Brudzia pisze:Trzymam za Jacusia
Ewk@ zaleca trzymanie dwóch:

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Brudzia pisze:Trzymam za Jacusia
ewan pisze:według życzeń są![]()
horacy 7 pisze:I ja podczytuję i trzymam.![]()
![]()
![]()
![]()
felis pisze:Brudzia pisze:Mysle ze nie ma sensu zloscic sie na poprzedni niedoszly DS, dziewczyny chcialy dobrze, sytuacja je przerosla i wystraszyly sie ze tak bedzie caly czas i ze nie dadza sobie rady
Nie czuję złości, raczej smutek. Też tak myślę.Brudzia pisze: Sprobuje wkleic ten banerek i trzymam kciuki za to by bidulek znalazl spokojny domek. W koncu Olsztyn jest niedaleko pieknych mazur i warmii a tam natura i wspaniali ludzie.
Mam nadzieje, ze kotek nie meczy sie i potrafi byc szczesliwy mimo zaburzen z jakimi sie zmaga.
Trzymam za Jacusia
Dziękuję za wklejenie banerkaCzekamy na dom który zrozumie i zaakceptuje niepełnosprawność Jacusia.
Jacuś w żaden sposób się nie męczy. Jest kotem, jak każdy inny kot. Je normalną, bytową karmę. Normalnie śpi, pije. Normalnie sika i kupkuje. Mruczy i mizia się.
Sam trafia do misek, kuwety i posłania. Jest samowystarczalny, ale już widać, że przy człowieku czuje się lepiej.
felis pisze:Rozumiem, że ostatniego kciuka puściłaś, bo masz nadzieję, że adopcja jest blisko?
ewk@ pisze:
Ale rozumiem, że nie możesz, poza tym brakuje mi kciuków (nie mogę włożyć buta).
meksykanka pisze:To ja też trzymam 2![]()
![]()
Przecież te niepełnosprawne kociaste jeszcze mocniej nas do siebie przywiązują. (jak nasza Mila)
A on jest prawie pełnosprawny.
Jacusiu![]()
ankacom pisze:Ja też potrzymam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości