Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchoborze W

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 05, 2012 15:29 Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchoborze W

Zaginęła moja ukochana kotka w nocy z 12 na 13 marca i .... nie ma jej do dziś, może ktoś widział śliczną jasnoszarą kotkę. Jest młoda, 9-cio miesięczna, ale już wysterylizowana. Kotka jest bardzo ufna i lubi się bawić. Może ktoś też wie gdzie gromadzą się koty w okolicach Muchoboru Wielkiego we Wrocławiu ( może jest wśród bezdomnych kotów).
Obrazek Obrazek Obrazek
...................Nutka za TM.......................Kropisia

Nutka2

Od: Czw kwi 05, 2012 15:01

Post » Czw kwi 05, 2012 15:34 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

O ile dobrze kojarzę te okolice, to tam sporo samochodów jeździ :(

Tu masz wątek z poradami o poszukiwaniu zaginionych kotów:
viewtopic.php?f=1&t=104532&start=0

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw kwi 05, 2012 15:38 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

to jest skraj miasta i raczej więcej pól
Obrazek Obrazek Obrazek

Nutka2

Post » Czw kwi 05, 2012 18:56 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

Nitołek z Niteczką i Pikpokiem mocno trzymają kciuki za odnalezienie!!!! Wiemy, że Ci smutno Nutka2 :cry:
ObrazekNiteczkaObrazekPikpok

Nitołek

Od: Czw paź 14, 2010 13:21

Post » Czw kwi 12, 2012 13:41 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

czy nikt z Muchoboru Wielkiego tutaj nie zagląda ? nikt nigdzie nie widział mojej koteczki ? ech.... dzisiaj mija miesiąc jak nie ma jej w domu
Obrazek Obrazek Obrazek

Nutka2

Post » Czw kwi 12, 2012 14:38 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

Nutka2 pisze:czy nikt z Muchoboru Wielkiego tutaj nie zagląda ? nikt nigdzie nie widział mojej koteczki ? ech.... dzisiaj mija miesiąc jak nie ma jej w domu

Nutka2 kciuki za odnalezienie. :ok:
Mam pytanie, czy zajrzałaś do podlinkowanego wątku i szukasz posługując się radami opisanymi przez osoby, które odnalazły koty?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw kwi 12, 2012 14:44 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

wszystko to robiłam, muszę jeszcze dodrukować ogłoszeń, bo ktoś je pozrywał
Obrazek Obrazek Obrazek

Nutka2

Post » Czw kwi 12, 2012 14:49 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

viewtopic.php?f=1&t=140965
Nie znam Wrocławia więc nie wiem jak mają sie do siebie miejsca znalezienia kici z powyższego wątku i zaginieciaTwojej, ale wklejam...zgadza sie wrocław i szara kicia...

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw kwi 12, 2012 14:50 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

Nutka2 pisze:wszystko to robiłam, muszę jeszcze dodrukować ogłoszeń, bo ktoś je pozrywał

Nie trac nadziei w takim razie. Musi sie udac. :ok:
Obrazek

mimbla64

Post » Czw kwi 12, 2012 15:05 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

zjawka pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=140965
Nie znam Wrocławia więc nie wiem jak mają sie do siebie miejsca znalezienia kici z powyższego wątku i zaginieciaTwojej, ale wklejam...zgadza sie wrocław i szara kicia...

Kotka na podobna wyglada. Miejsce odlegle, ale mogla z kims pojechac.
Obrazek

mimbla64

Post » Czw kwi 12, 2012 22:30 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

niestety to nie moja koteczka
Obrazek Obrazek Obrazek

Nutka2

Post » Pt kwi 13, 2012 5:33 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

Przykro mi bardzo. :(
Obrazek

mimbla64

Post » Nie kwi 22, 2012 20:24 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

Podrzuce chociaz, juz kiedys pisalam, bo mam identyczna tymczasowiczke, ale 'moja' dluzej u mnie pomieszkuje..

kotena

Od: Pt lut 24, 2012 10:57

Post » Nie kwi 22, 2012 21:18 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

podrzuć koniecznie i napisz mi proszę gdzie i jak ją znalazłaś
:D choć może się okazać,że to nie moja kicia, ale zawsze dobrze jest poczytać o ciekawych historyjkach
Obrazek Obrazek Obrazek

Nutka2

Post » Śro kwi 25, 2012 14:25 Re: Zaginęła szara, pręgowana kotka we Wrocławiu na Muchobor

Moja jest od lutego, dwie inne domki znalazly, a ta jakby na kogos czekala.. Znalazlam dosc zwyczajnie - wracalam z pracy bardzo poznym wieczorem, nie pamietam czy deszcz czy snieg, wiatr, po drodze na zakupy do zabki zdarzylam i sobie leze.. Choroba zawodowa wiec patrze na boki, a tu zamiast grozny zlodziej, kocia mi droge zachodzi.. Pokicialam i przyszla, co gorsza wywalila sie i zaczela turlac pod nogami wiec bez problemu wzielam na rece i poszlam z misja opie.. wlascicieli :) Podzwonilam wszedzie gdzie okna uchylone na parterze byly ale sie nikt nie przyznal do koty wiec wrocila ze mna.. Co gorsza wracalam po dlugim czasie z pracy + zakupy wiec jak dzwonilam, to kocie (Szila sie teraz nazywa) kladlam na ziemi a ona pilnowala sie mnie jak piesek, wetow sprawdzilam, czipa nie ma, nikt jej nie kojarzyl, na ogloszenia nikt sie nie odezwal ani ogloszen o zaginieciu nie znalazlam..
Z okolicy pl.strzegomskiego ja zabralam - droga od zabki kolo dworca mikolajow w strone pl. strzegomskiego..
A to najbardziej proludzki kot jakiego znam..

ps. pisalam do Ciebie na pw dwie wiadomosci pod rzad jakie 2-3 tyg temu, najpierw jak zobaczylam na innym watku ze taki kot Ci zaginal, a potem jak ten-glowny watek znalazlam, ze to nie on bo sie czas nie zgadzal:)

kotena

Od: Pt lut 24, 2012 10:57

[następna]