PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 20, 2012 18:55 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Okropnie mi przykro :( .
AnielkaG

Post » Sob kwi 21, 2012 15:37 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

:cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie kwi 22, 2012 16:32 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Chmurka

Obrazek

Obrazek

:placz:
AnielkaG

Post » Nie kwi 22, 2012 21:46 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Boze, biedactwo :cry: :cry: :cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon kwi 23, 2012 10:13 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Anielko - mogę wykorzystac zdjęcia Chmurki na stronę Mrau do działo podopiecznych?
Proszę wszystkie nasze DT o to, że jak przychodzi nowy kot o zdjęcia - będę dorzucała do zdjęc podopiecznych?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon kwi 23, 2012 13:13 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

tak, jasne, wyślę Ci mailem kilka to coś wybierzesz
AnielkaG

Post » Pon kwi 23, 2012 21:42 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Dziewczyny tu także zapytam:

-pani z Ursynowa okolice Megasamu poszukuje odpłatnej opieki dochodzącej do kota - na 3 - 4 dni długi weekend.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon kwi 23, 2012 22:20 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Na azylu 2 są 3 szafy z najbardziej potrzebującymi i nie wliczam w to matek karmiących, ani podejrzeń o wirusówki wszelkie.
Dzięki Anieli i Iwonie Smarti udało się wyciągnąć jedną z szaf i tym samym opróżnić jedną z sal.
Sala została umyta i zdezynfekowana. Koty żyją i potrzebują pomocy.
Na ich miejsce trafią kolejne, ale chwilowo w puste i czyste miejsce.
Taka kolej rzeczy :(

schroniskowe progi opuściły m. in.
TEKILA
Obrazek

MORO
Obrazek

CHMURKA
Obrazek

BLANKET
Obrazek

a na kwarantannie mamy jeszcze takie cudo (jedno z wielu)
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto kwi 24, 2012 0:04 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

To ja na dobranoc wrzucam koty z PA.

Pac Pac. Praktycznie bez szans... Unika kontaktu z ludźmi, większość czasu mieszka w budce na wybiegu. Martwi mnie też to, że to kocurek, który miał problemy z struwitami, albo z nerkami, a teraz jest całkowicie bez kontroli :(
Obrazek

Pandorka. Nic dodać, nic ująć... Bez szans :(
Obrazek Obrazek

Nie wiem, czy to chłopak, czy dziewczynka. Wygląda raczej na to drugie. Bez obroży. Jeszcze dzieciak. Bardzo wystraszona. Wydaje mnie się, że dotykałam ją tylko dlatego, że była zaspana. Dobrze o nie wygląda.
Obrazek

Lamia (na kartce w PA występuje jako Sawa chyba). Od wielu tygodni wygląda tak samo, czyli fatalnie. Jest bardzo wycofana, właściwie nie rusza się z półki. A to była podobno normalna miła kotka, którą jej "pańca" oddała SM... Boi się i kotóe, i ludzi, ucieka przed ręką. Właściwie bez szans :(
Obrazek Obrazek

Pinezka. Śliczna, miła... Nie wiem czemu zalega kolejny tydzień w PA.
Obrazek

Model. Bardzo fajny, choć nieco niewyględny kastrat. Do schrupania
Obrazek

Dexter. Bardzo fajny, towarzyski, typ adoratora. Nie przepada za innymi kotami.
Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto kwi 24, 2012 8:37 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Czy wiadomo co z kotką 156/12?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto kwi 24, 2012 9:04 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

A Model/Kajetan to nie poszedł do domu w niedzielę?

Piccolo, 156/12 zaskakująco dobrze. Jest na razie na obserwacji na ozdrowieńcach, jeśli nic złego nie będzie się działo to stanie w kolejce do sterylki.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto kwi 24, 2012 9:09 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

jamkasica pisze:Na azylu 2 są 3 szafy z najbardziej potrzebującymi i nie wliczam w to matek karmiących, ani podejrzeń o wirusówki wszelkie.
Dzięki Anieli i Iwonie Smarti udało się wyciągnąć jedną z szaf i tym samym opróżnić jedną z sal.
Sala została umyta i zdezynfekowana. Koty żyją i potrzebują pomocy.
Na ich miejsce trafią kolejne, ale chwilowo w puste i czyste miejsce.
Taka kolej rzeczy :(

schroniskowe progi opuściły m. in.
TEKILA
Obrazek

MORO
Obrazek

CHMURKA
Obrazek

BLANKET
Obrazek

a na kwarantannie mamy jeszcze takie cudo (jedno z wielu)
Obrazek

Wrzuciłam na fb, poudostępniajcie!
http://www.facebook.com/GrupaPomocyKotomMrau

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto kwi 24, 2012 14:50 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Nie bardzo sie znam na FB, ale udostępniłam.
mam pytanie, czy już są potrzebne ścinki? mam chyba z 5 - 6 worków, czekały na wiosnę
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto kwi 24, 2012 17:27 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

to małe i bure to jest chłopok miły i wystraszony.prawdopodobnie jak wytrzyma to w weekend przyjedzie ktoś go zobaczyć i wezmie ktoś odemnie więc postarajcie go na siłe nie wydawać na razie. dziękuje

a to czarne z białym mam nadzieje ze nie poszedł do innych kotów szczególnie do chłopaków.

monia1

Od: Wto mar 16, 2010 23:09

Post » Śro kwi 25, 2012 8:32 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

monia1, chyba "czarne z białym" nie poszedł wcale- Pani miała go już w transporterku w Biurze w kolejce do weta, ale ponoć się jednak rozmyśliła, a my w końcu nie wiemy jak to się skończyło bo adopcję robiła Ola.

EDIT:

Serdeczne podziękowania dla Gaoty, która zasponsorowała Paluszkom smaczną, suchą bytówkę za stówę!

Dzięki! Kociaste będą trzęsły uszami ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]