Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 21, 2012 1:13 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.

ewar pisze:Dopiero ukazały się ogłoszenia.Ona jest kocim ideałem, musi znaleźć najlepszy dom na świecie.

Jest przepiękna, domki będą się o nią zabijać ;) Musi znaleźć ten najlepszy! :ok:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Sob kwi 21, 2012 13:43 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.

Jasne, tylko taki mnie interesuje :lol: Trzymajcie kciuki, proszę :ok:
Rita to kochana kotka, ona nie ma wad. Bardzo tęskni chyba za domem, kiedyś go przecież miała. Jej potrzebny jest fotel, kanapa i człowiek na stałe.Kotka pozbawiona jest agresji, jest tak grzeczna, że to aż wzrusza.Nie narzuca się, sama znajduje sobie zajęcie.Najbardziej lubi wyglądać przez okno.Wygląda wtedy jak pomniczek, jest taka zgrabniutka.Nauczyła się już jeść mokrą karmę, lubi mięsko surowe i gotowane.Ludzie w lecznicy się nią zachwycają.Nic dziwnego, bardzo dbamy o te lecznicowe kotki, one tylko noce spędzają w klatce, a tam też mają miękkie posłanka, kuwety, jedzenie i wodę, mają ciepło i czysto.W dzień mogą zaś biegać do woli, zawsze też jest ktoś, kto pomacha wędką, przytuli, pogłaszcze.Często domowym kotom nie jest aż tak dobrze, co nie znaczy, że najbardziej nie potrzebują jednak domu.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto kwi 24, 2012 15:21 Re: Rita, rudo-biała o mandarynkowych oczach.Już prawie w DS

Rita już za chwilę będzie w objęciach swojej Dużej.Zamieszka w Warszawie, z piękną pingwinką Misią.Powinna być w domu około 18-ej.Domek super :lol: , ale jak zwykle Joasia go odwiedzi, będzie to więc wizyta poadopcyjna z przyczyn technicznych.Joasiu, stale i niezmiennie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Podziękowania należą się meksykance, Zosiu, bardzo, ale to bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: i Panu Marcinowi, który na szczęście ma służbowe wyjazdy do Stalowej Woli i zgadza się przewozić koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przepraszam, ale nie mam sił pisać więcej, to był dzień do siódmej potęgi, wszystko w biegu.W dodatku chyba pięć telefonów w sprawie Rity. Najpierw cisza, a tu nagle aż tyle.Zaproponowałam inne koty oczywiście.Potem coś napiszę więcej.

ewar

Post » Wto kwi 24, 2012 15:49 Re: Rita, rudo-biała o mandarynkowych oczach.Już prawie w DS

:) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 24, 2012 16:44 Re: Rita, rudo-biała o mandarynkowych oczach.Już prawie w DS

CatAngel, dzięki za ogłoszenia :1luvu:

ewar

Post » Wto kwi 24, 2012 18:31 Re: Rita, rudo-biała o mandarynkowych oczach.Już prawie w DS

Ogromnie się cieszę, że kiciunia ma domek :D :1luvu: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto kwi 24, 2012 18:40 Re: Rita, rudo-biała o mandarynkowych oczach.Już prawie w DS

Rita już chwilę w swoim domku, zwiedza i syczy na rezydentkę, rezydentka syczy na Ritę. Duża wiedziała, że Rita tak się będzie na początku zachowywała. Kotka poczuła jednak, że to jest już jej dom, mruczy na kolanach u Dużej, wygląda przez okna, nie ma mowy o tym, żeby się gdzieś chowała.To jest kotka, która najbezpieczniej czuje się w ramionach człowieka.

ewar

Post » Wto kwi 24, 2012 19:04 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Wiedziałam że to będzie krótka piłka :D i Ritka od razu znajdzie super domek :) :ok: :ok: :ok:

Aniki

Post » Wto kwi 24, 2012 19:17 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Też się bardzo cieszę, marzyłam o dobrym domku dla kotki. Jutro pożegnam też Bombaja.Pożegnania jakoś smutno się kojarzą, prawda? Ale tutaj jest inaczej.To dla kotów początek nowego, dobrego życia.To bardzo cieszy :lol:

ewar

Post » Wto kwi 24, 2012 19:38 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

ewar pisze:Też się bardzo cieszę, marzyłam o dobrym domku dla kotki. Jutro pożegnam też Bombaja.Pożegnania jakoś smutno się kojarzą, prawda? Ale tutaj jest inaczej.To dla kotów początek nowego, dobrego życia.To bardzo cieszy :lol:

:ok: :D :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto kwi 24, 2012 20:09 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Ewuniu, Bombaj też znalazł Domek? Czy domek znalazł Bombaja, cudnego kota? Została sama Sara, na pewno jest jej smutno bez Rity :?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro kwi 25, 2012 10:07 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Rita ma domek, jaki tylko może się przyśnić.Mam relacje na bieżąco, zdjęcia, no po prostu rewelacja.Kocie dziewczynki w stanie wojny na razie, to znaczy są syki i warkoty, ale dogadają się w końcu.Rita spędziła noc w łóżku, w ramionach Dużej.Duża twierdzi, że z Ritą można zrobić WSZYSTKO, jest taka ufna i grzeczna.Ludzi kocha, koty jakoś mniej, ale to kwestia czasu.Odwrotnie niż Nela.Sara z kolei lubi wszystko, co żywe.Koty jak ludzie, mają określone charaktery i już.

ewar

Post » Pt kwi 27, 2012 7:55 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

ewar pisze:Pożegnania jakoś smutno się kojarzą, prawda? Ale tutaj jest inaczej.To dla kotów początek nowego, dobrego życia.To bardzo cieszy :lol:

dokładnie :!: :ok: :ok:

ewar pisze:Rita ma domek, jaki tylko może się przyśnić.Mam relacje na bieżąco, zdjęcia, no po prostu rewelacja.

poka te zdjęcia :twisted:

Aniki

Post » Pon kwi 30, 2012 20:06 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Wkleję, wkleję,ale muszę mieć trochę czasu, prowadzę kilka wątków, a z wstawianiem mam trochę kłopotu, nie jestem dobra w te klocki :oops: Dostaję mms-y, miód na serce :1luvu: Misia dzisiaj po raz pierwszy wylizała Ritę, jest więc lepiej niż być mogło, dziewczyny na pewno się zaprzyjaźnią.Cudowny domek się trafił tej kotce .

ewar

Post » Wto maja 01, 2012 8:33 Re: Rita, rudo-biała kotka o mandarynkowych oczach.W DS !!!!

Gratulacje! Kocica jest tak przepiękna, że zazdroszczę nowemu właścicielowi :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

[poprzednia][następna]