Moderator: Estraven

Marzenia11 pisze:Ten smutny uśmieszek budzi moj niepokój...
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:to nie chcesz tej mojej
Zobacz ile wyjdzie przesyłka na pewno będzie taniej jak w sklepie ....![]()
Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:to nie chcesz tej mojej
za 10kg zaplacilam nie cale 20zl a ta kuweta nie warzy 10 kg wiec na pewno za wysylke nie wazma tyle co nowa kuweta z wysyłką, tylko mówie ona od nowosi jest bezdrzwiczkowa, ma takie zadaszone wejscie i nie jest z tego lichego plastiku co te najtansze w sklepach internetowych - ona sama kosztowala bez wysylki tyle co ta na zooplusie z wysylka.
ruda32 pisze:Marzenia11 pisze:Ten smutny uśmieszek budzi moj niepokój...
Rozmawiałam z Lidką jak wróci do domu to napisze co i jak
ale nic złego nie dzieje się
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:to nie chcesz tej mojej
za 10kg zaplacilam nie cale 20zl a ta kuweta nie warzy 10 kg wiec na pewno za wysylke nie wazma tyle co nowa kuweta z wysyłką, tylko mówie ona od nowosi jest bezdrzwiczkowa, ma takie zadaszone wejscie i nie jest z tego lichego plastiku co te najtansze w sklepach internetowych - ona sama kosztowala bez wysylki tyle co ta na zooplusie z wysylka.
a ja potrzebuję same drzwiczki
Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:to nie chcesz tej mojej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wix101 i 54 gości