Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2012 19:55 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

domek bardzo dobry :) spokojnie drogie Panie, wszystko będzie dobrze, z całym spokojem zostawiłam tam kawalera schowanego za szafą .... :wink: Nawet jeżeli chłopak wychodziłby z domu, chociaż państwo nie chcą go wypuszczać, to tam najbliższa droga jest bita ze sporymi koleinami, wąska na jeden samochód, jechaliśmy jak z kopą jajek na dachu a domów też niewiele. Tak w ogóle to są Trojanowice. Robert tam będzie jeszcze w przyszłym tygodniu, bo Dyzio nie czipowany a dzisiaj to tak znienacka wyszedł ten transport.

Bardzo dziękujemy za tymczasowanie chłopaka :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie kwi 22, 2012 20:20 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Tweety pisze:domek bardzo dobry :) spokojnie drogie Panie, wszystko będzie dobrze, z całym spokojem zostawiłam tam kawalera schowanego za szafą .... :wink: Nawet jeżeli chłopak wychodziłby z domu, chociaż państwo nie chcą go wypuszczać, to tam najbliższa droga jest bita ze sporymi koleinami, wąska na jeden samochód, jechaliśmy jak z kopą jajek na dachu a domów też niewiele. Tak w ogóle to są Trojanowice. Robert tam będzie jeszcze w przyszłym tygodniu, bo Dyzio nie czipowany a dzisiaj to tak znienacka wyszedł ten transport.

znaczy, ja wiem, że bardzo dobry domek :D
tylko nikt mnie nie spycha z krzesła, nikt nie wyczyścił misek na glanc, nikt nie ma oczu na szypułkach ...

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie kwi 22, 2012 20:26 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:
Tweety pisze:domek bardzo dobry :) spokojnie drogie Panie, wszystko będzie dobrze, z całym spokojem zostawiłam tam kawalera schowanego za szafą .... :wink: Nawet jeżeli chłopak wychodziłby z domu, chociaż państwo nie chcą go wypuszczać, to tam najbliższa droga jest bita ze sporymi koleinami, wąska na jeden samochód, jechaliśmy jak z kopą jajek na dachu a domów też niewiele. Tak w ogóle to są Trojanowice. Robert tam będzie jeszcze w przyszłym tygodniu, bo Dyzio nie czipowany a dzisiaj to tak znienacka wyszedł ten transport.

znaczy, ja wiem, że bardzo dobry domek :D
tylko nikt mnie nie spycha z krzesła, nikt nie wyczyścił misek na glanc, nikt nie ma oczu na szypułkach ...

no tak, to jest problem....

Tweety

Post » Nie kwi 22, 2012 20:35 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

no...
chleb dobry?

jej siostra

Post » Nie kwi 22, 2012 20:42 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:no...
chleb dobry?

jak zwykle, rewelacja:) do śniadania może jeszcze jakoś dotrwa, bardzo dziękuję:)

Tweety

Post » Nie kwi 22, 2012 20:49 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

cieszem siem

jej siostra

Post » Nie kwi 22, 2012 20:57 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:cieszem siem

w ramach podziękowań mogę ostatecznie przyjść i zepchnąć Cię z krzesła :wink: tylko nie wiem czy będę tak umieć jak Dyzio

Tweety

Post » Nie kwi 22, 2012 21:31 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Tweety pisze:

w ramach podziękowań mogę ostatecznie przyjść i zepchnąć Cię z krzesła :wink: tylko nie wiem czy będę tak umieć jak Dyzio

dzięki
on to robił stopniowo, możesz spróbować :mrgreen:
łapką po twarzy też pomiziasz ?

jej siostra

Post » Nie kwi 22, 2012 21:35 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:
Tweety pisze:

dzięki
on to robił stopniowo, możesz spróbować :mrgreen:
łapką po twarzy też pomiziasz ?

nie wiem czy nie wypadnę marnie wobec miszcza Dyzia ale spróbować zawsze warto :) Kto wie, może drzemie we mnie jakiś ukryty talent w tym kierunku, znaczy spychania i miziania łapką? Jak człowiek nie spróbuje, to skąd ma wiedzieć? :wink:

Tweety

Post » Pon kwi 23, 2012 7:15 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Cieszę się, że Dyzio ma dom :)

I w takim razie trzeba zdecydować czy ogłaszamy Bezika. I jesli tak, to trzeba mu nowych, indywidualnych ogłoszeń. Zdjęcia ma ładne :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon kwi 23, 2012 11:28 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

mahob pisze:Cieszę się, że Dyzio ma dom :)

I w takim razie trzeba zdecydować czy ogłaszamy Bezika. I jesli tak, to trzeba mu nowych, indywidualnych ogłoszeń. Zdjęcia ma ładne :)

wygląda na to że nie będziemy ogłaszać 8)

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon kwi 23, 2012 12:04 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:

Czyzby zostawał u Ciebie?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon kwi 23, 2012 13:30 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

miszelina pisze:
paw pisze:

na to wygląda. zbiesi się całkiem :) jutro jedziemy na kontrolne badanie. zaokrąglił się troszkę i sierść ma ładną, taki biały puchatek się z niego zrobił -ale bezik swoje a wyniki swoje - nie wiem dlaczego

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon kwi 23, 2012 14:46 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:
miszelina pisze:
paw pisze:

na to wygląda. zbiesi się całkiem :) jutro jedziemy na kontrolne badanie. zaokrąglił się troszkę i sierść ma ładną, taki biały puchatek się z niego zrobił -ale bezik swoje a wyniki swoje - nie wiem dlaczego

Nie pytałyśmy Bezika o zdanie :) Zaproponowałam paw Bezika jako dożywotniego tymczasa (czyli w razie czego my go leczymy i wspomagamy karmowo) i paw przystała na takie rozwiązanie. Bardzo dziękuję :1luvu: Dla chłopaka w tym wieku jest chyba najbardziej sensowne.

Tweety

Post » Pon kwi 23, 2012 17:28 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

boshe, co za wiesci!!! :P Monster Bezik zostaje!!
przeciez toto chce zjesc wszystko co na drodze!!!
terroryzuje tym swoim okropnym glosem (jesc! jesc!)
niczego sie nie boi
wszedzie wlezie
trzeba:
chowac zarcie
chowac kwiatki
sie schowac
:ryk:

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

[poprzednia][następna]