Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
laylla7 pisze:Dziewczyny ,dopiero teraz doczytałam ,że dziś miałyście akcje.
Wiem,że na nowym Horyzoncie budowlańcy dokarmiają koty .
koty przemieszczają się wraz z budową.
Ta Pani od koty-zaginionej-Pomponiary mówiła ,że jeszcze do niej czasem jakis szary kocur przychodzi wieć może i tam się tez inne kręcą.
Fakt ,ja sporo spaceruje i obiecuję ,że będę się rozglądać.
Jutro np wybieram się na spacer po dzielni ,do zoologicznego ,do borkowa itp
Oczy będe miała otwarte na te zaginione koty.
KaleidoStar pisze:No niestety, tym razem się nie udało. Brus jeszcze poczeka.
Ale przez przypadek odkryłam, że jest szansa dla Pyzy. Tzn na oswojenie. Wczoraj rano zamknęłam ją w łazience, jako że zaczęła marcować, nie ciachałam jeszcze. No i sceny dantejskie się odbywały, więc żeby sąsiedzi się nie wkurzyli, odizolowałam ją. Do czasu zabiegu w lazience będzie siedzieć. No i okazało się, że w tej lazience, jak nie ma dokąd spierniczyć... zrobiła się milsza. Przede wszyskim jestem w stanie ją złapać bez problemu, tak więc teraz siedzę tam non stop i ją molestuję ;] Dziś w nocy nawet lekko się odprężyła na moich kolanach. Fajnie by było...bo ona jest naprawdę piękna.
KaleidoStar pisze:Kotka mieszka u pani na balkonie, ma tam domek, na budowę ponoć raczej nie chodzi, bo nie ma po co - pod nos dostaje frykasy. Pani powiedziala, że złapie kotkę, bo jej do domu wchodzi, i wtedy da znać. Mam tylko nadzieję, że nie zmieni zdania, jak dojdzie do wniosku, że Pomponiara może być kotna :/ Opcja sterylki aborcyjnej jakoś ją..no nie całkiem się podobala. Po tym długim weekendzie zadzwonię i spytam co i jak.
KaleidoStar pisze:Ale pani ją chce, tylko że kotka ponoć umiarkowanie dobrze czuje się w mieszkaniu. Dlatego stwierdziła, że chociaż na balkonie niech sobie mieszka. Stopniowo ją oswaja coraz bardziej.
Ja miałam na myśli, że pani może nie chcieć jej do sterylki łapać, jak jest w ciąży.
A ten chłopak to DT dla Malinka jest? I Kseni?Myślałam, że DS...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości