30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 18, 2012 18:41 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Jesteśmy już na antenie 8) :twisted: Dla tych, co nie mają "Vectry" http://www.tvswinoujscie.pl/20120418159 ... ja-do.html
Sprawa jest otwarta. Pan redaktor rozmawiał z naczelnikiem wydziału ochrony środowiska, z którym ja też wcześniej starałam się skontaktować. Naczelnik za miesiąc ma otrzymać dokładne plany geodezyjne terenu. Wtedy będziemy chcieli zorganizować jakieś spotkanie, aby dojsć do jakiegoś porozumienia w tej sprawie i znaleźć rozwiązanie. Redaktor również wyraził zainteresowanie ciagiem dalszym , co zresztą podkreślił w programie.

Esmeralda

Od: Nie sty 11, 2009 20:58

Post » Śro kwi 18, 2012 22:37 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Obejrzałam. Dalej twardo trzymam za Was kciuki :ok: :ok: :ok: Łącznie z moim świnoujskim Pawełkiem :kotek: .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob kwi 21, 2012 20:33 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowano Sob kwi 21, 2012 20:37 przez Esmeralda, łącznie edytowano 1 raz

Esmeralda

Post » Sob kwi 21, 2012 20:35 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

cypisek pisze:Dzisiaj do klatki został złapany czarny wielki uroczy kocur, dostał imię Bruno. Będzie porządnie przebadany przez weta. Kot jest też zakatarzony, coś mu ewientnie dolega, większość czasu leżał w budce. Kot okazał się miziakiem , jeszcze nie tak dawno, nie dał podejść do siebie. 8O .Ma chwilowy TDT. wszystko zależy od weta jak określi jego stan zdrowia.

To ten kocurek na pierwszym planie.

Obrazek

Potrzebujemy wsparcia dla Bruna. Trzeba mu usunąć kilka bolących ząbków :( :( :(

Esmeralda

Post » Nie kwi 22, 2012 8:56 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Udało się nam wygrać bitwe o kocie domki. Glos w sprawie zabrał rzecznik prezydenta koty mają zostać a gdy powstanie targowisko będą naturalną ochroną przed gryzoniami.Kosztowało to nas duzo nerwow ale warto było.
Kociaki nadal potrzebuja waszej pomocy zwlaszcza Bruno ktory musi przejść zabieg usuniecia zebów dla poparzonego czarnuszka tez potrzeba wsparcia wprawdzie rany goją sie bardzo ladnie to okazalo się ze jest wnetrem i trzeba go zoperować
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Nie kwi 22, 2012 9:05 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

:ok: :piwa: :1luvu:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie kwi 22, 2012 11:41 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Jak się cieszę!!!!
Proszę przekazać dużo głasków koteczkom, szczególnie "moim" chłopakom - Złotemu i Jackowi!!!
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Nie kwi 22, 2012 11:58 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Gratulacje :1luvu: :piwa:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Nie kwi 22, 2012 19:48 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Bruno na cito potrzebuje mieć zrobiony porządek w paszczy. Ma bardzo bolące dziurawe zęby, pare do wyrwania, ma bolesność dziąsełek. Przez to Bruno ma problemy z jedzeniem,bolesna paszcza nie pozwala mu na swobodne konsumowanie. Póki co dostaje antybiotyk i leki przeciw bólowe.

Nie możemy już więcej ,,robić,, długów u weta. I tak mamy już zaległości za małego Czarnuszka tego poparzonego kociusia. Na dodatek jest wnętrem i potrzebna jest operacja.

Dla Bruna każDy dzień to ból, PROSZE o pomoc dla niego. Kot ma TDT, szansę na adopcję, pomóżcie mu aby go nie bolało.

to jest Bruno.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Potrzebujemy ok.100 zł na zabieg dla Bruna. To jest na cito.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto kwi 24, 2012 20:59 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Dzięki naszej forumowej cioci, Bruna już nie boli. Niech darczyńca nam tu szybciutko przybiega. :ok:

Bruno bardzo dobrze zniósł zabieg, zostawił dużo zębów, ale teraz już bedzie tylko lepiej.

Tu Bruno czeka aż zacznie działać znieczulenie..

Obrazek

tu już po

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Wto kwi 24, 2012 21:01 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

jej siostra skoro nie przyszłaś to i tak przesyłamy wielkie :1luvu: . Bruno niespodziewanie szybko doszedł do siebie. Mam sygnały z TDT ,że już je i to duże ilości. Bruno w ogóle dużo je ...puści nas z torbam :roll: , bo domkowi jedzonko musimy na Bruna dawać.
Obrazek

cypisek

Post » Śro kwi 25, 2012 12:30 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

jej siostra :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale mu ząbków wyrwali :roll: :roll: :roll:
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Sob kwi 28, 2012 20:19 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

Bruno czuje się dobrze. Ma tak wielki apetyt ,że marwimy się ,że kiedyś pęknie. Bruno czeka na swój DS. Kuwetkowy, przemiły czarny kociak. :)

Prosimy o karmę dla kotów z zajezdni. Tyle się ostatnio działo odnośnie nich ,że nie zauważyłyśmy ,że jedzonka nam ubyło i lecimy na resztkach.
Prosimy o pomoc dla nich, bo to dzięki wam ludziom dobrej woli i ogromnych sercach kociaki mają co jeść,.
Obrazek

cypisek

Post » Sob kwi 28, 2012 20:28 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

cypisku, prześlij mi proszę na jaki adres wysłać karmę
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob kwi 28, 2012 21:09 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-walczymy o zajezd

dolabra pisze:cypisku, prześlij mi proszę na jaki adres wysłać karmę

wysłałam pw.
Dziękujemy w imieniu kociastych. :1luvu:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]