EXO SZYLKRETOWAPOINTKA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2012 17:11 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA PRZEŚLICZNA MILUSIŃSKA SZUKA DS .

Nie było się czego denerwować :P
Cieszę sie, że Ufka ma juz DS :D
A Ty nie smuć się, chociaż brakuje Ci malutkiej - wybrałaś dobrze. Po co Ci dwa termoforki - lato idzie :wink: :roll:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie kwi 22, 2012 18:09 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA PRZEŚLICZNA MILUSIŃSKA SZUKA DS .

Ufka już u siebie .
Bądź szczęśliwa malutka :ok:
Domek miodzio 8)
Kochani miło mi było was poznać i wielkie dzięki za ten piękny gest dzięki któremu Wendy Biała Boidupka ma na sterylizację :1luvu:
O fantach wkupnych nie wspomnę .. np.pyszny chlebuś własnej roboty :wink:
Mam nadzieje że pokochacie Ufcię i będziecie żyli długo i szczęśliwie :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 22, 2012 19:51 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA PRZEŚLICZNA MILUSIŃSKA SZUKA DS .

Kochana,nie smuć się :D Ufcia już w swoim domku :ok: Podróż była dłuuuuga,ponad 4 g. z powrotem.
Do Piotrkowa w porywach do 50 km/h.Od częstochowy,120/h.Kinia podróz zniosła dobrze ,trochę drzemała,trochę kwękała.
Po wejśćiu do domu,nasypałam żwirku do nowej kuwety krytej,ale Ufcia najpierw chciała obejrzeć dom.Zrobiła to dokładnie apotem sama poszła do łazienki i zrobiła duuuże siku do zwykłej kuwety ze żwirkiem bentonitowym :1luvu: Tofik z Ufcią spotkali się;nosek z noskiem; :ok: nie wykazując absolutnie żadnej agresji :kotek:
Kociczka zjadła już porcję mięsa,dalej zwiedza dom,ale z ogonkiem do góry.
Co chwila zbacza ze swojej trasy i domaga się porcji czułości :1luvu: Czyli,można powiedzieć;pierwsze koty za płoty;Kot najedzony,wysikany jeszcze się trochę pobawimy i pora spać :D Na dziś starczy wrażeń.Jutro napiszemy więcej
Dobranoc Dorotko,śpij słodko niech ci się śnią same zdrowe i szczęśliwe koty :1luvu:

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Nie kwi 22, 2012 20:07 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA PRZEŚLICZNA MILUSIŃSKA SZUKA DS .

:D :D :D :D wszystko super :)
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Nie kwi 22, 2012 20:09 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA PRZEŚLICZNA MILUSIŃSKA SZUKA DS .

łaaa, że ja nie wiedziałam, że tutaj wątek panienki był prowadzony...... :(

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie kwi 22, 2012 20:45 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA PRZEŚLICZNA MILUSIŃSKA SZUKA DS .

:1luvu:
wy miziaj ja ode mnie baaaardzo mocno :1luvu:

Koteczka trafiła do mnie dzięki Klaudusce za co jeszcze raz wielkie dzięki :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon kwi 23, 2012 6:42 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :D

Witam z rana i zdaję relację :1luvu:
Do godz.4 rano koty spały grzecznie,potem Tofik zaczął warczeć na Ufkę.Ona się tym wcale nie przejmowała,poszła do miski i zaczeła jeść.Już bardzo swobodnie porusza się po całym domu (po schodach biega aż dudni).Również w łazience na górze bezbłędnie zaliczyła kuwetę :ok: Kocurek
dzisiaj wcześniej niż zwykle poszedł do ogrodu sikać :cry: Napisałam bardzo długiego maila po 4 rano,
ale zerwało neta i chyba nie doszedł,albo gdzieś krąży w przestworzach :?:
Obawiam się że Tofik będzie potrzebował trochę więcej czasu,abym mogła ogłosić pełny sukces dokocenia :kotek:
Dorotko :1luvu: kinia dobrze je,kuwetkuje super i ogólnie zachowuje się bezstresowo(wywala brzunio
do miziania,miziamy się tak już od 4 rano.Teraz się myje,chyba będzie spała :D
I jeszcze jedno ONA JEDNAK JEST WIELKĄ GADUŁKĄ :ok:
Już śpi :piwa:
Wykorzystam ten czas ,idę do ogrodu.Wg. kalendarza księżycowego,dzisiaj jest bardzo dobry czas na
sianie buraków.Więc idę ryć :mrgreen:
Dana

ambrozja06

Post » Pon kwi 23, 2012 7:25 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :D

nie ma to jak dobre wiadomości z rana :1luvu:

Kinia :wink: gada ,ale jak zachrypnięty pijak :smiech3: gaduła to jest moja Pola której rzadko dziób się zamyka ,na moje jedno słowo ona walnie całym zdaniem i tak se gadamy :mrgreen:

Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga że wszystko jest dobrze ,jaka radość. :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon kwi 23, 2012 12:03 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :D

Wczoraj gdy przyjechaliśmy po Ufkę ,mówiłaś że ona ma 4 lata(2008),pomyślałam że właśnie w 2008
odeszła na zawsze,po17 latach wspólnego życia nasza Niuniusia.Dzisiaj dokonałam niesamowitego odkrycia.Zgadza się również dzień i miesiąc urodzin Ufki z datą śmierci naszej koteczki :!:
To jest tak niesamowite jak trafienie 6 w Totka.Przez te 4 lata nie myślałam wogóle o innym kocie :evil:
Nagle strzał z nieba;pojawiła się do adopcji Ufcia idecyzja całej rodziny ;chcemy,jeśli się nadamy,bierzemy) :ok:
Nie wiem czy to seria przypadków,czy celowe działanie NAJWYŻSZEGO :?: ale aż się ciśnie na usta piękny wiersz,który chciałabym zadedykować wszystkim którzy stracili kociego przyjaciela,oraz mojej
córci :1luvu: (Kasieńko bardzo mi pomogłaś :piwa: )
ON WRÓCI
o kocie,który odszedł na zawsze
Zapłacz,kiedy odejdzie,
Jeśli Cię serce zaboli,
Że to jeszcze za wcześnie
Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz,bo dla płaczących
, Niebo bywa łaskawsze,
Lecz niech uwierzą wierzący,
Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz,kiedy odejdzie,
Uroń łzę jedną i drugą,
I przestań nim słońce wzejdzie,
Bo on nie odszedł na długo.

Potem,rozglądnij się w koło,
Ale nie w górę,patrz nisko
I może wystarczy zawołać,
On może byc juz tu blisko....

A jeśśli ktoś mi zarzuci,
Że świat widzę w krzywym lusterku,
To ja powtórzę;on wróci
Choć może w innym futerku

Dorotko,przepraszam że w twoim wątku :oops:
Dana

ambrozja06

Post » Pon kwi 23, 2012 12:45 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :D

Dana,to jest coś niesamowitego 8O tak zbieżność ,...ona wróciła Dana ,tak jak w wierszu w innym futerku :1luvu:

cieszę się razem z wami :dance: :dance2:

:ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 26, 2012 13:52 Re: EXO SZYLKRETOWAPOINTKA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :D

ambrozja06 pisze:Wczoraj gdy przyjechaliśmy po Ufkę ,mówiłaś że ona ma 4 lata(2008),pomyślałam że właśnie w 2008
odeszła na zawsze,po17 latach wspólnego życia nasza Niuniusia.Dzisiaj dokonałam niesamowitego odkrycia.Zgadza się również dzień i miesiąc urodzin Ufki z datą śmierci naszej koteczki :!:
To jest tak niesamowite jak trafienie 6 w Totka.Przez te 4 lata nie myślałam wogóle o innym kocie :evil:
Nagle strzał z nieba;pojawiła się do adopcji Ufcia idecyzja całej rodziny ;chcemy,jeśli się nadamy,bierzemy) :ok:
Nie wiem czy to seria przypadków,czy celowe działanie NAJWYŻSZEGO :?: ale aż się ciśnie na usta piękny wiersz,który chciałabym zadedykować wszystkim którzy stracili kociego przyjaciela,oraz mojej
córci :1luvu: (Kasieńko bardzo mi pomogłaś :piwa: )
ON WRÓCI
o kocie,który odszedł na zawsze
Zapłacz,kiedy odejdzie,
Jeśli Cię serce zaboli,
Że to jeszcze za wcześnie
Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz,bo dla płaczących
, Niebo bywa łaskawsze,
Lecz niech uwierzą wierzący,
Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz,kiedy odejdzie,
Uroń łzę jedną i drugą,
I przestań nim słońce wzejdzie,
Bo on nie odszedł na długo.

Potem,rozglądnij się w koło,
Ale nie w górę,patrz nisko
I może wystarczy zawołać,
On może byc juz tu blisko....

A jeśśli ktoś mi zarzuci,
Że świat widzę w krzywym lusterku,
To ja powtórzę;on wróci
Choć może w innym futerku

Dorotko,przepraszam że w twoim wątku :oops:

Dana

Jezuś jaki śliczny wiersz . Poryczałam sie :oops:
zasługuje by go umieścić na wątku kochanych naszych kotów za TM.
Przecudny :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

[poprzednia]