Odpowiadałam na post joshua_ada po prostu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beliowen pisze:VVu pisze:Beliowen, czy mogłabyś odpowiedzieć na pytanie - czy jesteś zarejestrowana na forum "hospicyjnym"?
Pisałam o tym wprost, jak również o tym, jak wyglądała moja aktywność tamże
2 tygodnie temu poprosiłam Agn o usunięcie mojego konta.
VVu pisze:Beliowen pisze:VVu pisze:Beliowen, czy mogłabyś odpowiedzieć na pytanie - czy jesteś zarejestrowana na forum "hospicyjnym"?
To mi się bardzo podoba, tak jest, wg mnie, w porządku.![]()
Gdyby były wątpliwości- oczywiście tylko w przypadku moda; w przypadku "zwykłych użytkowników" nie ma to przecież znaczenia.
beata68 pisze:VVu pisze:Beliowen pisze:VVu pisze:Beliowen, czy mogłabyś odpowiedzieć na pytanie - czy jesteś zarejestrowana na forum "hospicyjnym"?
Gdyby były wątpliwości- oczywiście tylko w przypadku moda; w przypadku "zwykłych użytkowników" nie ma to przecież znaczenia.
To powinna Ci się podobać Alix76,bo o ile się nie mylę nie ma jej na wątku hospicyjnym jeszcze dłużej niż Beliwen.
VVu pisze:beata68 pisze:VVu pisze:Beliowen pisze:VVu pisze:Beliowen, czy mogłabyś odpowiedzieć na pytanie - czy jesteś zarejestrowana na forum "hospicyjnym"?
To powinna Ci się podobać Alix76,bo o ile się nie mylę nie ma jej na wątku hospicyjnym jeszcze dłużej niż Beliwen.
Tu chodzi o deklarację MODA - z wpisu Beliowen wnoszę, że rozumie, że bycie modem na Miau i choćby użytkownikiem tam, mogłoby się przynajmniej niektórym Miauowiczom wydawać konfliktem interesów czy konfliktem "etycznym".
U alix76 nie zauważyłem takiego zrozumienia. Może przegapiłem, ale wydaje mi się, że było właśnie NIEZROZUMIENIE.
Ale w ogóle po co był Twój wpis - by odgrzewać "nagonkę" na alix76 i zarzucać innym naganianie? To kto tu kogo komu podprowadza "pod strzał"?Dajmy już temu spokój, przynajmniej na razie - mamy nowego moda w mieście.
moś pisze:Nie powinien byc na forum gdzie motto jest pocalowanie w dupe przez miau.
Kodeks dobrych praktyk ?
ksb pisze:Popraw jeszcze raz.
Od kiedy to podpis jednego z użytkowników staje się motto forum?
I nie ma tam, tak jak napisałaś "pocałowania w dupę".
Znowu zaczynamy albo celowe przekłamania, albo powtarzanie ze słyszenia?
Mulesia pisze:moś pisze:Nie powinien byc na forum gdzie motto jest pocalowanie w dupe przez miau.
Kodeks dobrych praktyk ?
A możesz wskazać, gdzie to motto widzisz?
Z ciekawości zajrzałam ( w końcu antyreklama to też reklama) Jedyne, co znalazłam to część podpisu jednej z użytkowniczek, która brzmi "miau może mnie cmoknąć" ( o dupie mowy nie ma ) .
moś pisze:ksb pisze:Popraw jeszcze raz.
Od kiedy to podpis jednego z użytkowników staje się motto forum?
I nie ma tam, tak jak napisałaś "pocałowania w dupę".
Znowu zaczynamy albo celowe przekłamania, albo powtarzanie ze słyszenia?
Jesli jest to osoba wiodaca na tym forum to ma pewne znaczenie i daje do myslenia.
Jesli to plotka to warto zdementowac bo krązy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości