Przeszukałam cały dom i mam do sprzedania kilka rzeczy.
Ewentualny dochód chciałabym przeznaczyć na dalsze diagnozowanie i leczenie Młodego, bezdomnego kotka, który obecnie przebywa w mojej piwnicy.

Kopiuję ze swojego wątku viewtopic.php?f=1&t=140086&start=180
„Młody miał robione USG, serduszko działa źle. Bije dwa razy szybciej niż u normalnego kota. Najprawdopodobniej nie domyka się prawa komora serca. Wet zdziwił się, że Młody przeżył w ogóle narkozę przy kastracji z takim serduszkiem. Do tego gromadzi się płyn, którego przyczyny nie znamy. Lekarz na miejscu mógłby pobrać płyn i zobaczyć jak wygląda, ale nie może podać Młodemu narkozy ze względu na serce. Możliwe, że ten płyn to przez serduszko albo... FIP. Temperaturę miał w normie. Nie miałam pieniędzy żeby od razu zrobić testy i inne potrzebne do diagnozy badania. Musiałabym na same wyniki nazbierać ok 400 zł wtedy miałby zrobione chyba wszystko jeśli chodzi o serduszko, testy i inne bakterie (glut w nosku). Wszystkie próbki wysyłają do laboratorium do Niemiec. Dostaliśmy antybiotyk (Clavaseptin 50mg), tabletki na serduszko (Fortektor 2,5) i pastę Calo-Pet uzupełniającą braki w żywieniu ponieważ Młody z jedzeniem strajkuje

Niestety, Młodego zaatakował FIP... i wygrał

Żegnaj Słoneczko

Bazarek w formie licytacji.
Bazarek nadal aktualny, został mi dług do spłacenia, który zaciągnęłam na leczenie Młodego.
Wszystkie ceny są cenami wywoławczymi.
Zakńczenie bazarku 29 kwietnia godz. 23:59 czasu forum .
Koszt przesyłki (+ew.koperta) pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem PP.
Wysyłam tylko listem poleconym lub paczką pocztową w zależności od ilości i wagi zakupionych przedmiotów.
Wszystkie rzeczy (tego wymagające) zostały wyprane/wyczyszczone.
Za każdy zakup będę bardzo wdzięczna ponieważ bez Waszej pomocy nie będę w stanie pokryć
kosztów badań i testów.
Zapraszam na inny bazarek, z którego dochód również pomoże mi diagnozować i leczyć Młodego.