Zakładam bazarek na mojego przyszłego kociastego. Nie wiem czy to powinno być na Kocim Bazarku czy na Pchlim Targu, więc jakby coś to proszę moderatorów o ingerencję

Tak jak w temacie. Mam do sprzedania używane akcesoria do jazdy konnej. Większość rzeczy po prostu "skurczyła się"

1. Białe bryczesy firmy „Eurostar”. Noszone 2-3 razy na zawody. Bardzo wygodne. Lej jest tylko przy kolanach – biały. Mają zapinaną kieszeń na zamek błyskawiczny, a same zapinane są na guzik i zamek błyskawiczny. Mają dwie lekkie plamki na nogawkach z tyłu - na dole i jedną malutką, prawie niezauważalną plamkę przy kolanie. Naszczęście są w takich miejscach, że oficerki lub czapsy całkowicie zakrywają te plamki.
Długość nogawki od zew.: ok. 90 cm
Długość nogawki od wew.: ok. 67 cm
Obwód w pasie bez rozciągania: ok. 62 cm
Cena wyw. 40 zł

2. Małe bryczesy firmy "Mountain Horse". Są w bardzo dobrym stanie. Kolor granatowy. Mają zapinaną kieszeń na zamek błyskawiczny, a same zapinane są na guzik i zamek błyskawiczny. Nie mają żadnych uszkodzeń ani plam. Na metce jest napisane, że rozmiar-140 cm.
Długość nogawki od zew.: ok. 74 cm
Długość nogawki od wew.: ok. 52 cm
Obwód w pasie bez rozciągania: ok. 59 cm
Cena wywoławcza: 45 zł

3. Granatowe bryczesy firmy „Firehorse”. Są wykonane z mocno rozciągliwego jeansu, a pełny lej jest z grubego materiału. Były odkupione od kogoś i nieużywane przez nas, ale wydaje mi się, że są to bryczesy do połowy łydki. Ten ktoś doszył sobie nawet metkę

Długość nogawki od zew.: ok. 70 cm
Długość nogawki od wew.: ok. 58 cm
Obwód w pasie bez rozciągania: ok. 65 cm
Cena wywoławcza: 15 zł

(zaraz dokończę wstawiać resztę)
4. Czarny kask firmy "TCM". Kask jest pokryty plastikiem(jak zresztą większość

Max. obwód głowy: 56 cm
Min. Obwód głowy: 50 cm
Cena wywoławcza: 55 zł

5. Kask firmy "Pfiff". Kolor - czarny. Ten kask jest pokryty takim tworzywem jak większość toczków(nie umiem tego nazwać

Max. obwód głowy: 58 cm
Min. obwód głowy: 55 cm
Cena wywoławcza: 55 zł

6. Czarne czapsy. Wykonane solidnie, z zamszu. Są zapinane na zamek błyskawiczny i dwa rzepy. Regulowane poprzez pask u góry i gume umieszczoną wzdłuż zamka. Mają pasek gumowy wkładany pod buta. Nie mają wyraźnych śladów noszenia, po prostu zamsz się odrobinę starł i to wszystko.
Długość czapsa: ok. 38 cm
Obwód w najszerszym miejscu: ok. 39 cm
Obwód w najwęższym miejscu: ok. 34,5 cm
Cena wywoławcza: 30 zł

7. Czarne czapsy firmy "Par Force". Wykonane solidnie, z zamszu. Są zapinane na zamek błyskawiczny i dwa rzepy. Regulowane poprzez pask u góry i gume umieszczoną wzdłuż zamka. Mają pasek gumowy wkładany pod buta. Były noszone bardzo mało razy, bo siostra szybko z nich wyrosła.
Długość czapsa: ok. 28 cm
Obwód w najszerszym miejscu: ok. 30 cm
Obwód w najwęższym miejscu: ok. 27 cm
Cena wywoławcza: 40 zł

Zapraszamy wszystkich koniarzy(i nie tylko) na zakupy