Moderator: Moderatorzy
sygitka21 pisze:Jedyneczka, poproszę w opcji Kup Teraz. Są piękne! Wszystkie!
welina pisze:sygitka21 pisze:Jedyneczka, poproszę w opcji Kup Teraz. Są piękne! Wszystkie!
No nie wiem czy mogę cokolwiek zaznaczać od Ciebie![]()
agiag pisze:welina pisze:sygitka21 pisze:Jedyneczka, poproszę w opcji Kup Teraz. Są piękne! Wszystkie!
No nie wiem czy mogę cokolwiek zaznaczać od Ciebie![]()
A ja chciałam komplet słoni i ponczo, ale teraz się boję zamówić, bo Welina jakieś embargo nakłada czy coś...
(i żeby nie było, to ja się na te słonie czaję od dawna, bo moja mama zbiera i dla niej na prezent chciałam zakupić, tylko na zwrot podatku musiałam poczekać; ponczo zaś z przyjemnością - dzięki hojności US - dla siebie nabędę)
agiag pisze:No i jak urodziła bąbla, to na siebie też musi wydawać, bo radosna mama, to radosny synekA radość dziecka wszak bezcenna jest
![]()
Welinko, ja o pw z numerem konta i kosztami wysyłki uprzejmie poproszę.
agiag pisze:No i jak urodziła bąbla, to na siebie też musi wydawać, bo radosna mama, to radosny synekA radość dziecka wszak bezcenna jest
![]()
sygitka21 pisze:agiag pisze:No i jak urodziła bąbla, to na siebie też musi wydawać, bo radosna mama, to radosny synekA radość dziecka wszak bezcenna jest
![]()
Otototo! Dokładnie, tak jest kochana! Ja jestem w robocie znana z pięknych kolczyków![]()
Koki-99 pisze:Naszyjnik nr 6: jaką ma długość i czy można by było prosić o zdjęcie na modelce/manekinie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości