juana pisze:Ale ja już mam bloga...
taaa?ciekawe gdzie niby

jo,jużem doczytała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:MaryLux pisze:Uadne zabaffki
Inka
Barrrrdzo!
juana pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Uadne zabaffki
Inka
Barrrrdzo!
Duża baaaaardzo dziękuje![]()
Ale w domu została już tylko Józefina. Stefana, Kotę i jamioła dzisiaj wyniosła. Ja tam jestem zadowolony, bo po co maja mi się tutaj walać dodatkowe zwierza?
Nawet królika Stefana - tego najpierwsiejszego zabrała
.
Rychosław
MaryLux pisze:juana pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Uadne zabaffki
Inka
Barrrrdzo!
Ale w domu została już tylko Józefina. Stefana, Kotę i jamioła dzisiaj wyniosła. Ja tam jestem zadowolony, bo po co maja mi się tutaj walać dodatkowe zwierza?
.
Rychosław
Takie fajoskie zabawki Ci zabrała? A przynajmniej dostała za nie kasę na Twoje amciaku?
Inka
juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Uadne zabaffki
Inka
Barrrrdzo!
.
Rychosław
Takie fajoskie zabawki Ci zabrała? A przynajmniej dostała za nie kasę na Twoje amciaku?
Inka
To prezenty są bo wszystkie do jednego domu poszły (same) - dwie siostrzenice i siostra dostały. Myślę, że ta moja ciotka- Earthsea sama coś na ten temat napisze...
Rysiek
juana pisze:Czy to normalne, że kotom wypadają wąsy? Młody jakiś czas temu zgubił 1 a w ciągu ostatnich kilku dni- 3. Ale ze mnie świruska...
Earthsea pisze:Dzień dobry, cześć i czołem
Że niby ja nie napiszę? Wylewna nie jestem, ale wątek śledzę wiernie (acz bardzo .... dyskretnie
Jako świeżo upieczona szczęśliwa posiadaczka koty, zwanej Felicją, donoszę, że jej urok jest jeszcze większy niż na fotkach. W ogóle jest bardziej ... okazała niż na to wygląda. Wysoka, prawdziwa laskaAż szkoda taaaaakie długie nogi ukrywać pod kiecą, postuluję zmianę odzienia na miniówę
![]()
Dziś, choć młódka niedoświadczona, od razu ma odpowiedzialne zadanie - małż wyjechał na szkolenie, ona pocieszaPóki co, dobrze jej idzie.
PS dla niewtajemniczonych - prawdziwego kota nie mamOd długiego już czasu próbuję urobić wyżej wymienionego
![]()
Zainspirowana podpowiedzią nieocenionej Myszolandii, chciałam na okoliczność rocznicy coś ugrać, a ten drań wziął i wyjechał.
Na osłodę została Felicja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości