Moje kocurzyce chodziły jak smoki w tych kaftanikach. Ale jak pięknie wyglądały
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
O, widzę, że Erin też gustuje w niebieskim. Ale masz fajne bliźniaczki Tak, kotki w kaftanach wyglądają od razu poważniej, robi im się drugi podbródek.
Felutka dochodzi do siebie. Dzisiaj ssała mnie przez całą noc i wyśliniła mi obie ręce do łokci i szyję. Od szyi ją odsuwam, nawet przez sen, więc głównie wyżywa się na rękach. A jak mruczała. Słodka jest, choć czasem okropna z niej łobuzica
A dziękuję, w imieniu Pyzy i Partycji, kubraczkowych bliźniaczek Generalnie to gustuję w zielonym (Pysia taki miała i Pętelka), ale akurat nie zawsze są.
A Felcia cudna jest I bardzo dzielna
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Feluteczka ma jeszcze na brzusiu strupek, niecały centymetr. Odpadnie lada chwila. Reszta ładnie się zagoiła. Nie ma prawie śladu. Wczoraj księżniczka przyszła do mnie na kolana, sama!!! To się już dawno nie zdarzało. I tuliła się, i mruczała. Całe noce śpi obok mojej głowy, troszkę podulka, troszkę pomruczy, przytuli się i śpi. Jest taka kochana
Ostatnio edytowano Pon kwi 30, 2012 11:55 przez Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam majowo w imieniu Felutki. Brzusio ślicznie się wygoiło, malutkiej dopisuje humorek. Dalej jest niejadkiem, kurczaczek też jest be. Odżywia się jedynie suchym, kupiłam specjalnie ze względu na nią suche dla kociąt i oczywiście okazało się, że smakuje ono wszystkim kotom.
Felutka podobno mnie tak głośno w nocy dulkała, że aż się TŻ obudził No, no, byłam przekonana, że ona już dorosła i ssie mnie sporadycznie. A ja się po prostu przystosowałam i już mnie dulkanie nie budzi.
Dziś ucięłam Felutce jakąś pętelkę, która wystawała z brzuszka. Jakiś szew nie do końca się rozpuścił. Brzuszek jest ślicznie zagojony, gładki, tylko jeszcze nie odrosła wygolona sierść. Dziś rano moja księżniczka, która pogardza kurczakiem, upolowała i zjadła muchę Podobno, jak to mówią starzy Rzymianie,de gustibus non disputandum est
Widać białka dziewczynie brakuje A warczy na muchy? MPiki śmieszne są bardzo jak bzykacza jakiegoś zobaczą
Oj Fanszeto, bo Ty się nie znasz. Gdyby ten kurczak był mniejszy i latał (albo poruszał się w inny sposób) to szybko stwierdziłabyś, że Twoja Księżniczka gustuje i w kurczaku.
Księżniczka żywi się muchami (nie warczy, tylko paca je łapą z szybkością światła) i suchym. No i nie zapomnijmy, że jeszcze ssie mnie, jak tylko ma okazję. Tylko dlaczego brzusio jej tak wolno zarasta I kiedy wreszcie nas ktoś odwiedzi!!!
Felutka, jak na księżniczkę przystało, ma nowe zachcianki. Nie chce pić wody z pojemnika, ona gustuje tylko w bieżącej wodzi z kranu. Co rano, zanim umyję zęby, muszę ją napoić. Tylko trzeba strumień dobrze wyregulować, żeby sobie łapek nie pomoczyła, bo inaczej patrzy na mnie z wyrzutem