Kociara82 pisze:ok, szukamy sponsora, ktory zasponsoruje kandydature Pokera od Kasi

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:ok, szukamy sponsora, ktory zasponsoruje kandydature Pokera od Kasi
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:ok, szukamy sponsora, ktory zasponsoruje kandydature Pokera od Kasi
![]()
Ale ten z "dzyndzylem" na wierzchu to nie jest Poker ... Bianka4 miała na myśli persidłełko ...ale on sobie poczeka na edycję dla kotów przewlekle chorych ...
welina pisze:[b]A to musi być kot wielkanocny ? A co ja mam zrobić jak moja Duża nie robiła Świąt![]()
![]()
Bianka 4 pisze:katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:ok, szukamy sponsora, ktory zasponsoruje kandydature Pokera od Kasi
![]()
Ale ten z "dzyndzylem" na wierzchu to nie jest Poker ... Bianka4 miała na myśli persidłełko ...ale on sobie poczeka na edycję dla kotów przewlekle chorych ...
A ten słodziak na zdjęciach to KTO![]()
Ja myślałam, że to waśnie Pokerek
Z resztą bez wzgledu na to kto to jest chętnie zasponsoruję te dwie fotki
Jutro będę robić przelew za moje kociaki.
katarzyna1207 pisze:To Misiaczek ... Młody ... Pierdoła ..![]()
i jeszcze ma kilka innych imion ... ale reaguje na Misiaczka bądź wołanie "Misiu - Pysiu" ... Straszny pieszczoch, wręcz namolny w ich domaganiu się ... Jako kociak sypiał mi we włosach i mył uszy (oczywiście 0 4 nad ranem)
...
Zgłosiłam ....
isabell36 pisze:Kacperku ta edycja to nie tylko "kot wielkanocny" ale też "KOT WIOSENNY" i "KOT W ŚMIESZNYCH SYTUACJACH I POZACH" co widać na zdjęciach wystawianych kandydatek i kandydatów.
Ale nie przejmuj się jak nie znajdziesz odpowiedniego zdjęcia bo będzie konkurs dla rudzielców, szylkretek i tri - a Ty jesteś tak piękny, że masz szansę na pudło![]()
![]()
![]()
Jak będzie edycja Rudzielców to na pewno zawiadomię Twoją Dużą![]()
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:ok, szukamy sponsora, ktory zasponsoruje kandydature Pokera od Kasi
![]()
urwiniu pisze:Niby niewiele kandydatów ale jaki wybór. Cudowne te kociska!!!
welina pisze:A to musi być kot wielkanocny ? A co ja mam zrobić jak moja Duża nie robiła Świąt![]()
![]()
Ale jeżeli mogę to się chociaż Wam zaprezentuję,a Wy wytłumaczcie mojej Dużej o co chodzi w tym wszystkim i kiedy będę mógł wziąć udział w jakimś konkursie,bo jestem przystojniak.. miau....
Mam na imię Kacperek.Urodziłem się 1.04 2009 r.Zastałem znaleziony na wysokim drzewie
Leżę i myślę "JAKI DZIWNY JEST TEN ŚWIAT"
Schowałem się,bo smutno mi było w ŚwiętaNie było zajączka za którym mógłbym pobiegać,ani jajeczek,nawet moich.
Chyba brzydko się wyraziłem-przepraszam :(
Miałem zamiar wziąć " Mercedesa " mojej Dużej i wprosić się do kogoś w gości,ale bardzo mnie kocha i pewnie czułaby się samotna gdybym ją zostawił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości