowana, czy to jeszcze do załatwienia? kuwetkowa? i czy jest strachliwa? Pytam, bo często wyjeżdżam na weekendy z moim kotem, który jest urodzonym podróżnikiem i żadne zmiany mu nie straszne, a jazdę samochodem uwielbia. Oczywiście, drugi kot, którego wezmę, nie musi być aż takim fanem wyjazdów, ale byłoby fajnie, gdyby go one nie przerażały.
Myślisz, że dałoby się jakoś pokonać jego lękliwość? Chodzi mi o te nieszczęsne wyjazdy. Mogłabym wprawdzie zostawiać w domu oba kociaste z dochodzącym opiekunem, ale nie chciałabym też pozbawiać przyjemności Matwieja, którego czasami ciężko z samochodu wyciągnąć, tak lubi nim jeździć. Napisz mi jeśli możesz coś więcej o nim.jaaana pisze:Mroczek na DT u caldien pasowałby doskonale
viewtopic.php?f=1&t=139659
czarny panter przepiękny