Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 23, 2012 8:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MonikaMroz pisze:Witajcie w niedziele.
Tylko sie nie zasiedź na tym tronie ;)

helou
nawet nie usiadlam raz, poza tym to nie jest nowy tron, tylko babcia swoj w domu wymienila a ten zdomu na dzialke dala, ale co ona tam go zurzyla sama,
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon kwi 23, 2012 8:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:Witanko niedzielne.

hejka
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 8:49 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Hejka w poniedziałek :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 23, 2012 8:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Doberek Karolka popołudniowo :D Kaj się podziewasz?

No to od początku
Na początku był chaos
dobra przesune sie troche w czasie
babcia stwierdzila zebym w domu dala tylko zupe a drugie zabieramy na dzialke i pojechalismy, potem sie kapnelam ze nie ma przeciez na dzialce jeszcze zadnego oleju ani nic, wiec tel do mamy zeby przyjechali na dzialke po obiedzie bo siorka z corkami wpadla i wzieli mi kawalek margaryny bo nie mam jak mielonych odgrzac.
Przyjechaly, polatali dzieci troche i stwierdzilismy ze coraz chlodniej jest wiec wracamy do mamy na kawe i lody.
wychodze przed brame, patrze a w babci oplu kapeć. Mama z siorka zabraly Filipa jej autem i pojechaly a my dzwonilysmy po wujka co blisko mieszka, akurat wrocil z pracy i jad obviad wiec nie kazalaysmy sie spieszyc. Przyjechal za jakes 20minut z kuzynem i wymienili nam koło.
Potem pojechalysmy do mojej mamy i tam juz siedzielismy do wieczora, jak wrocilam do domu to Filip ziewal wiec go polozylam spac i polozylam sie obok az zasnie to mowie wejde sobie na kompa
no a potem zadzwonil budzik i trzeba bylo zaprowadzic Filipa do przedszkola :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 8:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:Obrazek

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1luvu:

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 8:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Bry niedzielnie Karola :) Ja miałam przerąbaną nockę i ten piękny dzień odsypiałam :x Wiem co to znaczy mieć nowy "tron" :lol: W tym wypadku jak Lidka nie lubię brązu :mrgreen:

nowy tron to babcia zainstalowala u siebie a swoj dala na dzialke bo tamten pęokł przez zime (co roku jakies atrakcje, zwykle rura w scianie pękała i trzeba bylo kuc i długo to sie wlokło) a teraz tylko czekalismy az wode odkreca i wymienilo sie trony. BIały jest z firmy KOŁO praktycznie nie wyglada na zużyty bo babcia sama mieszka a i tak więcej jej w domu nie ma jak jest, a latem na działce sie siedzi więc teraz jest szansa go zurzyc hyhy

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 8:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:Obrazek

Cześć Karolku z chłopulkami.

hej hej kocurkowate

Karolek(ona)

dzień doberek
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 23, 2012 8:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bozena640 pisze:Bry wieczór :D

bryyyy

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 8:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Fajna niedziela była :D :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 23, 2012 8:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

izka53 pisze:Karola, zasiedzialaś się na tronie, czy cię wciąglo :?: :?: :?: :?:

ja naprawde nie musze na dzialke az jechac zeby na tronie posiedziec, mam swoj w domu ale specjalnie dla was jak zrobimy porzadki na dzialce po zimie walne fote tego tronu

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 8:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bubor pisze:Zassało może ........... 8)

temu tylko jednow głowie

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 9:00 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć, Karolku :D .
Gdzieżeś jest?

ululałam sie z Filipem jak zwykle :P

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 9:00 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MonikaMroz pisze:CZEŚĆ KAROLA?
JAK TAM PO WEEKENDZIE NA DZIAŁCE?

spoko spoko, z atrakcjami :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Pon kwi 23, 2012 9:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Doberek Karolka :D Znów poniedziałek, a do tego leje u nas potttfffornie.
Miłego :ok:

Hejka
a u nas słonko świeci i jest ciepło

p.s. te kropki na szybie to sa odciski dziurek od nosa kotow?

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]