Bardzo dziękujemy za tymczasowanie chłopaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:domek bardzo dobryspokojnie drogie Panie, wszystko będzie dobrze, z całym spokojem zostawiłam tam kawalera schowanego za szafą ....
Nawet jeżeli chłopak wychodziłby z domu, chociaż państwo nie chcą go wypuszczać, to tam najbliższa droga jest bita ze sporymi koleinami, wąska na jeden samochód, jechaliśmy jak z kopą jajek na dachu a domów też niewiele. Tak w ogóle to są Trojanowice. Robert tam będzie jeszcze w przyszłym tygodniu, bo Dyzio nie czipowany a dzisiaj to tak znienacka wyszedł ten transport.
jej siostra pisze:Tweety pisze:domek bardzo dobryspokojnie drogie Panie, wszystko będzie dobrze, z całym spokojem zostawiłam tam kawalera schowanego za szafą ....
Nawet jeżeli chłopak wychodziłby z domu, chociaż państwo nie chcą go wypuszczać, to tam najbliższa droga jest bita ze sporymi koleinami, wąska na jeden samochód, jechaliśmy jak z kopą jajek na dachu a domów też niewiele. Tak w ogóle to są Trojanowice. Robert tam będzie jeszcze w przyszłym tygodniu, bo Dyzio nie czipowany a dzisiaj to tak znienacka wyszedł ten transport.
znaczy, ja wiem, że bardzo dobry domek![]()
tylko nikt mnie nie spycha z krzesła, nikt nie wyczyścił misek na glanc, nikt nie ma oczu na szypułkach ...
jej siostra pisze:no...
chleb dobry?
jej siostra pisze:cieszem siem
Tweety pisze:jej siostra pisze:cieszem siem
w ramach podziękowań mogę ostatecznie przyjść i zepchnąć Cię z krzesłatylko nie wiem czy będę tak umieć jak Dyzio
jej siostra pisze:Tweety pisze:jej siostra pisze:cieszem siem
w ramach podziękowań mogę ostatecznie przyjść i zepchnąć Cię z krzesłatylko nie wiem czy będę tak umieć jak Dyzio
dzięki
on to robił stopniowo, możesz spróbować![]()
łapką po twarzy też pomiziasz ?
mahob pisze:Cieszę się, że Dyzio ma dom![]()
I w takim razie trzeba zdecydować czy ogłaszamy Bezika. I jesli tak, to trzeba mu nowych, indywidualnych ogłoszeń. Zdjęcia ma ładne
paw pisze:mahob pisze:Cieszę się, że Dyzio ma dom![]()
I w takim razie trzeba zdecydować czy ogłaszamy Bezika. I jesli tak, to trzeba mu nowych, indywidualnych ogłoszeń. Zdjęcia ma ładne
wygląda na to że nie będziemy ogłaszać
miszelina pisze:paw pisze:mahob pisze:Cieszę się, że Dyzio ma dom![]()
Czyzby zostawał u Ciebie?
paw pisze:miszelina pisze:paw pisze:mahob pisze:Cieszę się, że Dyzio ma dom![]()
Czyzby zostawał u Ciebie?
na to wygląda. zbiesi się całkiemjutro jedziemy na kontrolne badanie. zaokrąglił się troszkę i sierść ma ładną, taki biały puchatek się z niego zrobił -ale bezik swoje a wyniki swoje - nie wiem dlaczego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 473 gości