Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 08, 2012 15:30 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia i Wam także życzę zdrowych i radosnych świąt oraz pociechy z kociastych :1luvu: :kotek:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Sob kwi 21, 2012 22:15 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Zakupiłam na Pchlim Targu drogą nabycia od Duszek686 cudne posłanka kociastym plus myszy ( a piłeczki w gratisie :mrgreen: ), tu link:
viewtopic.php?f=27&t=113134

i muszę powiedzieć, że wszystko robi furorę, się pochwalę :mrgreen:

Tosia testuje legowisko
Obrazek

i bardzo przypadło jej do gustu
Obrazek

Aslan przed legowiskiem musiał przetestować pudło, w którym przyszło,
Obrazek

w czym dzielnie towarzyszył mu Wafel :mrgreen:
Obrazek

Następnie chłopaki zalegli w pełni szczęśliwi. Oczywiście nie razem, a jeden po drugim, bo by się nie pomieścili :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bromba zakochała sie w zielonym i postanowiła, że nikomu go nie odda i słowa w zasadzie dotrzymuje :mrgreen: duuużo farta musi mieć inne futro żeby się załapać na zielone :ryk:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Saszka na początku myślał, że wszędzie dobrze, ale w kartonie najlepiej
Obrazek

ale szybko zmienił zdanie ... :mrgreen:
Obrazek

Saszka lubi spać w dziwnych pozach :mrgreen:
Obrazek

Aslan morrrduje myszę od Duszka :mrgreen:
Obrazek

Tu król zafutrzony zmierza do swojej ulubionej wodopojki
Obrazek

i......
Obrazek
łobuz już nie chce pić inaczej :twisted:

i jeszcze Wafka prezentuje wdzięki :mrgreen:
Obrazek

Czorcik jak pershing gania po domu więc ciężko ją złapac, ale ....
Obrazek

Obrazek

Kochany mały Czort :1luvu:

ellza1

Post » Nie kwi 22, 2012 0:05 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Cudny zwierzyniec, to i legowiska musiały być nie byle jakie. :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie kwi 22, 2012 20:09 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

hanelka pisze:Cudny zwierzyniec, to i legowiska musiały być nie byle jakie. :1luvu:

:1luvu: dziękujemy

Mam jedno takie w planach dla Twoich futer :mrgreen: , tylko napisz, czy Ci odpowiada, jak tak to ja zalicytuję
Obrazek

ellza1

Post » Nie kwi 22, 2012 20:31 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

łał! jakie piękne towarzystwo
i jak im pięknie w cudownych posłankach
cioci Duszek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aslanku ty tłuścioszku i pijaku wannowy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie kwi 22, 2012 20:48 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

wydaje mi się, czy naprawdę futra są coraz ładniejsze?
a juz w tym posłanku...no normalnie najcudniejsze na świecie (oczywiście tuż po moich piraniach) :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie kwi 22, 2012 21:40 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

ruru pisze:łał! jakie piękne towarzystwo
i jak im pięknie w cudownych posłankach
cioci Duszek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aslanku ty tłuścioszku i pijaku wannowy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cmok, cmok. :1luvu: :mrgreen: A Duszkowe posłanka :1luvu: , cuuudo. Aslan ciut przybrał, nie powiem :twisted: , sadełko mu faluje jak biegnie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie kwi 22, 2012 21:43 przez ellza1, łącznie edytowano 1 raz

ellza1

Post » Nie kwi 22, 2012 21:42 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Basica pisze:wydaje mi się, czy naprawdę futra są coraz ładniejsze?
a juz w tym posłanku...no normalnie najcudniejsze na świecie (oczywiście tuż po moich piraniach) :mrgreen:

Basiu, Piranie są nie do pobicia .... zaraz po moich futrach :mrgreen: . Szkoda, że tak późno odebrałaś pw i Cię nie było. Było bardzo fajnie i smacznie

ellza1

Post » Pon kwi 23, 2012 20:31 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Wczoraj padlam i nawet rude małpie mi nie przeszkodzilo spac. Za to budzilo o 4 :mrgreen:

Ellza, dzieki za mile i pyszne spotkanie. :1luvu:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto kwi 24, 2012 16:50 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Arcana pisze:Wczoraj padlam i nawet rude małpie mi nie przeszkodzilo spac. Za to budzilo o 4 :mrgreen:

Ellza, dzieki za mile i pyszne spotkanie. :1luvu:

To ja dziękuję za przesympatyczną niedzielę i smaczną mniam mniam :1luvu: , ( a tyłek rośnie :mrgreen: )

Już Ci mówiłam rudemu małpie kolegi lub koleżani potrzeba, będziesz miała tabun słoni biegajacy po chałupie, ale kończyny dolne i górne ocalone :mrgreen: i pośpisz dłużej ( jak tabun słoni Ci nie przeszkada) - ja się przyzwyczaiłam i śpię smacznie, nie wiem jak sąsiedzi :mrgreen:

ellza1

Post » Wto kwi 24, 2012 18:34 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Sama znam ten patent z kumplem, rzecz w tym, ze to musi byc kumpel w innym domku.
A nielatwo drania oddac, bo dran, ale slodki :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Tak go podrzucam w roznych watkach, moze ktos sie zakocha :mrgreen:

Arcana

Post » Wto kwi 24, 2012 18:58 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

no słodki jest kukułeczek nieziemsko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jakby ten kumpel był bardzo niezbędny
to się Grażynko nie krępuj :mrgreen: :mrgreen:
tylko pisz! 8) 8) 8)
coś się wykombinuje :twisted: :twisted: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto kwi 24, 2012 20:10 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Trzeba wykombinowac domek, co chce dwa malpiszony :mrgreen:

Pomyslalam sobie, ze poniewaz na kotecka nic nie dziala, niczego sie gamoń nie boi, a najmniej mnie, to moze siebie powinnam wymazac czyms paskudnym. Tylko czym? :mrgreen:

Arcana

Post » Wto kwi 24, 2012 20:16 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Arcana pisze:Sama znam ten patent z kumplem, rzecz w tym, ze to musi byc kumpel w innym domku.
A nielatwo drania oddac, bo dran, ale slodki :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Tak go podrzucam w roznych watkach, moze ktos sie zakocha :mrgreen:

Normalnie nasz Wafi wypisz, wymaluj jak był kaftanem :mrgreen: Oj coś mi w kościach mówi, że Twój Ci on i tak już zostanie :mrgreen:

ruru pisze:no słodki jest kukułeczek nieziemsko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jakby ten kumpel był bardzo niezbędny
to się Grażynko nie krępuj :mrgreen: :mrgreen:
tylko pisz! 8) 8) 8)
coś się wykombinuje :twisted: :twisted: :ok:

Tatianko dobrze kombinujesz, może zrobimy cioci Arcanie małą futrzaną niespodziankę
:twisted:

ellza1

Post » Wto kwi 24, 2012 20:22 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :

Arcana pisze:Pomyslalam sobie, ze poniewaz na kotecka nic nie dziala, niczego sie gamoń nie boi, a najmniej mnie, to moze siebie powinnam wymazac czyms paskudnym. Tylko czym? :mrgreen:

Grażynko może walerianką ? :twisted: :twisted: :twisted:

ellza1

[poprzednia][następna]