Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karola7 pisze:Dziękujemy bardzo.
jasdor pisze: a Pixi to nawet widać, że jedzonko bardzo ją lubi.
![]()
Nie da się tego nie zauważyć. To obustronna sympatia, jedzonka dla Pixi i Pixi dla jedzonka
.
Dziś udało mi się nawet Lolę namówić na zdjęcia. Coraz bardziej mi się ten aparat podoba
.
Uploaded at ImageFra.me
Uploaded at ImageFra.me
Uploaded at ImageFra.me Moja Sisi też taka jak twoja szylkretka.
Uploaded at ImageFra.me
Uploaded at ImageFra.me
karola7 pisze:A tak, zapomniałam o Catdancerze on rzeczywiście przez cały czas jest atrakcyjny, na sam jego widok Mila zaczyna śpiewać.
Dotarła dziś moskitiera. Super jest, polecam! Solidna, ładnie się wpasowała w okno, montaż banalny - choć najlepiej zakładać ją w dwie osoby bo jednak trochę siły trzeba użyć, ale zajęło nam to dosłownie 2 minuty.
Koty bardzo zaciekawione i zdziwione.
Uploaded at ImageFra.me
karola7 pisze:I stało się, remont dobiegł końca, rusztowanie zabrali, Lola i Pixi odżyły.![]()
Mila ma ADHD, szaleje tak, że ja już tego nie ogarniam, do perfekcji opanowała też otwieranie szafek, robi włamy, a ostatnio dostała się do szafki w której trzymam suchą karmę dla bezdomniaczków które się tutaj w okolicy kręcą. Karma nie jest z górnej półki, kupuję to co akurat jest w promocji, no i tak się tego ujadła, że się porzygała, a kupa była potem też rozmiarze XXL.![]()
Muszę chyba kupić jakieś zabezpieczenia bo ona po prostu sobie podchodzi i otwiera, a jak ostatnio przystawiłam do szafki stołek kuchenny myśląc, że jestem genialna i na pewno teraz kicia nie dostanie się do środka to się bardzo pomyliłam bo po chwili Milusia podeszła do stołka, odsunęła go sobie i do szafki i tak wlazła.
A potem przyjdzie taka ułoży się jak aniołek i nabiera wszystkich, że jest bardzo grzecznym kotkiem, a to diable wcielone.![]()
Uploaded at ImageFra.me
karola7 pisze:Dokładnie rok temu do domu przytachałam to małe znalezisko:
Uploaded at ImageFra.me
Uploaded at ImageFra.me
Mila, ale także Milena, Milanda, Milusia, Milunia, Mileczka, Kawał Cholery, Diable i Złodziej.
Słodka kicia z głową pełną dziwnych pomysłów, wulkan energii, miziak i przytulas pospolity. Z zawodu - specjalista ds. włamań do szafek i skrytożerca chrupkowy.
Fajnie, że jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości