Ozymandias pisze:Myślę, że tu nie jest kwestia pieniędzy, bo gmina płaci za sterylki (jeszcze się nie orientowałam, na jakich zasadach). Tu chodzi o transport, klatki-łapki i czas.
Właśnie doczytałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ozymandias pisze:Myślę, że tu nie jest kwestia pieniędzy, bo gmina płaci za sterylki (jeszcze się nie orientowałam, na jakich zasadach). Tu chodzi o transport, klatki-łapki i czas.
Gibutkowa pisze:Można by do TOZu uderzyć ale nie wiem czy oni (TOZ Wrocław) ten rejon obejmują. Jeśli Milicz jest pod wałbrzyskimi strukturami to tam radzę nawet nie próbować
A UM Milicz? Napisać pismo, powołać się na nowe przepisy Ustawy (jak to jest gmina to mają obowiązek przeciwdziałać bezdomności).
ossett1 pisze:Gibutkowa pisze:Można by do TOZu uderzyć ale nie wiem czy oni (TOZ Wrocław) ten rejon obejmują. Jeśli Milicz jest pod wałbrzyskimi strukturami to tam radzę nawet nie próbować
A UM Milicz? Napisać pismo, powołać się na nowe przepisy Ustawy (jak to jest gmina to mają obowiązek przeciwdziałać bezdomności).
TOZ Wroclaw osobiscie pomagal Bolkowi z Ksiaza (Walbrzych) kilka miesiecy temu. Bolko zdaje sie zniknal bez sladu po tej pomocy(ale moze sie jednak odnalazl-nie sledzilam jego watku. od dawna).
Ozymandias pisze:Jeden Pan ma garaż, a drugi "domek" na działkach. Obydwoje mieszkają niedaleko tych miejsc.
krynia08 pisze:A ja zaraz zatłukę mojego psa, odgryzł od nowej kosiarki rozrusznik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 660 gości