Te młode zielone listeczki szemrzące na wietrze, zielona trawka... achchhc się rozmarzyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
feniks32 pisze:Słoneczko wszędzie, miło nastraja do życia![]()
Te młode zielone listeczki szemrzące na wietrze, zielona trawka... achchhc się rozmarzyłam
MaryLux pisze:feniks32 pisze:Słoneczko wszędzie, miło nastraja do życia![]()
I ptaki fiukają
feniks32 pisze:MaryLux pisze:feniks32 pisze:Słoneczko wszędzie, miło nastraja do życia![]()
I ptaki fiukają
I jeszcze by się strumyk do tego przydał, kocyk i zmrożona pepsi.. i mogę leżeć, Eśka obok i jest super
tosiula pisze:Słonko swieci, ale chowa się za chmurki. Nie wiadomo co będzie wieczorem. I mogło by byc cieplej
MaryLux pisze:tosiula pisze:Słonko swieci, ale chowa się za chmurki. Nie wiadomo co będzie wieczorem. I mogło by byc cieplej
Po południu ma być burzaPewnie będzie grzmiało akurat wtedy, kiedy będę musiała iść.
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Słonko swieci, ale chowa się za chmurki. Nie wiadomo co będzie wieczorem. I mogło by byc cieplej
Po południu ma być burzaPewnie będzie grzmiało akurat wtedy, kiedy będę musiała iść.
Nie dramatyzuj, to tak miło poczuc deszcz na twarzy
Haker1 pisze:Cze....ść.... zaspany jestem (ikonka duży ziew).
Haker
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Słonko swieci, ale chowa się za chmurki. Nie wiadomo co będzie wieczorem. I mogło by byc cieplej
Nie dramatyzuj, to tak miło poczuc deszcz na twarzy
Byle nie na okularach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, zuzia115 i 89 gości