Na drugie powinien miec krecik. :*
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zaneta22 pisze:Pieknie! Cala lazienka w zwirku.zalozylam pokrywe na kuwetke. jak ladnie sie nauczy to zaloze drzwiczki.
Na drugie powinien miec krecik. :*
Kociara82 pisze:co? za mala kuweta? Ma byc wielkosci lazienki?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no widzisz, jakiego wariata sobie wzielas?
to jest wariat, szajbus, oszolom, ADHD itpChociaz jak chcialam go wziac na rece zeby go "zapakowac" do transporterka, gdy mial jechac do Ciebie, to sie tak wkurzyl solidnie, ze mnie pacnal lapka i leciutko ugryzl w reke.
On juz taki jest, zwariowany i szalony, slodki, kochany, nieprzewidywalny ale i zlosc tez potrafi dobitnie pokazacJak sie wkurzy to fest, ma to po mnie
A co sie napyskowal na mnie, jak mnie zbluzgal wtedy po kociemu, ze smiem go do czegos zmuszac![]()
![]()
![]()
Zadko mu sie zdarza, bardzo zadko, by sie tak na czlowieka wkurzyc, bo ogolnie to w stosunku do czlowieka jest spokojny i wiecznie sie klei
Ma chlopak charakterrrek
Ale mimo to jest slodziakiem kochanym
![]()
![]()
Nie da sie go nie kochac
![]()
![]()
Nikt doskonaly nie jest, nikt nie jest bez wad, Maniek tez je ma, ale czy to nie dodaje mu uroku?
Nic dziwnego chrześniacy pewne cechy odziedziczają po rodzicach chrzestnych![]()
Kasia![]()
Ja caly czas mialam jakies przeczucie, od poczatku, ze przyjdzie czas, ze bedziesz miala okazje poznac swojego ulubienca osobiscie
Teraz, jak mysle o Manku, to jestem spokojna, bo wiem, ze trafil o wiele lepiej, niz sie spodziewalysmy z Justa.No i jeszcze w poblizu najwierniejsza ciociofanka przystojniaka tez jest...
Kociara82 pisze:Kasia![]()
Ja caly czas mialam jakies przeczucie, od poczatku, ze przyjdzie czas, ze bedziesz miala okazje poznac swojego ulubienca osobiscie
![]()
zaneta22 pisze:Oj lata, lataale zabawka z jedzeniem nie chce sie bawic to Justynie przywioze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 114 gości