Lemoniada pisze:U Kociamy jest cudnie, sama byłam w szoku jak wyszłyśmy do ogródka, a za krzewami pasła się sarenkaTęsknię za Kociamowem, kochanymi kociarami i pogaduchami przy stole...
I za spaniem z Maggią? Prawda?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:U Kociamy jest cudnie, sama byłam w szoku jak wyszłyśmy do ogródka, a za krzewami pasła się sarenkaTęsknię za Kociamowem, kochanymi kociarami i pogaduchami przy stole...
maggia pisze:Lemoniada pisze:U Kociamy jest cudnie, sama byłam w szoku jak wyszłyśmy do ogródka, a za krzewami pasła się sarenkaTęsknię za Kociamowem, kochanymi kociarami i pogaduchami przy stole...
I za spaniem z Maggią? Prawda?![]()
MaryLux pisze:maggia pisze:Lemoniada pisze:U Kociamy jest cudnie, sama byłam w szoku jak wyszłyśmy do ogródka, a za krzewami pasła się sarenkaTęsknię za Kociamowem, kochanymi kociarami i pogaduchami przy stole...
Hm, hm, czy ja dobrze rozumiem tę wypowiedź?
maggia pisze:MaryLux pisze:maggia pisze:Lemoniada pisze:U Kociamy jest cudnie, sama byłam w szoku jak wyszłyśmy do ogródka, a za krzewami pasła się sarenkaTęsknię za Kociamowem, kochanymi kociarami i pogaduchami przy stole...
Muy bien Marysiu!! Czyli bardzo dobrze!![]()
![]()
Danusia pisze:Miłej , bezproblemowej soboty
maggia pisze:MaryLux pisze:maggia pisze:Lemoniada pisze:U Kociamy jest cudnie, sama byłam w szoku jak wyszłyśmy do ogródka, a za krzewami pasła się sarenkaTęsknię za Kociamowem, kochanymi kociarami i pogaduchami przy stole...
Muy bien Marysiu!! Czyli bardzo dobrze!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 169 gości