Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 21:37 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY.

Parking pod Saturnem, czy innym takim. Z samochodu wysiada pan w okolicach trzydziestki, wypuszcza panią i troskliwie rozpościera nad nią parasol. W samochodzie obok Meg z rezygnacją czeka aż Teżet skończy pisać kolejnego esemesa.
Teżet (odrywając się na sekundę) - No już, już, możesz wysiadać...
Meg (pokazując oddalającą się parę z parasolką) - Taaa.. pacz i się ucz. Widziałeś? I drzwi otworzył i parasoleczką tę panią osłonił... A ty co?
Teżet (zerkając na nogi pani, a było na co popatrzeć, fakt) - Ciekawe co byś powiedziała, jakbym tak poleciał osłaniać tę panią parasoleczką!
Meg - ... :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto kwi 24, 2012 21:59 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Cóż Megano........samo życie :? . Tamta pani nie musiała być koniecznie żoną tamtego pana....... :wink:. Wtedy jeszcze facet się trochę stara, a później.......sama wiesz jak jest........
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto kwi 24, 2012 22:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

:lol: Dobrze, że nie zaproponował, żebyś Ty nad nim tę parasolkę potrzymała. Na pocieszenie powiem, że ja miałam Teżeta niższego od siebie i doprowadzał mnie do szewskiej pasji upierając się, że właśnie że będzie niósł parasolkę. Kończyło się to zwykle oryginalną fryzurą na mojej głowie...
Pozdrawiam ciotki oraz psio - kocią gromadkę!
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

Post » Wto kwi 24, 2012 22:19 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY.

Parking pod Saturnem, czy innym takim. Z samochodu wysiada pan w okolicach trzydziestki, wypuszcza panią i troskliwie rozpościera nad nią parasol. W samochodzie obok Meg z rezygnacją czeka aż Teżet skończy pisać kolejnego esemesa.
Teżet (odrywając się na sekundę) - No już, już, możesz wysiadać...
Meg (pokazując oddalającą się parę z parasolką) - Taaa.. pacz i się ucz. Widziałeś? I drzwi otworzył i parasoleczką tę panią osłonił... A ty co?
Teżet (zerkając na nogi pani, a było na co popatrzeć, fakt) - Ciekawe co byś powiedziała, jakbym tak poleciał osłaniać tę panią parasoleczką!
Meg - ... :?

.... faceci.... :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro kwi 25, 2012 5:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro kwi 25, 2012 7:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Miszcz cientej riposty :twisted:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro kwi 25, 2012 7:30 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:[...] I ostatnio zawlókł na przedstawienie napisane specjalnie z okazji urodzin, "Trójka do potęgi". [...]

No i przez Ciebie nakręciłam się i musiałam pójść do teatru. Już, zaraz natychmiast, bo wprawdzie "Trójki" chwilowo nie grają, ale za to grała wczoraj Grupa MoCarta darzona przeze mnie uwielbieniem wielkim (i tu miałabym ochotę wstawić cały rządek tych zaserduszkowanych emotek z maślanym wzrokiem ;) ).
Ech, czym to się kończy, takie niewinne niby czytanie forum.
Na "Trójkę" teraz już też się muszę wybrać.

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Śro kwi 25, 2012 8:41 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:(...) Z samochodu wysiada pan w okolicach trzydziestki, wypuszcza panią i troskliwie rozpościera nad nią parasol.

Mój nieżyjący już narzeczony kwitował takie sytuacje stwierdzeniem: "Albo nowa kobieta, albo nowy samochód". :wink:

Meg, na sekundę powróciłam (i zaraz oddalam się na urlop), wysmażyłam sążnisty list, ale przyszedł do pracy kolega (który dopinguje mnie w nocnych łowach kotów i konstruuje różne ulepszenia do klatek żywołownych) i musiałam opowiedzieć mu o udanej wczorajszej łapance wysokociężarnej kotki. Gadaliśmy z godzinę i zostałam wylogowana z systemu -znaczy mail poszedł w kosmos :? Może i dobrze, mniej zaśmiecę pamiętnik Fila, chociaż Fila teraz 'jak na lekarstwo'. :|

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Śro kwi 25, 2012 20:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No nie, Ania, jak mogłaś nie wysłać w porę! :evil:

Dziewczyny, jest apel.
viewtopic.php?f=8&t=141394&p=8815494#p8815494

Megana

Post » Śro kwi 25, 2012 21:21 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Wygląda na to, że wtorki i środy będę miała wyłączone z życiorysu na razie. :roll:
Jeszcze dziesięć wtorków i śród. Zwłaszcza śród.
Ciekawe czemu akurat the day after mnie tak łupie.
Argh.
Idę się położyć.

Megana

Post » Sob kwi 28, 2012 20:32 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Co tak ucichło u Filozofa? weekendem mi się tu nie tłumaczyć.

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob kwi 28, 2012 20:56 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

eeee...
remont... robota... robota, robota... wybieranie szafek, gadanie ze stolarzem... szukanie w necie sprzętów... basen i ćwiczenia dla zdrowotności...
A skoro jest pogoda, to my na plażę myk, bo my lubimy się wygrzewać. Zresztą, jak już pisałam na innym wątku - pan doktor mi wręcz zalecał kąpiele słoneczne.

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY.
Sąsiadka - a ja tam nie mam żadnej osteoporozy.
Meg - no widzisz, to jakaś niesprawiedliwość społeczna. Ja ci nie wypominam, ale starsza jesteś.
Sąsiadka - no widzę. I w ogóle nic mi nie jest. Wszystko jakoś gładko przechodzę, sama się dziwię.
Meg - to ty będziesz upiornie zdrową staruszką.
Sąsiadka - no chyba tak.
...
Meg (z nagłą troską) - to na co ty umrzesz???
Sąsiadka ... ups. :?

Megana

Post » Sob kwi 28, 2012 21:35 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Czy dobrze rozumiem, że plaża nad Wisłą? :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob kwi 28, 2012 21:45 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Aha. Na Błotach. Wisła na razie bardzo szeroka...

Megana

Post » Sob kwi 28, 2012 22:02 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Szkoda, że pracuję w przyszłym tygodniu :roll: chętnie bym przyjechała...
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]