Koki-99 pisze:Kuleczki przy kolczykach są na stałe czy takie dyndające? I jaka średnica kuleczki?
Koki-99 pisze:Fajne, ale jak dla mnie za drobne. Nie dałoby się większych załatwić?
agada pisze:A ja pierścień z bursztynu proszę, on jest duży? Proszę o wymiary oka.
iza71koty pisze:Kochani.Mam piękny ogromny pierścień z bursztynem prostokątnym..Ciekawa oprawa.Niesamowicie wygląda nas palcu.Bardzo okazały.Rozmiar 18 mm.Ktoś byłby zainteresowany???Pierścionek jest nowy.
Zapraszam
Nowy.Idealny na prezent.Nietuzinkowy.Ogromny.Bursztyn bałtycki.Srebro próba 925.Wielkość kamienia w oprawie 3 cm na 2,5 cm.Średnica 18 mm.Cena 100 zł.-
-
-
-
agada pisze:A ja pierścień z bursztynu proszę, on jest duży? Proszę o wymiary oka.
iza71koty pisze:agada pisze:A ja pierścień z bursztynu proszę, on jest duży? Proszę o wymiary oka.
Bursztyn jest bardzo duży.Wymiary podane powyżej.Okazały.Ślicznie sie prezentuje.Rozmiar nie 18 jak pisze powyżej a 17 mm.
agada pisze:iza71koty pisze:agada pisze:A ja pierścień z bursztynu proszę, on jest duży? Proszę o wymiary oka.
Bursztyn jest bardzo duży.Wymiary podane powyżej.Okazały.Ślicznie sie prezentuje.Rozmiar nie 18 jak pisze powyżej a 17 mm.
Czyli proszę o dane konta
skarbonka pisze:Koki-99 pisze:Kuleczki przy kolczykach są na stałe czy takie dyndające? I jaka średnica kuleczki?
kuleczki dyndające, średnica 0,5cm![]()
agada pisze:iza71koty pisze:agada pisze:A ja pierścień z bursztynu proszę, on jest duży? Proszę o wymiary oka.
Czyli proszę o dane konta
skarbonka pisze:zapraszamy serdecznie![]()
iza71koty pisze:skarbonka pisze:Koki-99 pisze:Kuleczki przy kolczykach są na stałe czy takie dyndające? I jaka średnica kuleczki?
kuleczki dyndające, średnica 0,5cm![]()
Długość z biglem 2, 5 cm.Średnica kuleczki 0, 5 cm.Dyndają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości