Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2012 16:16 Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

Mam wielki problem :x , psy rozwaliły klatkę kennelową ( poszły pręty w drzwiczkach )i na cito potrzebuje taka sama , czyli wielką bo one nie mogą być poza nią jak pampersowce biegają po domu i jak mnie nie ma w domu , błagam o pomoc , nie mam za co kupić a koty pampersowe muszą co dzień być puszczane , np Gaja dziś zrobiła kilkanaście kroczków , a Bartuś szaleje jak pijany zając , jedynie Noemi i Wegielkowi one nie przeszkadzają psy , błagam pomóżcie :cry: :cry: :cry:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dopiero co 2 dwa koty dom znalazły a tu znów u mnie kolejna bieda :( tym razem przerażony pies a dokładniej sunia :cry: .
Sunia biegała po jednym z marketów za jedzeniem, ale jak to zawsze jest sunia musiała go opuścić , można było wezwać SM i do schroniska ale ona jest taka przerażona :cry: , czy miała by szanse na wyjście z niego , czy by jeszcze bardziej sie zestresowała :cry: , wiem ze nie powinna brać kolejnego psa ale co miałam zrobić , dlatego proszę o pomoc, pomoc w znalezisku jej domu choć ona jest zwykłym kundelkiem gdzieś tam może ma coś z owczarka ale bardzo mało , nie wiem czy się uda jej dom znaleźć , jutro jade z nią do weta ...

Sunia bardzo sie boi schodów , boi sie podniesionego głosu ( a ja niestety głośno mówię bo lekko niedosłyszę :oops: ) boi sie nawet przyjacielskiego poklepania :( Sunia w klatce kennelowej zachowuje sie jak pies z kojca, chodzi w kółko :cry:Jest szczupła ale nie wychudzona, sierść bardzo matowa i przesuszona :cry: Troszkę zjadła ale wody to wypiła bardzo dużo a teraz wyczerpana śpi .

Sunia ma kleszcze, pcheł nie zauważyłam, a że juz nie miałam w domu nic na te paskudztwa i musiałam sie zadłużyć, musiałam tez kupić jej szelki bo na obozy się dusi :cry:

Lara :(

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lut 20, 2013 20:29 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 12 razy
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie kwi 22, 2012 16:45 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

biedactwo.... :roll: Z tym strachem przed podniesionym glosem, schodami... zupelnie jak Tofik... Czyli pewnie znow czlowiek pokazal swoja "wyzszosc" i zafundowal jej to cierpienie :evil:
Jednak te zwierzeta maja o wiele wiecej rozumu niz czlowiek... o ile czlowiek w takim przypadku ma choc kszte rozumu :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie kwi 22, 2012 16:57 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Kociara82 pisze:biedactwo.... :roll: Z tym strachem przed podniesionym glosem, schodami... zupelnie jak Tofik... Czyli pewnie znow czlowiek pokazal swoja "wyzszosc" i zafundowal jej to cierpienie :evil:
Jednak te zwierzeta maja o wiele wiecej rozumu niz czlowiek... o ile czlowiek w takim przypadku ma choc kszte rozumu :evil:

Witaj na wątku Lary :D

Dokładnie, ona tak jak Tofik kładzie sie jak sie boi , chciała by wręcz zniknąć :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 17:06 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

czasy ludzkich niewolnikow minely dawno, ale widze, ze nie dla wszystkich tak do konca... bo skoro niewolnikow z ludzi nie wolno sobie juz robic, to sobie znajda psa z ktorego zrobia niewolnika :evil: :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie kwi 22, 2012 17:19 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

biedactwo... dobrze, że na Ciebie trafiła :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie kwi 22, 2012 17:22 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

LSVC pisze:biedactwo... dobrze, że na Ciebie trafiła :ok: :ok: :ok:

Dziękuje LSVC ze przybyłaś na watek Lary :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 17:49 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Biedna sunia :( Ma ogromne szczęście, że Ciebie spotkała na swojej drodze :( :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 22, 2012 17:52 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Melduję się na wątku i trzymam ogromne kicuki i przesyłam dużo ciepłych myśli za biedaka :( :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 22, 2012 17:55 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

bulba pisze:Biedna sunia :( Ma ogromne szczęście, że Ciebie spotkała na swojej drodze :( :1luvu:

Dziękuje że przybyłaś :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 17:55 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Myszolandia pisze:Melduję się na wątku i trzymam ogromne kicuki i przesyłam dużo ciepłych myśli za biedaka :( :ok: :ok: :ok:

I tobie tez bardzo dziekuje za przybycie :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 17:59 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Przed chwila ją puściłam na pokój bo bardzo piszczała jak widziała kota, ale na szczęście je tylko wachą nie warczy i nie gryzie ale boi sie jak kot syknie lub jak ja do niej głośniej coś powiem, kurcze chyba sobie kupie kiedyś aparat słuchowy bo nawet telewizor musi iść bardzo cicho :|

Trochę mnie martwi ilość wypijanej wody i tak dziwnie stawia tylne łapki :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 22, 2012 18:19 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

jezusicku biedna psinka
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie kwi 22, 2012 18:28 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Justynko wielki pokłon dla Ciebie :aniolek:
Zaraz przerzucę fotki z fona i wstawię.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie kwi 22, 2012 18:44 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Lara :(

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie kwi 22, 2012 18:53 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Petka pisze:jezusicku biedna psinka

Petko bardzo dziękuje że przybyłaś :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[następna]